Monday Mix #1

Krásné pondělí! Po čtyřdenním volnu (ano, čtete dobře) jsem si řekla, že by bylo konečně na čase napsat pár slov i sem a nevěnovat veškerou svou pozornost jen Instagramu. Během posledních pár měsíců jsem o sobě zjistila jednu věc. Nejsem schopná se dokopat k napsání dlouhého/delšího článku. Pokaždé, když se donutím začít psát podrobnou recenzi nebo zamyšlení, skončím tím, že nenapíšu vůbec nic. Tak to zkusíme pomalu a trochu jinak. Chtěla bych vám každý týden vždycky v pondělí ukázat pár věcí, které mě zrovna baví - ať už v kosmetice, hudbě, cestování. Žádné sáhodlouhé rozbory, jen tipy na to, co by vás mohlo bavit taky. 

1. Dior #CoolWave - Letní kolekce Dioru mě baví každý rok a letos tomu není jinak. Svěží letní barvy a ikonický Dior bronzed look. Co potřebujete: nový Nude bronzer a Lip Tattoo v odstínu Cranberry.

2. Temné hlubiny - V rámci spolupráce s nakladatelstvím Grada se ke mě dostala jedna ze čtyř knih Roberta Bryndzy a já už se upřímně nemůžu dočkat, až se dostanu i k těm dalším. Příjemné letní čtění, které vás bude rozhodně bavit, pokud jste fanouškem autorů jako je Nesbo či Kepler stejně jako já. 

3. Plove - Je až vtipné, jak teď o Plove slýchám každý den. Krásné plavky z dílny Pavlíny Miklasové jste již nejspíš někde zahlédli. Díky spojení s Barborou Veselou se ale jejich sortiment může rozšířit o tyhle krásné "plavkovinové" sandálky (ty červené jsem si zamilovala hned)! Plove nyní běží kampaň v rámci HitHit - tady

A teď vy - nějaké tipy, co si poslechnout, přečíst, kam zajít?


Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig