New Collection || Collistar x ILLY


Každý rok se těším na podzim. Je to pro mě vždycky období malých nebo velkých začátků a období, kdy všechno začíná zase bavit. Stejně tak je tomu i u kosmetiky. Během léta s sebou běžně nosím jednu taštičku, ve které je korektor, řesenka a ideálně nějaký multifunkční produkt, který se dá použít na celý zbytek obličeje. A s tím si celé léto vystačím. Pak ale přijde podzim a já mám konečně zase chuť zkoušet všechny nové produkty a těším se z nových kolekcí. A jelikož je jich letos zase spousta, budu vám je postupně ukazovat v této nové rubrice. Nebude to nic sáhodlouhého, spíš se bude jednat o důležité informace a takový celkový náhled na kolekce, které mě nějakým způsobem zaujaly!

Dnes začneme spojením, které bude spoustu z vás bavit. Kosmetika a káva. Italská značka Collistar v rámci oslav svých třicátých narozenin spustila obrovskou kampaň Ti Amo Italia, která oslavuje excelentní italské produkty a značky. Nejnovějším spojením v této kampani je právě podzimní kolekce Collezione Caffe, který vznikla ve spolupráci se značkou illy. Kolekce je inspirována právě kávou, která je pro Itálii tak typická a je to znát v každém kousku. Logo - propojení srdce propíchnutého šípem a zrnka kávy - navrhl italský umělec Max Petrone. Obaly bronzerů a očních stínů jsou inspirovány bílými porcelánovými hrnky illy. A samotné názvy všech produktů jsou odvozeny od těch nejoblíbenějších druhů káv!


Kolekce je sama o sobě velmi obsáhlá a všechny odstíny jsou ideální právě pro nadcházející podzim - hlavními barevnými tóny je hnědá, béžová a zářivě červená. Kolekce celkem obsahuje tyto produkty:

  • Sculpting Effect Bronzing Powder - bronzující pudr, 2 odstíny
  • Collistar illy 4 Eyeshadow Palette - paleta 4 očních stínů, 2 odstíny
  • Tattoo Effect Eyebrow - multifunkční tužka na obočí, 3 odstíny
  • Professional Eyeliner - tekuté oční linky, 1 odstín
  • Puro Lipstick - liftingové rtěnky, 5 odstínů
  • Oil Nail Lacquer - lak na nehty, 5 odstínů

Kolekce bude v průběhu září dostupná exkluzivně v parfumerii Douglas. V návaznosti na kolekci byla uvedena také nová objemová řasenka Volume Unico, která je již nyní v parfumerii Douglas dostupná. Já ji od minulého týdne zkouším a nemám s ní zatím jediný problém! 

Jak se vám nová kolekce Collistar líbí? A o jaké další kolekci byste si rádi přečetli?
xx Linda

Článek vznikl ve spolupráci s Douglas.

1 komentář

  1. Miluji kávu a ráda používám značku Collistar, tzn. pro mne je to straaašně lákavé - jen jsem takový vybledlý český typ a nijak moc neujíždím na béžových a hnědých tónech, nepomůžou mi, jsem v nich unylá a stará. sakra.... Eva

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig