New Year-ish Beauty #Lovin'

I won't bore you with the fact that I'm back. You can probably see that yourself if you're reading this post. Anyways I'm finished with all of my exams so yay! I would love to tell you what I've been up to but my January was basically spent at home studying for that frickin exam so not really much to report. So let's get into my current beauty favorites shall we?
  • Dior Addict Lipstick in Excessive* - My current obsession! I've never really been into dark balmy lipstick but this one just speaks to me. It's SUPER moisturising, doesn't bleed and leaves a beautiful stain. Plus the packaging is just beyond. 
  • Giorgio Armani Eye Tint in 24* - No makeup makeup has been my jam lately and this one is probably the best shadow for that occasion. It's matte and just a bit darker than my skintone so it basically corrects all the darkness on my lids and makes everything look polished. 
  • Sisley Phyto-Blush Twist in Petal* - This cream to powder stick blush contains bamboo oil for extra hydration which is well needed in these cold winter months. Comes in three shades and this one is the perfect coming-to-spring flush.
  • Two Faced Sweet Peach Palette* - After my love for the Semi-Sweet Chocolate Bar and (kind of) have of the Chocolate Bon Bons I'm here to declare a new love when it comes to Two Faced. This palette is a warm-toned lovers dream with all of it's peach-y hues. The quality is spot on as with the Semi-Sweet so it's basically a win-win situation!
  • RMS Living Luminizer - Say hello to the best purchase of 2016. I just love this and if you prefer a more natural (almost greasy looking) highlight/glow you will too. Seriously, go get it!
  • NARS Soft Matte Concealer in Créme Brulée* - Now you know I'm a sucker for NARS. But if there's one this I didn't get on board with from them it's probably the Radiant Creamy Concealer. This on the other side works great! I prefer using it on blemishes and around the face rather than under my eyes because it can be more drying. I also use it before I apply my foundation so it blends better but once it's on it doesn't go anywhere + the pigment is bomb!

Which product is you current favorite?
xx Linda
Nebudu vás nudit tím, že jsem zase konečně zpátky. To většině z vás stejně při čtení tohoto článku došlo. Skvělou zprávou je to, že mám státnice konečně hotové a jsem aspoň na chvíli volná (pokud tedy spoustu práce můžu považovat za volnost haha). Ráda bych vám dala nějaká update toho, jak zábavný začátek roku jsem měla, jenže jsem ho asi jako většina studentů trávila doma zavalená poznámkami všeho druhu. Takže se raději vhrneme na mé nové kosmetické lásky!
  • Dior Addict Lipstick odstín Excessive* - MI-LU-JU. Běžně mě tmavé balzámové rtěnky nechávají chladnou, tohle je ale úplně jiné kafe a z nějaké důvodu ji nemůžu přestat nosit. Je neskutečně hydratační, nerozpíjí se a zanechává moc hezký stain.  
  • Giorgio Armani Eye Tint odstín 24* - Během ledna jsem nenosila skoro žádné líčení a tzv. no makeup makeup byl mou nejčastější volbou. A právě tenhle Eye Tint je pro takové příležitosti perfektní. Je matný a jen o něco tmavší, než barva mé pleti, tudíž hezky zakryje tmavá víčka a líčení pak vypadá víc upraveně. 
  • Sisley Phyto-Blush Twist odstín Petal* - Krémové tvářenky miluju a tahle se po nanesení na pleť změní v pudrovou konzistenci, díky bambuckému oleji pleť ale stále hydratuje. K dostání je ve třech odstínech a Petal je ta nejhezčí jemná jarní růžová.
  • Two Faced Sweet Peach Palette* - Po mé lásce k Semi-Sweet a částečné nenávisti k Chocolate Bon Bons mohu spokojeně hlásit, že jsem se zamilovala do další paletky Too Faced. Sweet Peach je sen každého milovníka teplých odstínů a jelikož je kvalita stejná, jako u Semi-Sweet, není co víc si přát. 
  • RMS Living Luminizer - Pozdravte nejlepší koupi loňského roku. Miluju ho a pokud máte rádi přirozený, občas až trochu mastně vypadající, rozjasňovač, budete taky. Vážně, šup pro něj (třeba do Ingredients). 
  • NARS Soft Matte Concealer odstín Créme Brulée* - Víte, že NARS miluju. Pokud je ale jedna věc, která mi od nich nesedla, je to Radiant Creamy Concealer. Neseděl ani pod oči, ani na nedokonalosti a já ho se smutným pocitem poslala dál. Nový Soft Matte Concealer u mě ale určitě zůstane. Pod oči s ním sice nesmím, na nedokonalosti je ale naprosto skvělý a o to víc, když ho použiju pod makeup. Nádherná pigmentace a skvělá výdrž!

Na jaký produkt poslední dobou nedáte dopustit?
xx Linda

2 komentáře

  1. Ta paletka vypadá prostě dokonale! :) No a státnice mě taky čekaj, to bude děs.. :D
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Too Faced paletka je vážně krásné, taky nad ní uvažuju, protože TF stíny mi vážně sedí :). Co se týče RMS rozjasnovače, tak ten mám v plánu si pořídit už asi rok.. nějak se mi přestaly líbit ty klasické třpytivé rozjasnovače a chci něco, co neobshahuje třpytky a vypadá dost přirozeně a jak píšeš, jakoby "mokře" :). Zaujal mě i NARS korektor, protože mi zrovna jeden dochází, tak nutně potřebuji náhradu.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig