Back In London

I spent this past weekend in London after four years. In the city I used to go at least twice a year and the city I was alway wishing to move to. I have to say I grew out of this phase but this weekend still reminded me how much I love that city. Especially during fall - with all of its misty and gloomy weather, chilly air & yellow leaves. It may be because I have this strange connection with this city or because of the great time we had with our friends but I just fell so good over the weekend. 

We didn't have any plan in particular, my only goal was to find the perfect winter coat & leather boots and I succeeded in both. I'm always happy to shop at & Other Stories and they lead the game in winterwear if you ask me. This super long navy coat is what my dreams are made out of and I've been looking for one like this for ages (it's acutally quite hard if you have specific image in your head and you also want a coat that's actually made out of wool). Also their shoe department is spot on. You may know I've been eyeing those Acne Jensen Boots but I can't commit to the price just yet. So I basically found the perfect dupe with these. They're super comfy and right between girl-ish & boy-ish which works for me just fine. I have to say I felt really good in all of the outfits I wore in London and I'm finally happy with the way my wardrobe is turning out. It's been a long way but I'm finally getting there!

Hope you all had an amazing weekend and let me know wheather you found all of your autumn/winter pieces yet!
xx Linda

Coat - & Other Stories (similar here) || Jeans - Win Win Love (similar here) || Turtleneck - H&M (similar here) || Earrings - Mango (here) || Scarf - COS || Handbag - Mango (similar here) || Boots - & Other Stories (similar here)
Minulý víkend jsem strávila v Londýně. Ve městě, do kterého jsem dříve jezdila alespoň dvakrát ročně a do kterého jsem se chtěla jednou přestěhovat. Z toho jsem už tak trochu "vyrostla" (asi jsem si taky konečně uvědomila, jak nádherná je Praha), ale stejně jsem si během víkendu uvědomila, jak moc mám Londýna ráda. A mnohem víc na podzim, kdy je všude mlha, ráno je příjemný mráz a všechny listy jsou žluté. Možná to je tím, že mám k tomuhle městu nějaké zvláštní pouto, nebo proto, že jsme si s kamarádkami užili tolik zábavy, ale musím říct, že jsem se dlouho necítila tak dobře.

Na víkend jsme neměli žádný extra plán, já i Lukáš jsme tam byli několikrát, takže památky tentokrát vystřídala pohoda a posedávání po restauracích, kavárnách a barech. Jediným cílem, který jsem pro náš výlet měla, bylo sehnat kvalitní zimní kabát a kožené kotníčkové boty. A obojí se mi podařilo na jednom místě. Návštěvu & Other Stories si nikdy nenechám ujít, zvlášť pro jejich produkty z péče o tělo, co ale rozhodně umí jsou věci na zimu. Kabátů měli neskutečně a tenhle tmavomodrý pro mě ztělesňuje všechno, co jsem chtěla (nevěřili bystě, jak těžké je najít ne-úplně-drahý kabát, který bude mít alespoň 60% vlny a k tomu splní všechny mé požadavky). Stejně tak je tomu i u jejich bot. Někteří z vás asi ví, že už dlouhou dobu pokukuju po Acne Jensen Boots, ale pořád nedokážu překousnout tu cenu. A tak jsme nakonec našla jejich levnější sestřenice - kožené, špičaté a něco mezi holčičím a klučičím stylem. Musím říct, že jsem se ve všech svých londýnských outfitech cítila skvěle a konečně to vypadá, že se svou skříní budu na nějakou dobu spokojená. Trvalo to dlouho, ale konečně jsem se tam dostala! 

Doufám, že jste se měli o víkendu stejně skvěle a napište mi, zda už máte doma všechny vysněné kousky na zimu!
xx Linda






1 komentář

  1. Londýn jsem měla také vždycky ráda, těším se, až tam zase pojedu! Nádherný fotky! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig