Finally The Right Conditioner for Fine Hair

There's a long story to my relationship with conditioner. I used to use them all the time when I had long hair but since around two years or so I wasn't able to find one that would work well with my super fine and flat hair without making them even more flat. For some time I even stopped using conditioners completely because I felt that they only made my hair too soft and frizzy. But now I think I found the perfect one that ticks all the boxes. 

As you probably noticed I recently cut my hair even shorter. While at my hairdresser's I asked for recommendations on volumizing products. When Barbora recommended a volume conditioner I didn't expect much but decided to try it anyway. And oh my was she right. The Wella SP Volumize Leave-In Conditioner is not your average conditioner by any mean. This one comes in a foam form and you are actually supposed to apply it on damp hair & leave it in (as the name would suggest). The great thing about this one is that the foam doesn't leave your hair anywhere sticky only adds volume while de-frizzing and overall adds a bit of grid to them. The fact that it's made especially for fine hair speaks for it all. Not too much softness a bit of grid and lightweight feeling. A dream, right?

Which hair product is your go-to? 
xx Linda



CZ
Já a kondicionéry, další věc o které bych mohla napsat snad i knihu. Přes prvotní nulové povědomí o tom, jak kondicionéry používat jsem se (ještě s dlouhými vlasy) dostala ke zkoušení snad každého, který jsem potkala. Jelikož jsou mé vlasy ale neskutečně jemné a splihlé, nikdy jsem nenašla kondicionér, který by dělal přesně to, co bych od něj žádala. Proto jsem asi před rokem kondicionéry přestala používat úplně. Dnes mám pro vás ale jeden, díky kterému jsme schopna svůj postoj přehodnotit. 

Asi jste si všimli, že jsem si nedávno zase nechala ostříhat vlasy. Když jsem u Báry byla, zeptala jsem se rovnou na tip na objemové produkty a nebudu lhát - když přinesla objemový kondicionér, byla jsem dost skeptická. Wella SP Volumize Leave-In Conditioner ale není typický kondicionér, na který jste možná zvyklí. Je pěnový, texturou připomíná třeba klasické pěnové tužidlo, jen méně lepivé a jakoby jemnější plus se nanáší na ručníkem vysušené vlasy a nesmývá se. Skvělé na něm je to, že vlasy neslepuje a nezatěžuje, naopak je ale trochu "obalí" a dodá jim přirozenou texturu, která u mě běžně chybí. Vlasy po něm neelektrizují, jsou nadýchané a tak akorát jemné. Jelikož je kondicionér vytvořen speciálně pro jemné vlasy, není asi třeba nic víc dodávat. Prostě sen. 

Jaký produkt na vlasy je váš nejoblíbenější? 
xx Linda


Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig