FOTD: Fresh, Glowy & Quick



Sometimes
Sometimes I think to myself that I should spice up the looks I do here on Hi Lychee and do something more 'creative' and technical. But then I just remind myself how I like my makeup the most - natural & fresh. I think you can love (and I mean LOVE) makeup even without putting on loads of it and don't get me wrong I spend countless hours watching Desi, Nikkie, Jaclyn or Katy and I'm still amazed how good they are at those super glam looks but it's just not my style. 


So today I will show you yet another super easy and natural get ready with me with some new goodies I recently recieved. All the products used are mentioned in the info box below the video so it's easy for you to go through everything I used. I plan on doing more of these non-talking videos so even you - my non-czech-speaking readers can enjoy my 'fabulous' makeup skills haha. 

What is your go-to look for every-day wear? 
Do you prefer something more natural or do you go all out with your makeup?
Have a great day!


CZ
Občas si říkám, že bych mohla své líčení nějak oživit a ukázat vám víc 'technických' věcí. Pak se ale zase proberu a dojde mi, jak běžně chodím nalíčená a co mě v líčení nejvíc baví - svěží a přirozené looky. Podle vlastních zkušeností vím, že můžete kosmetiku milovat i bez toho, abyste toho na sebe plácali tunu. Nemyslím to vůbec špatně, popravdě bych snad nedokázala spočítat hodiny strávené sledováním Desi, Nikkie, Jaclyn nebo Katy (a stále mě překvapuje, jak skvělé jsou v nanášení všech možných produktů), jen to prostě není můj styl.

Dnes vám tedy ukážu další přirozené a super rychlé líčení, pro které jsem použila spoustu nových produktů. Jejich celý výčet najdete v info boxu videa a pokud budete mít jakýkoli dotaz, nechte ho v komentářích!

Jaké líčení běžně preferujete vy?
Jste fanoušky přirozeného líčení, nebo máte rádi pořádný glam?
Mějte se krásně!


6 komentářů

  1. Jsi nádherná, líčení super. Jen účes se mi nelíbí. Často si dáváš vlasy za uši, ale to ti nesluší. Více by ti podle mě sedlo něco vzdušnějšího, určitě i vlny nebo vysoko udělaný culík. Máš nádherný obličej, takže by sis mohla dovolit i sofistikovanější účesy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář :) Popravdě na sobě vlny úplně nesnáším a ukazováním uší si teď tak trochu vynahrazuju to, že jsem je jako malá nesnášela haha:D poslední dobou uvažuju o něčem kratším a vzdušnějším, tohle se mi ale popravdě líbí :)

      Vymazat
  2. Ako hodnotis ten Estee korektor? Inak moc pekne obocie :)
    Sju Loves

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super! Je to takový mezistupeň mezi Touché Eclat a klasickým korektorem. Krásně projasní a přitom něco málo zakryje a hlavně oční okolí nijak nevysušuje, což mě často trápí :) Pokud chceš ale vyšší krytí, pak tohle úplně ne-e.

      Vymazat
  3. Skvělé :). Popravdě si na tobě ani nedovedu představit takový ten "glam look" a la Nikkie. Mně se to občas líbí, ale občas mi to přijde přehnané. A asi bych nevyšla se silným pruhem od rozjasňovače a šílenými ombré rty. Když mám náladu na něco výraznějšího, tak bud tmavší rtěnka, nebo trochu výraznější oči. Plet se ale snažím mít vždy přirozenou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :) Jako na holkách ala Desi a tak si nedokážu představit, že by tak čas od času nechodily, ale mám to jinak úplně stejně :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig