Three Of My Favorite Fall Nail Polishes

As
As you may know I'm all about my nude & blue nail polishes (if you check the NAILS section on Hi Lychee you'll probably get what I mean). Fall and winter time is probably the only time when I crack out all of those dark and vampy shades when it comes to my nails. And today I have my top three picks for this year!

  • L'Oréal Color Riche - Black Swan: The only black nail polish that really works in my humble opinion. It's opaque in one layer, stays on really nicely and is just pure black. Oh and it's affordable! 
  • Bobbi Brown - Bordeaux: Sadly this is last year's limited edition shade but there are tons of shades like this. For example NAILS INC Victoria is quite similar but just a bit darker. I feel like a good burgundy polish is a must have for fall!
  • Rimmel - Rain Rain Go Away: I had to mention at least one nude shade, you all know me. This one is a slightly more purple toned nude beige but it looks amazing on nails and not too deadly. The formula is really nice as well and two coats are more than enough!

Which nail polish is your go-to for fall?

CZ
Jak asi víte, co se týče nehtů, většinou si potrpím spíš na neutrální nebo modré laky (pokud se podíváte na label nails, vlastně vám to bude hned jasné). Podzim a zima je asi jedinou dobou, kdy vytahuji všechny tmavé odstíny a dnes vám ukážu své tři nejoblíbenější! 

  • L'Oréal Color Riche - Black Swan: Můj nejoblíbenější černý lak a také jediný, který mi vážně vyhovuje! Má skvělou konzistenci, kryje klidně i v jedné vrstvě a ještě k tomu vydrží. A kromě toho, že je vážně černý má také skvělý štěteček a je cenově dostupný!
  • Bobbi Brown - Bordeaux: Tohle je bohužel kousek z loňské limitované edice, nicméně spousta značek má podobný odstín - například NAILS INC Victoria je hodně podobný, jen trochu tmavší. Myslím, že tmavá vínová je pro podzim jako stvořená a alespoň jeden takový lak rozhodně potřebujete.
  • Rimmel - Rain Rain Go Away: No a co by to bolo za článek bez nude laku. Tento má v sobě trochu fialové, na nehtech ovšem vypadá skvěle a není to úplně mrtvolná nude. Konzistence je také moc hezká a dvě vrstvy bohatě stačí.

Jaké jsou vaše oblíbené podzimní laky?

5 komentářů

  1. Já většinou nosím vínové nehty celý rok, proto jich mám opravdu velkou spotřebu. Momentálně mám nejradši vínový lak od Sally Hansen a z The Body Shopu. Černý lak mám od Orly a taky ho ráda nosím :). Ještě mě docela baví šedý lak od OPI z nějaký starší limitky, ale je prostě skvělý!

    OdpovědětVymazat
  2. ten od rimmelu mam taky a obecne mi laky od rimmel vyhovuji nejvic, spolu s tema od Gabrielly Salvete .. krasne kryjou, i kdyz vetsinou si stejne davam dve vrstvy :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  3. Juuuuj tak ten Rimmel si koupím! A ten od BB je božský. <3
    Hezký článek. Neuvěřitelný, že dokážeš psát tak skvěle i o lacích na nehty. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné všechny!! Mě nejvíc baví Porchester square od Nails inc :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig