On-To-Go Essentials

I've never been one of those girls who carries a lot of beauty products in her handbag. Usually I even forget to take the lipstick I'm wearing with me for touch ups. But recently I created kind of a list of products I always carry with me and I try to stick to it as much as I can. Because these products come in handy a lot!
  • Hand Cream (L'Occitane one) - This became a must for me in the past few weeks. My hands are super dry from work and I just can't handle having dry palms. 
  • Hand Cleansing Gel (The Body Shop Strawberry one) - Another must if you're always on the go. No more info needed. 
  • Dry Shampoo (Toni&Guy Cleanse Dry Shampoo) - This one is just great if you want a bit of volume bit don't want your hair turn all white.
  • Sunglasses (& other stories see-through ones) - No matter the weather. 
  • Body Mist/Perfume (& other stories Floral Memento) - Because no one wants to smell bad, right? 
  • Lipstick/Lip Balm (Estée Lauder Lip Potion in Wicked Sweet*) - Any lipstick or lip balm you need for touch ups! This one is super amazing, lightweight with a great staying power and the color is beaut! 
  • Accessories (Skagen watch + rings from Antipearle & H&M) - I'm trying to get into wearing these more often but I just always forget. Are you the same when it comes to accessories? 

What are you on-the-go essentials?


CZ
Nikdy jsem nebyla jednou z těch holek, co v kabelce nosí nespočet produktů na rty nebo celkově kosmetiky. Respektivě vždy jsem spíš zapomínala nějaký u sebe vůbec mít. V poslední době jsme si ale vytvořila menší seznam věcí, které se s sebou snažím nosit pořád, protože se v 90% situací vážně hodí! 

  • Krém na ruce (L'Occitane) - Poslední dobou mám neskutečně vysušené ruce z práce, a tak je pro mě krém nezbytností! 
  • Antibakteriální gel (The Body Show Strawberry) - Další velká nezbytnost, pokud jste často mimo domov. To asi komentář nepotřebuje, haha.
  • Suchý šampón (Toni&Guy Cleanse Dry Shampoo) - Obrovský pomocník, pokud chcete vlasům dodat objem a texturu a zároveň nechcete, aby byly celé bílé. 
  • Sluneční brýle (& other stories průhledné) - Ať už je jakékoli počasí!
  • Body Mist/Parfém (& other stories Floral Memento) - Protože přeci každý chce vonět! A ve vůni Floral Memento si rozhodně musím koupit ještě něco!
  • Rtěnka/Balzám na rty (Estée Lauder Lip Potion odstín Wicked Sweet) - Jakákoli rtěnka, kterou máte zrovna na sobě, protože občas je vážně potřeba ji použít znovu. Tyto nové EL jsou neskutečné, krásně lehké a skvěle vydrží!
  • Doplňky (hodinky Skagen + prstýnky z Antipearle a H&M) - Poslední dobou se snažím je zase nosit víc. Taky na doplňky (hlavně na prstýnky) často zapomínáte?

Bez čeho se běžně neobejdete vy?



6 komentářů

  1. Já z kosmetiky toho tady moc s sebou nenosím. Většinou jen balzám, rtěnku, antibakteriální gel, krém na ruce, parfém a mini deodorant :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, taky toho nakonec není úplně nejmíň haha :D Já stejně polovinu z toho vždycky zapomenu, ale poslední dobou se vážně snažím mít těchto pár produktů s sebou :)

      Vymazat
  2. Looooove those & other stories sunglasses. Totally gorgeous, and I am so with you on taking them with you no matter what the weather.
    RavishingRoses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks Ana! & other stories does such an amazing variety of sunglasses in general!

      Vymazat
  3. Já s sebou tahám pořád krém na ruce (taky od L'Occitane) a něco na rty, jelikož je mam pořád suchý. Taky mi v tašce nikdy nesmí chybět parfém nebo vůně, kterou ten den nosím.
    Btw. ta barva EL rtěnky je skvělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se rty taky pořád bojuju, hlavně když se víc mění počasí.. Je nádherná, brzy o ní bude článek! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig