Clinique Does Eyes And It's Good

Clinique recently came out (well not yet but you'll be able to get hold of them in a month or so) with a bunch of new stuff. There will be a new addition to their Smart range, new shades of Clinique Pop Lip Colors + Primer but today we'll talk about eyes. Four new eye-related products are in and I'm super excited about all of them. So let's take a closer look. 

  • Chubby Lash Fattening Mascara - I guess you all know Chubby Sticks for eyes, cheeks or lips and now we also have a Chubby mascara. This one should add all volume, length and curl without clumping etc. etc. It's not bad by any mean it's just not special for me when it comes to the classic black version BUT this one also comes in a few other colors - dark blue, teal and plum. Down below you can see a swatch of Portly Plum and oh my. Isn't it just beaut? 

  • Skinny Stick - Now this one is an opposite of the Chubby Lash - the tiniest liner which can help you get as precise line as you could possibly imagine. This one is a 2/3 of the diameter of a regular eyeliner and thanks to that it's amazing for both tight-lining as well as creating a wing liner. And for those of you who like a double liner? Check. And it lasts for about seven hours, great!

  • Just Browsing (Brush-On Styling Mousse) - The name of this one, right? Love it. If you feel like it looks super similar to the Benefit Gimme Brow or Essence Brow Gel you're right but here's the thing. Remember when I spoke about the Gimme Brow and was complaining about how much product comes out on the brush? There's no such problem with Just Browsing, it also comes in four shades, is waterproof and costs less. A definite winner for me. 

  • Pretty Easy Liquid Eyelining Pen - Lastly we have this one. A classic felt tip liner you would say but it's actually a brush. Yep, same concept as for example the Kat von D Tattoo Liner. It makes application super easy and precise at the same time, the formula is great as well (the brown is not as pigmented as the black one though), doesn't budge and lasts. Not the biggest fan of the brown option as it's not as pigmented as I would like it to be but the black one? Amazing!

What you think about these new Clinique bits? Will you be picking some of these up?




CZ
Clinique nedávno přišel na trh s řadou nových produktů. Tedy nedávno, většinu s nich již představil, pořídit si je ale budete moci až během září/října. Těšit se můžete na rozšíření rodiny Smart, nové odstíny oblíbených Pop rtěnek a spoustu dalšího. Já vám ale dnes ukážu čtyři produkty z dekorativní kosmetiky, kterými se Clinique zaměřil na líčení očí. 
  • Chubby Lash Fattening Mascara (dostupná by měla být v říjnu za cenu 530Kč) - Chubby Sticky na rty, oči či tváře určitě znáte. Teď ale budeme mít také Chubby řasenku! Ta by měla řasám dodat jak délku, objem tak i natočení a to všechno bez žmolků a rozmazávání. Rozhodně patří mezi ty lepší řasenky, její klasickou černou verzi jsem si ale příliš neoblíbila, ALE tuhle krásku koupíte také v barevných variantách a to ve fialové, tmavě modré a tyrkysové! Fialovou verzi Portly Plum jsem si neskutečně oblíbila a rozhodně patří mezi mé současné oblíbence! 

  • Skinny Stick (dostupné od září za cenu 580Kč) - Toto je zase přesný opak tloušťky Chubby Mascary - miniaturní hrot, díky kterému dokážete snadno vytvořit i tu nejpreciznější linku. Má 2/3 průměru běžné tužky na oči a díky tomu umožní aplikaci přímo k linii řas. Použít ji můžete třemi způsoby - na klasickou linku (skvěle se s ní tvoří i winged liner), pro zvýraznění řas nebo na dvojitou linku, kde si můžete vyhrát s různými odstíny. A i na vnitřní lince drží skvěle!

  • Just Browsing (Brush-On Styling Mousse - dostupný od září za cenu 530Kč) - Snad nebudu jediná, kdo je nadšený z názvu tohoto produktu haha. Připadá vám, že je tohle stejný produkt jako Benefit Gimme Brow nebo nejnovější gel na obočí od Essence? Pak máte trochu pravdu, ovšem jen co se vzhledu týče. Možná si vzpomínáte, že jsem s Gimme Brow měla ten problém, že se na kartáčku zachytávalo až moc produktu, což činilo aplikaci těžší. S Just Browsing takový problém nemám, produkt je sušší a aplikace je tak jednodušší. Také si můžete vybrat ze čtyř odstínů, je voděodolný a o třetinu levnější. Za mě rozhodně vítěz! 

  • Pretty Easy Liquid Eyelining Pen (dostupné od září za cenu mezi 500-600Kč) - Jako poslední tu máme linky. Klasické tekuté linky ve fixu, řeknete si. Jenže tyhle linky mají štěteček! Ano, stejný princip jako všemi oblíbený Kat von D Tattoo Liner. Aplikace je díky štětečku neskutečně jednoduchá, pigmentace je skvělá (i když u hnědé varianty o něco slabší), linky se nerozmazávjí a vážně vydrží. Hnědou variantu jsem si tolik neoblíbila (což by ovšem nemuselo platit pro ty z vás, kteří si netroufnou na tak výraznou linku), ale ty černé? Rozhodně palec nahoru! 

Co říkáte na Clinique novinky? Jaký produkt vás zaujal nejvíc?



PR Samples

4 komentáře

  1. I always go back to the Clinique Bottom Lash mascara, even though some people may argue it's a bit of a waste of money. For my super thin lashes I really do see a difference and find it 10x easier to put mascara there with the bottom lash mascara. So for me, it's totally worth it!

    Have you tried their Chubby Stick Shadow Tint for Eyes? They're pretty good too! xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I really like it as well! Even though I bought a brown one on accident and I really need to get my hands on the black one haha.

      Vymazat
  2. nechávají mě chladnout, ale třeba ta fialová řasenka by se mi moc líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je skvělá, a taky je v řadě tmavě modrá, to je bomba! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig