(Late) Easy Sunday #32: Surprise B-Day Picnic


This is basically what happens when you and your friends try to organize a surprise b-day picnic for someone who's usually an hour late:

you wake up early after day full of work, go cray cray because you got zero time to pack everything and head to the city, have multiple phone calls with everyone attending, ask your parents to drive you to the park because you're carrying too much stuff, get there just on time and your amazing friend calls you he'll be there in half an hour so you can go and sit in the park. Ok then it's not a big deal, your friends are already there waiting for him so it won't be such surprise but whatever. Hour later, nothing. After hour and half he finally comes and we're all so angry we don't even wanna wish him happy b-day haha. I'm (kinda) kidding, we still love you Karel! 

Have you ever organized a surprise b-day party or something? Did it go just as planned?





CZ
Víte, jak to vypadá, když se snažíte s kamarády uspořádat tajný narozeninový piknik pro někoho, kdo běžně chodí o hodinu později?

nejprve se snažíte všichni (samozřejmě tajně) domluvit, kdy kdo může, kdy může oslavenec, jak to udělat, aby mu to nebylo příliš nápadné, aby si nedomluvil něco jiného a tak podobně. V den D pak vstáváte hrozně brzo, i když jste celý předchozí den strávili v práci a nejradši byste jen leželi. Šílíte, že nestíháte, snažíte se na poslední chvíli sbalit, prosíte rodiče, aby vás na místo zavezli autem, protože máte prostě až moc věcí a dostanete se na místo těsně před smluveným srazem s oslavencem. Ten v tu chvíli ale volá, že bude mít tak půl hoďky zpoždění a že si máte jít někam sednout. Dobrá, všichni už jsou na místě, tak to sice nebude takové překvapení, ale počkáme na něj spolu. Hodina - nic. Dvě kamarádky přišly jen na chvilku a v době, kdy oslavenec ještě ani není na míste, už musí pomalu běžet, super. Když oslavenec po hodině a půl čekání dorazí, jsem všichni už tak naštvaní, že mu ani nechceme přát haha. Dělám si (trochu) legraci, pořád tě máme rádi Karle! Ale možná jen proto, že jsme s sebou měli nejlepší cider Strongbow (který už máme konečně taky u nás a nemusím jen vzpomínat na léto v Londýně, kde jsme snad nic jiného nepili)! 

Pořádali jste někdy pro někoho tajnou narozeninovou oslavu? Šlo všechno podle plánu?
Krásný začátek týdne!








5 komentářů

  1. Tak to je perfektní :D A krásné fotky :) www.simonkomadel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Lindi ty surfuješ na větvi? :D Super článek, úplně mi to zvedlo náladu. ;) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha to mi vůbec nedošlo :D děkuju Zuzi, jsi zlatá! :)

      Vymazat
    2. napadlo mě totéž! ;D pecka, taky budu muset přátelé vytáhnout na piknik :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig