FOTD: Hot Day In the City

It's super hot here in Prague at the moment which means one thing in terms of makeup. Use minimum of products. I'm currently on my way to the city centre and I wanted to show you what my makeup looks like when I know I'm going to be running around the city. Seven basic products and I'm done!

I started priming my face with an SPF because the sun is not yours skin's best friend. I'm currently using the Clinique City Block Sheer* with an SPF 25 and I really like it. Other than that my makeup is super minimal with just a touch of concealer where needed, my favourite mascara at the moment which is the Bobbi Brown Intensifying Mascara, Benefit Gimme Brow* to tame my brows, Clinique Nude Pop Blush* which works as contour/blush on my skintone and a bit of Topshop Glow in Polished just to add a little something something. And a strange thing - I'm really into glosses at the moment and these Maybelline ones (this shade is Cashmere Rose) are beaut! 

What is your go to makeup when it's super hot outside?


CZ
Zrovna je v Praze šílené vedro a to znamená především to, že se snažím v líčení krotit co nejvíc to jde! Zrovna jsem na cestě do centra a chtěla jsem vám ukázat, jak vypadá mé líčení, pokud vím, že budu běhat a nepotřebuju vypadat super glam. Sedm základních produktů a je hotovo!

Jako první v takovémto počasí používám ochranný faktor, jelikož slunce teď vážně není vaším nejlepším kamarádem. Zrovna teď zkouším Clinique City Block Sheer* a jsem s ním moc spokojená, protože příliš nelepí a ani není přílišně parfémovaný. Jinak je můj makeup super minimalistický a zahrnuje pouze trochu korektoru kde je třeba (pudrovat díky své neskutečně suché pleti ani nemusím), mou nejoblíbenější řasenku v tuto chvíli - Bobbi Brown Intensifying Mascara, Benefit Gimme Brow*, aby to obočí nebylo líto, na tváře krásnou Clinique Nude Pop*, která na mé pleti vypadá jako něco mezi bronzerem a tvářenkou, Topshop Glow v odstínu Polished pro přidání něčeho navíc. A mám takovou zvláštní novinku - poslední dobou miluju lesky a především tyhle Maybelline (na sobě mám odstín Cashmere Rose). 

Jak vypadá váš makeup v takto horkém dni? 

11 komentářů

  1. Ten rozjasňovač asi vážně potřebuju :)..
    Poslední dny je vážně vedro a divím se, že mi mé běžné líčení zatím vyhovuje a neroztéká se :D. UD makeup je vážně skvělý a používám ho pořád. Dále tarte tvářenku, theBalm rozjaňovač, Better Than Sex řasenku a nějaký barevný balzám na rty. Když mám náladu na stíny, tak většinou z mé nové paletky theBalm - Nude dude :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherný, pořád se na něj nemůžu vynadívat! <3 Já dnes venku málem umřela haha, takže jsem ráda, že jsem klasický makeup nechala doma :)

      Vymazat
  2. ahoj, ty ani make-up nepotřebuješ, máš krásnou plet! :) Já se snažím v těchto vedrech, taky to moc nepřehánět, korektor a tvářenka od bourjois a pudr sexy mama od the balm, protože mám mastnější plet :/ luci.rojkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Luci! :) Dnes bylo nakonec takové vedro, že bych asi i trochu pudru zvládla, takže naprosto chápu :)

      Vymazat
  3. Such a pretty natural look! I just got my hands on one of those Maybelline glosses and am really liking it! :)

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you Tasha! I'm glad you finally got one, they're some of my favourites!

      Vymazat
  4. Aw your freckles are so pretty! I'm jealous of everyone who has freckles.also Clinique's nude pop looks really good on you

    yet another makeup blog

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi tak krásná! Zbožňuju tě.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig