Easy Sunday #29: Twenty7


Hi everyone! I hope you all enjoying sunny Sunday! Yesterday was Lucas' birthday so on Friday we went for a date lunch. I wanted to go to Twenty7 for months now and I'm not disappointed! Let me tell you a bit more about this pretty place. 
If you're ever in Prague and want to grab a coffee or something to eat you should surely visit this place! Twenty7 is a small bistro in Holesovice, around 15 minutes from the city centre. I have to say I love the interior as it's clean and simple and combines different materials. As the food goes we only tried two meala from the daily menu which is available 'till 3pm and  we really liked it! I got a salad with water melon, orange and gorgonzola which was seriously amazing! I deffo want to come back for a meal from the regular menu as it all sounds amazing! An the pink grapefruit lemonade was superb! 

Have you ever been to Prague? If so, which was your favourite place there? 

CZ
Ahoj všichni! Doufám, že si užíváte dnešní prosluněnou neděli! Lukáš měl včera narozeniny, a tak jsme v pátek vyrazili na narozeninové randíčko. Do Twenty7 jsem se chtěla podívat už hrozně dlouho a s radostí můžu říct, že nejsem zklamaná. 

Pokud hledáte v Praze příjemné místo, kam zajít na kafe nebo jídlo, Twenty7 mohu rozhodně doporučit! Tohle menší bistro najdete v pražských Holešovicích asi patnáct minut od centra. Musím říct, že jsem byla nadšená z interiéru, který ke proveden ve světlých barvách a hezky kombinuje různé materiály. Co se jídla a pití týče, ve všední dny můžete do tří přijít na zvýhodněné denní menu, od tři se pak vaří podle stálého menu, které najdete na stránkách tady. My měli původně vybrané jídlo ze stálého lístku, nakonec jsme ovšem nebyli zklamaní ani z denní nabídky - můj salát s melounem, pomeranči a gorgonzolou byl skvělý! A limonáda z růžového grepu stejně tak! 

Byli jste někdy v Twenty7? Kam v Praze rádi chodíte? 



8 komentářů

  1. Vypadá to hezky, tam jsem ještě nebyla. Já mám nejradši Yam Yam Express, Veggie Point, Delmart a z kaváren asi cafe Anonymous, Emmu a Můj šálek kávy :).

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda že nebydlím v Praze.. My v Ostravě žádné takové pěkné restaurace nemáme. Nebo máme a nevím o nich, jinak moc pěkné fotky a užij si krásnou neděli :)

    www.simonkomadel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. týjo to vypadá dobře! někdy tam zajdu! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To vypadá skvěle! Mě hodně baví The Farm na Letný:)

    OdpovědětVymazat
  5. Twenty7 je super, chystám se tam vytáhnout kamarádku v brzké době :-)
    Já mám z kaváren ráda Coffee room., EMA, Mezi zrnky, kde pracuje kamarád, a I Need Coffee. A z restaurací mě ještě baví Sweet and Peppers Days :-). V Pze je tolik supr míst :-)

    OdpovědětVymazat
  6. to vypadá krásně! já teď objevila Kavárnu Čekárnu a jsem nadšená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Lukášten zasněnej pohled! :D
    A tam musim, musíme! :-*

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig