Blush & Lip Sisters

When I was going trough my makeup collection last month I noticed something quite interesting. There are several twins (or I should rather say sisters) in terms of blush & lip products which made me think. Do you go through like a phase when you like some color and you wanna buy everything in this shade? When I bought the NARS Coeur Battant I wanted to own every single thing in this brigh shade! So I wanted to show you some of my favourite 'sisters' and let me know if you also found any in your stach!


Maybelline Colorama Blush in 501 & NARS Velvet Matte Lip Pencil in Sex Machine
This one screams 'autumn' to me in every way. They're both 'berry' tinted but in a nice natural way. Both of them also contain a bit of golden shimmer but nothing in you face. And the blush works great as a 'contour blush' for light skintones!

Daniel Sandler Watercolour Blusher in Trip & Maybelline Gloss in Electric Orange
These two doesn't look that similar swatches but on face? Wow - a real orange. They're great for fresh summer look because they both give the skin nice glow and 'watery' look. 

Topshop Blush in Pop & Topshop Lips in Ohh La La
This colour is quite hard to describe because it has a bit of pink to it, a bit of peach to it - it's something between that. The blush is amazing just on it's own with loads of mascara (it gives your skin such a fresh look). The lipstick on the other hand is really pigmented so you need a courage to wear but it's absolutely worth it!

NARS Blush in Coeur Battant & Bourjois Rouge Edition Velvet in Pink Pong
This is by far my favourite duo but I guess you already know that. On the other hand they look kinda crazy together so I prefer wearing them separately. I can't really express my feelings for the Bourjois Rouge Edition Velvet little thing but I know I need more (and yes the Hot Pepper matches my NARS Exhibit A, hmmm).

they're way more vibrant in real life! 
CZ
Když jsem si naposledy procházela svou 'kolekci' (ano, to tak normálně dělám haha), všimla jsem si něčeho docela zvláštního. Několik tvářenek mělo své dvojče (nebo bych měla říci spíš sestru) mezi rtěnkami. To mě přivedlo k myšlence, zda prostě v určitou dobu preferujeme určité typy barev ať už se jedná o rtěnky, lesky či tvářenky. Já si třeba po koupi Coeur Battant chtěla v té zářivě růžové koupit všechny produkty na rty, které jsem potkala. Dneska Vám tedy ukážu některá 'dvojčata', která mám ráda a Vy mi zase napište, jestli jste nějaká taková také našli. 

Maybelline Colorama Blush in 501 & NARS Velvet Matte Lip Pencil in Sex Machine
Tohle je má nejoblíbenější barva na podzim. Něco mezi fialovou a příjemnou 'nude' růžovou, která nepůsobí úplně výrazně ani nijak temně (i díky tomu, že v obou produktech jsou miniaturní zlaté třpytky). A tvářenka se dá použít i jako 'contour blush', pokud máte světlejší tón pleti.

Daniel Sandler Watercolour Blusher in Trip & Maybelline Gloss in Electric Orange
Tyhle dvě možná nevypadají stejně při swatchi, ale na obličeji? Wow - pravá oranžová. Hodí se skvěle na léto, jelikož tvoří příjemný fresh look (a taky dlouho vydrží). 

Topshop Blush in Pop & Topshop Lips in Ohh La La
Vždycky mám problém popsat tuhle barvu. Je to růžová, ale taky 'peach', prostě něco mezi. Tvářenka je skvělá jen společně s řasenkou, protože pleti dodá krásně 'vyspalý' a fresh look. Stejně tak výrazně působí i rtěnka, na kterou sice musíte mít trochu odvahu, ale výsledek stojí za to!

NARS Blush in Coeur Battant & Bourjois Rouge Edition Velvet in Pink Pong
Moje nejoblíbenější dvojce, ale to asi není žádné překvapení. Dohromady ale vypadají trochu šíleně, takže stále preferuju nosit každou zvlášť. Svojí lásku k Bourjois Rouge Edition Velvet ani neumím vyjádřit a pořád se divím, že jsem si ještě nepořídila další (ale Hot Pepper má úplně stejnou barvu jako NARS Exhibit A, takže..).


2 komentáře

  1. to je zajímavý, hehe :) asi bych taky pár takových dvojicí našla, ale nikdy mě to vůbec nenapadlo! NARS&Bourjois je jasně nejlepší dvojka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. jéééé a já ti o bourjois psala :D a já si naivně myslela, že to neznáš :) doporučuju ti teda 08 ta ti bude určitě slušet!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig