In Love With Taupe

Trends come and go, but everyone has a thing that suits them.  Thing they can wear everyday without getting bored. Thing they feel comfortable in. For me it's taupe, especially in terms of eye makeup.  Everytime I don't know what to wear I go for taupe colour. And today I'm sharing with you my super trio.

Bobbi Brown Cream Shadow in Slate - This was actually first taupe thing in my collection. I should say it all started with this one haha. Bobbi Brown Cream Shadows are amazing in general but this color in particular has to be my favourite. The color looks like nothing in the pot but it gives our eyes that 'grunge-y' look which I love. Paired with a dark vampy lips - killer combo. 

Burberry Sheer Eyeshadow in Taupe Brown - I recently reviewed this product and yes I kinda raved about it. It's an amazing matte formula and the color is right up my alley. Love it. 

Rimmel Scandal Eyes in Taupe - I love the Rimmel Scandal Eyes Kohl Kajals, the staying power in amazing, pigmentation is to die for and their color range? There's a nude, that's all I have to say. I love this one for smudging around my lashes which gives a bit of definition but nothing in your face.

what is your favourite thing/trend in terms of eye makeup?


Trendy se mění často, každý ale máme něco, co nám sedí. Něco, co můžeme nosit každý den, aniž by nám to zanedlouho přišlo nudné. Něco, v čem se cítíme dobře. Pro mě je to taupe (hnědo-šedá) barva a to především v oblasti líčení očí. Pokaždé, když nevím coby, sáhnu po něčem taupe. A dnes Vám ukážu mé svaté trio. 

Bobbi Brown Cream Shadow v odstínu Slate - Tohle byla vlastně první taupe věc v mé kolekci. Dalo by se tedy říci, že takhle to vlastně všechno začalo haha. Bobbi Brown Cream Shadows jsou skvělý produkt, tahle barva je prostě má srdcovka. V kalíšku nevypadá jako nic extra, na očích ale vytvoří ten skvělý 'grunge-y' look, který miluju. Přidat tmavou vampy rtěnku a nemá to chybu. 

Burberry Sheer Eyeshadow v odstínu Taupe Brown - O těchto stínech jsem před nedávnem psala samostatný článek a jsem z nich nadšená pořád stejně. Skvělé matné stíny a ta barva. Přesně 'moje' barva. 

Rimmel Scandal Eyes v odstínu Taupe - Rimmel Scandal Eyes Kohl Kajal tužky na oči zbožňuju! Vydrží na očích (i vodní lince) celý den, pigmentace je skvělá a ty barvy! Myslím, že zmínit nude odstín stačí. Tuhle mám ráda pro jemné rozetření v blízkosti řas, pro vytvoření definice. 

jaké jsou Vaše 'celoživotní' trendy?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig