Beauty Talk w/ Lucy


I'm back with another beauty talk and I'm really excited about this one! Today's beauty is gonna be an amazing blogger Lucy from Acupofstyle who luckily happens to be my friend yay! We met at our high school and we've been friends ever since but now as we don't get to see each other that much I was really happy about seeing her in general. But back to the beauty, let's see what's in Lucy's makeup bag!

On a daily basis she loves using the MAC Prep + Prime Beauty Balm & the MAC Prep + Prime CC Compact (the yellow one). She actually told me that she was hooked on the CC one from the first moment. It evens out the skin tone and can be used on it's own. When it comes to blushes Lucy is loyal to MAC as well. She uses the famous Warm Soul the most. In term of eye makeup there are few product she likes featuring an old (and probably limited edition) Clarins Ombre Minérale eyeshadow palette which I really liked to be honest. You can also spot the Bobbi Brown Liner in Caviar Ink which was also Katie's favourite (this fact makes me wanna buy it even more). She also mentioned the Tweezerman eyelash curler which she thinks is amazing and is her go-to. When talking about lipstick, on a daily basis she's neutral kinda gal but when she wants something bold her first choice is MAC Ruby Woo (and I have to mention the MAC x PS Pink Fringe because it's a beaut). As she recently finished makeup course at the Makeup Institute in Prague she started using brushes on a daily basis. Her favourites are the Real Technique & Zoeva ones (big thumbs up!). Last but not least we spoke about skincare a little bit. She uses the Clarins HydraQuench Cream daily but she also likes the Bioderma Sensibio range. We spoke about a lot of different things and I really enjoyed spending time with her. (Any other info about the products will be under the pics!)


hope you enjoyed this post and I want to thank Lucy once again!
__________________________________________
CZ
Jsem zpátky s dalším beauty talk postem a dneska se nebudu vůbec snažit zakrýt své nadšení. V tomhle postu Vás totiž vezmu na prohlídku kosmetické taštičky skvělé bloggerky a mé kamarádky Lucky z Acupofstyle! Poznaly jsme se už na střední, od konce školy už ale nemáme tolik čas se vídat a proto jsem z tohohle setkání měla velkou radost. Ale zpátky k té kosmetice!

Jako první jsme začaly mluvit o věcech z Prep + Prime řady MAC a to jak o BB krému, tak CC žlutém pudru, který Lucka přímo zbožňuje. Dá se nosit jak samostatně, tak vrstvený na BB krém a krásně sjednocuje tón pleti. Co se tvářenek týče, i zde je Lucy věrná značce MAC - používá známou Warm Soul, za zmínění ale určitě stojí i ta z limitované edice ve spolupráci s Proenza Schouler v odstínu Ocean City. Mezi produkty na oči bych rozhodně vyzdvihla Clarins Ombre Minérale paletku stínů (která byla, jak se domnívám, limitovaná edice), či Bobbi Brown Caviar Ink linky, které jste mohli vidět už u Katie. Také zmínila Tweezerman kleštičky na řasy, které jsou ty nejlepší, co zatím zkusila a rozhodně její must-have. Jelikož Lucku nějakou dobu znám, tak moc dobře vím, že v běžných dnech je její rtěnka z 90% neutrální. Pokud chce ovšem něco výrazného, její jasnou volbou je Ruby Woo od MAC. Jelikož nedávno úspěšně dokončila makeup kurz v Make-up Institutu v Praze, jsou teď u ní na denním pořádku také štětce. Jako své oblíbence mi přinesla ukázat štětce od Real Techniques či Zoevy, které si nemůže vynachválit (a já nemůžu nesouhlasit). Jako poslední jsme se okrajově pobavily o péči o pleť a to je, jak určitě víte, velmi diskutabilní téma. Jednomu vyhovuje ono, druhému něco úplně jiného. Nicméně Lucka používá Clarins HydraQuench Cream, ráda má ovšem i Bioderma Sensibio řadu. Jsem moc ráda, že jsem měla zase možnost si s Luckou popovídat! (Jinak info k ostatním produktům je vždy pod každou fotkou.)

doufám, že se Vám článek líbil a já bych chtěla ještě jednou poděkovat Lucce!

Bobbi Brown Caviar Ink liner, MAC Warm Soul blush, Benefit High Beam, Tweezerman Eyelash Curler, MAC Ocean City blush, MAC BB cream, MAC Clear Brow Set, MAC Ruby Woo, MAC Pink Fringe, Clarins Ombre Minérale, YSL Touche Éclat, Bourjois Lévres Contour lip pencil & Mybelline Master Shape eyebrow pencil

YSL Touche Éclat, Bourjois Lévres Contour, Maybelline Master Shape Brow Pencil, Zoeva 317, Zoeva 227, Zoeva 228, Real Techniques Buffing brush

Bioderma Sensibio, La Roche-Posay Effeclar Duo+, Clarins HydraQuench Cream, MAC Lip Conditioner

2 komentáře

  1. Skvělý článek :) Holky sleduji už hódle dlouho ale článek o makeupu jsem ještě moc nezaznamenala :) Opravdu skvělý článek :)

    www.simonkomadel.com

    OdpovědětVymazat
  2. Lucka se vyzná nejen v módě, ale i kosmetice! :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig