TAKING CARE OF SENSITIVE SKIN


9. 6. 2018. Je to už tedy víc než rok, co se tady objevil poslední článek. Strašně ráda bych napsala něco o tom, jak byla tahle pauza plánovaná a měla nějaký důvod, bohužel je to ale přesně naopak. Upřímně jsem na tenhle blog tak nějak ze dne na den zapomněla. Zapomněla je asi trochu silné slovo, protože bych lhala, kdybych řekla, že jsem za ten rok ani jednou nepomyslela na to, že bych nějaký ten článek už konečně napsat mohla. A najednou tu sedím o rok později a konečně zase píšu. 

O to větší radost mám, že tenhle článek vzniká ve spolupráci se značkou La Roche-Posay. Hi Lychee jsem založila už víc jak čtyři roky zpátky a vlastně i v té době jsem se začala zajímat o kosmetiku. A shodou okolností jsem se i v té době poprvé seznámila se značkou La Roche-Posay, konkrétně díky jejich Effeclar Duo, který jsem měla od té doby několikrát. A teď, o čtyři roky později, mám tu krásnou možnost vám díky téhle spolupráci představit produkty z řady Toleriane



Už od malička mě trápil atopický ekzém a zvýšená citlivost pleti. Stačila třeba výraznější změna teploty, nové nevyprané oblečení a nebo i let v letadle a mohla bych se uškrábat. Se zaklepáním na dřevo můžu teď s klidem říct, že už situace taková není, stejně se ale svědění a nepříjemný pocit jednou za čas dostaví a to hlavně při cestování a změně prostředí. Proto s sebou poslední dobou vozím právě produkty z řady Toleriane, které jsou vytvořeny s minimálním počtem ingrediencí pro omezení rizika alergií a mimo to pleť dlouhodobě posiluje a chrání ji tak proti vzniku alergií do budoucna. Shodou okolností se mě v poslední době několik lidí z mého okolí ptalo, jaké produkty bych doporučila právě na citlivou a podrážděnou pleť. S klidným srdcem jsem všem doporučila denní péči Toleriane Ultra Fluide i noční Toleriane Nuit. Nedávno jsme taky začala používat jemný čistící krém Toleriane Caring Wash a jsem s ním vážně spokojená, protože pleť vyčistí, ale nezatěžuje a nevysuší. 

Jak je na tom vy? Trápí vás také alergie nebo zvýšená citlivost pleti?

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig