#MBPFW BACKSTAGE


Září. To je pro některé znamením znovu se blížícího studia, konce léta a návratu do pořádného pracovního režimu. Pro mě se jeho začátek poprvé nenesl v duchu poplakávání nad přicházející školou, ale v duchu o něco veselejším, i když také stejně tak hektickým. V duchu pražského fashion weeku. Ten se letos konal v zajímavých prostorách tenisových kurtů Štvanice, a mě stále mrzí, že se modelky neprocházely rovnou po kurtech. Třeba příště! 

Pro mě fashion week odstartoval už o skoro o tři týdny dříve. Díky parfumerii Douglas, letošnímu oficiálnímu MUA MBPFW, jsem se totiž podívala na všechny přípravy přehlídkových líčení už od úplného začátku. A jak to všechno probíhá?


První přípravy probíhají jich téměř měsíc před samotným začátkem fashion weeku. Během tohoto prvního setkání vznikne na základě představ návrhářů předloha přehlídkového líčení. Všechny kroky se detailně fotí, aby byly zachyceny všechny barvy a důležité postupy budoucích líčení. 


Poslední dny před přehlídkou veškeré přípravy vrcholí a dochází ke školení všech MUA, kteří se budou na přehlídkových líčeních podílet. 


SHOWTIME! A pak už je tu samotná fashion week backstage. Pro mě jedno z nejšílenějších, nejvíc vzrušujících a nejvíc hektických míst. Pokaždé, když se do backstage podívám, tak se sama snažím nenechat se ovlivnit tou hektickou atmosférou a jen málokdy se mi to podaří. Většinou jsem podobně nervózní, jako všichni, kteří líčí/češou/oblékají a všechno šíleně prožívám. O to víc pak dokážu ocenit tu chvíli, kdy začne hrát hudba a modelky/modelové vyjdou na přehlídkové molo. Protože vím, kolik práce a času za těmi deseti minutami stojí. 

Na fotkách v dnešním článku můžete celý ten proces vidět a také v něm najdete má oblíbená líčení - hlavně to jemné z přehlídky Miro Sabo, doplněné jednoduchými kamínky u očí; "klasické" červené rty na přehlídku Imreczeova a výrazné lesklé oči pro přehlídku Odivi. Všechna looky se opět líčily mým milovaným Giorgio Armani Beauty a já se do téhle značky snad nemůžu zamilovat víc.

Které líčení se nejvíc líbilo vám? Baví vás tohle nahlížení do backstage?
xx Linda

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig