In Relationship With Suits

I've always been very into tailoring and menswear-inspired fashion pieces. Ever since I ditched my skinny jeans to be precise.  And when the women-suit trend came in this season I was more than ready to get on this train. There's just something about girls wearing suits that I will forever admire and I'm beyond happy that I found one (ok, two and there are probably more to come haha) that really fits me and it's not black yay! 

Getting this one was actually my fathers idea which whenever I tell someone they're quite surprised by. Few weeks back we went for lunch and a walk together and while we walked past H&M I stopped to take a look at the window and saw this burgundy number. Even though I really liked it my dad was actually the one who convinced me to try it on, the one who told me that it looked cool and different and that looking different is good and after all he actually even bought it for me. And whenever I wear it now I think of him. 

When I initially got it I knew it would look good with trainers and I actually wear it with my Vans Old Skool quite often but for this post I wanted to style it a bit more girly so I added the most beautiful pair of shoes I own which are these dusty pink pumps I got from COS. I LOVE these shoes and cannot wait to wear them more during summer! 

What are your thoughts on women suits? Will you be getting one this season?

Vždycky mě tak nějak bavilo oblečení, které vypadá spíš jako pánské a je aspoň trochu "oblekové". A ještě víc od té doby, kdy jsem se vykašlala na skinny jeans a všechny je vyměnila za pohodlnější kalhoty. Dámské obleky jsou teď skoro všude, vlastně se před nimi skoro ani nedá utéct, aspoň mě to tak připadá. A jsem s tím víc než spokojená (o stavu mého účtu ale v téhle souvislosti radši mluvit nebudu). Doteď jsem zvládla najít jeden (dobře, dva), který mi skvěle padne a určitě tak nepotřebuju další. 

Shodou okolností tenhle vínový kousek ale vybral můj taťka a kdykoli to někomu řeknu, diví se tomu. Před pár týdny jsme spolu byli na obědě a procházce a když jsme procházeli kolem H&M na Myslbeku, už skoro automaticky jsem se zastavila u výloh. I když se mi tenhle oblek na první pohled líbil, sama bych se na něj asi nikdy kouknout nešla a byl to právě taťka, kdo mě "dotáhl" dovnitř, řekl mi, že v něm vypadám dobře a jinak a že vypadat jinak než ostatní je fajn. A nakonec mi ho ještě i koupil. A pokaždé, když si ho teď obleču, vzpomenu si na něj a na ten hezký den, který jsme spolu strávili. 

Hned jak jsem si ho pak doma vyzkoušela, bylo mi jasné, že bude vypadat skvěle s teniskami a taky jsem ho na sobě se svými milovanými Old Skooly měla. Pro tenhle článek jsem vám ho ale chtěla ukázat trochu jinak a s aspoň maličkým holčičím detailem. Tím jsou moje nejoblíbenější boty na světě - růžové semišové lodičky z COSu, na které se v létě nejvíc těším! 

Jak se vám dámské obleky líbí? Našly jste už ten pravý? 
SHOP SOME OF MY FAVORITES:

6 komentářů

  1. Mně se dámské obleky moc líbí, určitě bych si v budoucnu nějaký chtěla pořídit. Teď na něj nemám postavu, takže bych se v něm moc necítila. :)
    Tenhle vínový z H&M ti moc sedne, vypadá originálně, ale zároveň ne přes čáru.

    https://magdatumova.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi moc hodná, děkuju! <3 Zkus určitě i různé střihy kalhot, tyhle popravdě dost "přidávají" haha :)

      Vymazat
  2. Mne sa viac páčia ženy v oblekoch než muži! A tie topánky sú lááska♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám tak nastejno, přítel nosí oblek každý den do práce a nevyměnila bych to :D <3

      Vymazat
  3. Obleky jsou super a líbí se mi, jenže jsem zatím nenašla žádný, který by mi seděl. Hledám i dobře padnouci sako v pánském stylu, ale zatím jsem to pravé nesehnala :). Každopádně ty boty jsou boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni do Manga, mají kráásné a spoustu střihů :)
      Ty boty jsou nejlepší <3 taky je miluju!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig