A/W16 Accessories Trends

Usually I tend to stay away from trends - not on purpose or for "I'm so sure with my style that I don't need to follow trends" reasons. To be completely honest I'm just not one to keep up with them and the only new launches I keep up with are those beauty ones. But because I like autumn/winter so much and I'm starting to get back into fashion more and more each day I want to dedicate today's post to some of my favorite no-need-to-spend-a-fortune accessories trend for this season. So here we go. 

Velvet - Does this come as a surprise? Not really. Velvet is huge this season and even though I love all of those velvet t-shirts/trousers I still think that spending your money on a velvet accessories can one save you a lot of money and two show you wheather you're really interested in this trend. And after that you can buy that hella expensive velvet bomber you've been after for such a long time. 

Chokers & Layering - Another huge trend this season. And even though it seems the more the better I tend to stand on the more minimal side. 

Geomertic Earrings - Ahh, do I love this one! I've never been a huge fan of statement earrings but it's really growing on me this season. Especially those golden ones I got at Mango which you can see below. Aren't they george?

Round Sunglasses - Now if you read my blog or follow me on Instagram for some time you probably noticed my love for sunglasses. Round ones are all in now and I think I'm ready with my pre-birthday presend - the Ray Ban Round Metal in the dark grey-ish metal shade. 

Want to see more & all of those mentioned above in action? There's a video below!
Which of these trends is your favorite?
xx Linda

Většinou mě trendy dost míjí. Ne naschvál, ani z důvodu, že "bych měla svůj styl tak dokonale zmáknutý, abych je nemusela řešit". Abych byla upřímná, je to spíš z toho důvodu, že je nestíhám sledovat a jediné trendy a nové launche, které stíhám, jsou většinou ty kosmetické. Protože mám ale tolik ráda podzim a zimu, chtěla bych vám ukázat své nejoblíbenější trendy pro tuto sezónu, za které neutratíte jmění. Pro dnešní článek jsem se spojila s cashbackovým portálem Plná peněženka, díky kterému můžete dostat procento ze svých nákupů zpět. Myslím, že portál nemusím úplně představovat, nicméně jsem byla mile překvapena z jednoduchosti jeho fungování. Na stránkách se lehce zaregistrujete, přes seznam obchodů vstoupíte do své oblíbené nákupní destinace a můžete s chutí nakupovat s vědomím, že se vám nějaké to procento vrátí zpátky (peníze si pak můžete poslat zpět na účet). Ještě víc než z jednoduchosti stránek jsem ale byla nadšená z toho, že mezi obchody na Plné peněžence najdete i ASOS, ze kterého je také většina doplňků z dnešního článku. Tak se na ně podíváme!

Samet - Pokud je letos něco opravdu v kurzu, je to samet. A i když se mi hrozně líbí všechna ta trička a sametové kalhoty, snažím se být rozumná a začala jsem u levnější šály. Přeci jen si tak ozkoušíte, zda vás tenhle trend vážně baví a pak si ten neskutečně drahý sametový bomber budete moci bez výčitek koupit.

Chokery a vrstvení - Další trend, který je tuhle sezónu na vrcholu. A to ať už máte hedvábný, sametový nebo kožený. A i když to letos vypadá, že víc je v téhle oblasti líp, já se držím na té minimalističtější straně. 

Geometrické náušnice - A tady jdu naopak ven se vší parádou. Nikdy jsem nebyla na velké a výrazné náušnice, ale nějak se mi dostávají pod kůže. Zvlášť ty nádherné zlaté, které jsem našla v Mangu. 

Kulaté brýle - Brýle jsou moje slabost a pro většinu z vás tak nebude překvapením, že je tohle můj asi nejoblíbenější trend. Díky přednarozeninovému dárku v podobě Ray Ban Round Metal jsem na letošní podzim a zimu skvěle připravená (a neříkejte mi, že jsme jediná, kdo nosí brýle celý rok)!

Chcete vidět všechny výše zmíněné trendy vidět v akci? Pak stačí kouknout na video níže - v jehož popisku najdete i odkazy na všechny produkty!
Jaký trend vás letos baví nejvíc?
xx Linda

Článek je sponzorován portálem Plná peněženka.



2 komentáře

  1. Skvělý, taky miluji chokery :), kulaté brýle a geometrii :-) líbil by se mi outfit s těmito atributy ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Chokery miluju už dlouho a samet mě taky baví. Budu si muset něco sametového pořídit, nejlépe šaty :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig