New Thing: Douglas Palladium

Dnešní den je svátkem pro všechny milovníky kosmetiky, vůní a péče o pleť - parfumerie Douglas totiž otevírá svou novou prodejnu v pražském Palladiu. Já měla možnost se do ní včera podívat a s radostí můžu říct, že spokojenější už bych snad ani být nemohla (dobře, některé značky bych si u nás pořád přála, ale třeba se dočkáme). Nejsem příliš velký spisovatel co se reportů z akcí píše, takže to dnes uděláme trochu jinak. Místo popisování celé akce jsem vám vybrala několik poznatků/značek/zajímavostí, prostě detailů o prodejně, které byste měli vědět a díky kterým se do prodejny budete určitě chtít podívat!

Jak se vám nová prodejna líbí? A pro jaké značky se tam vydáte?

  • Samotná prodejna je neskutečně prostorná a rozlehlá, je to dokonce rozlohou ta největší parfumerie v České republice. Takže žádné mačkání a tlačení se u stojanů, hurá!



  • V novém Douglasu najdete hned několik exkluzivních značek, které v Praze jinde neseženete. Patří mezi ně například americký Smashbox, Georgio Armani nebo značka Diego Della Palma, jehož tekuté matné rtěnky jsem měla včera možnost vyzkoušet a (nejen) díky milé a informované slečně konzultantce jsem se do nich okamžitě zamilovala. 


  • Ráda bych tuhle informaci zpracovala nějak méně dramaticky, ale TOM FORD BEAUTY BUDE!!! Z Japonska jsem si přivezla krémové oční stíny a jsem z nich stejně nadšená, jako ze rtěnky Cherry Lush. Na tohle se moc moc těším a věřím, že nejsem sama. Takže si nezapomeňte do diářů poznamenat datum 11. 10. 2016!



  • Kromě exkluzivních značek v nové prodejně najdete také značky Estée Lauder Companies, Guerlain, YSL, Bobbi Brown nebo velkou část věnovanou produktům NYX. Tou pravou třešničkou na dortu jsou ale samostatné "obchůdky" Dior a Chanel (ten bude podle informací také větší, jen musel pro tuto chvíli ustoupit pódiu). Přišla jsem si u nich tak trochu jako na letišti a myslím, že zrovna tyto značky si své vlastní stánečky zaslouží. PS: miluju kolekci Le Rouge a chci ji celou!


  • Věc, ze které mám obrovskou radost, je přehledné rozdělení prodejny. V přední části najdete především dekorativku, v zadní pak parfémy (je tu všechno, Armani Prive, exkluzivní Elie Saab, Bvlgari nebo nádherné vůně Tom Ford Private Blend + můžete několik vůní koupit i v miniaturkách skvělých do kabelky). Vlasová péče má svou vlastní stěnu a díky její vizuální stránce bych si koupila všechno. V poslední části pak najdete péči o pleť, ostrůvek Lancome či krásné stránky Sensai a La Mer


4 komentáře

  1. Ahoj Lindi, trošku off-topic téma, ale kam chodíš na fashion inspiration ?? Kupuješ si aj nejaké časopisy ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj! Nejvíc určitě přes Instagram :) časopisy moc nekupuju, abych se přiznala. Spíš je mi největší inspirací street style :)

      Vymazat
  2. ja tam byla v sobotu k veceru a s brachou jsme na cele te obri prodejne byli jedini dva zakaznici... ctyri prodavaci si tam spolu v hloucku povidali... tak to na me moc dobre nezapusobilo ;)) ale tesim se na Tom Ford Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? tyjo, to mě mrzí, já se tam cítila skvěle.. A ten Tom <3

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig