Uniform

Recently
Recently I realized that even if I had a huge closet full of clothes I would probably still wear the same stuff over and over again. I kinda fell into a cycle where I created something like a uniform which I tend to wear all the time and especially when I'm in a rush in the morning or things like that. So what pieces does my uniform consist of?

  • Comfy pants - I used to wear skinny jeans all the time but ever since I started working for COS and got my first "relaxed but still kinda elegant" pants I can't go back to tight jeans. These ones are from Zara but I recently got another similar pair from Mango which I love even more!
  • Basic t-shirt - Already confessed my love for the Weekday Past Tee here so you can read more about that over in that article.
  • White sneakers - My biggest obsession at the moment. I could have all of them and it still wouldn't be enough haha. 
  • Bomber & leather jacket - I tend to wear these two together ALL THE TIME. For some reason I just always pair it together and I actually really like how it looks!

What do you tend to wear most of the time?
xx Linda



CZ
Poslední dobou stále víc a víc přemýšlím nad tím, jak často nosím ty samé kousky. Myslím, že i kdybych měla obrovskou skříň plnou oblečení, stejně bych pak zůstávala u své osvědčené klasiky. Jelikož teď nemám moc času přemýšlet nad tím, co si ráno obleču, dostala jsem se do takového koloběhu, kdy vlastně vzhledově nosím pořád to samé. A co tahle má uniforma zahrnuje? 

  • Pohodlné kalhoty - Vždycky jsem milovala skinny jeans. Prací v COSu a koupením kalhoty ze Zary, které na fotkách vidíte, se ale všechno změnilo. A jakmile jednou najdete "pohodlné, ale přesto elegantní" kalhoty, které vám sednou, už se k něčemu upnutému jen těžko vrací. Nejlepší seženete právě v COSu nebo v Mangu! 
  • Basic tričko - Tady se nebudu příliš rozepisovat, protože jsem o tom svém vyvoleném střihu psala nedávno - klik
  • Bílé tenisky - moje asi největší obsese posledních pár týdnů (nebo měsíců?). Mohla bych si třeba každý týden kupovat nové a pokud by se hned neušpinily, asi bych to i dělala haha. 
  • Bomber & křivák - Moje nejoblíbenější věc vůbec - vrstvení tohohle super River Island bomberu s koženou bundou. Tuhle kombinaci jsem teď nosila vždycky, když nebyla úplně zima, ale ani pořádné teplo. 

Jaké kousky nejčastěji nosíte vy? 
xx Linda





14 komentářů

  1. Ooo kdo ty krásné fotky fotil? :D Moc super ouftit. To vrstvení bundy a bomberu se mi hodně líbí a ten bomber je pěkný, jak dole není stažený, což ostatní dost bývají. Akorát jsem teda moc nepochopila poslední odstavec - Pracuju v Cosu, tyhle kalhoty jsou ze Zary a nejlepší koupíte v Cosu a v Mangu! :D :D A co třeba i v Zaře? :D Tyhle jsou totiž boží! Mia Rýpalka :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ty rýpálku :D <3 Tyhle jsou v Zaře právě výjimka, jinak se mi tam nikdy moc nelíbí, takže se to změnilo spíš díky těm jedněm a ostatním z COSu a Manga, tam miluju snad všechny :D

      Vymazat
  2. Looks pretty cool!

    http://chicglamstyle.com

    OdpovědětVymazat
  3. Dala bys sem prosím odkaz na kalhoty, jsou super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle jsou už bohužel asi rok staré :( podobné COS tady http://www.cosstores.com/cz/Women/Trousers/Cuffed_trousers/46887-17608260.1#c-24481 a Mango tady http://shop.mango.com/CZ/p0/zena/obleceni/kalhoty/rovne/volne-kalhoty-baggy-z-jemne-tkaniny/?id=61035623_BB&n=1 :)

      Vymazat
  4. Ahoj Lindo, mohla bych se Tě zeptat, odkud máš tu kabelku/tašku? Sháním nějakou podobnou.. Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kupovala jsem ji už tak dva roky zpátky v Zaře :)

      Vymazat
    2. Aha, no nevadí. Děkuji za odpověď :) Každopádně jsi mě stylem této kabelky inspirovala :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig