The "Past" T-Shirt By Weekday AKA The Best One

 As
As you already know my style is pretty basic. I wear casual trousers & basic t-shirts most of the time and when I don't really know what to wear I usually end up wearing something like that. Finding your perfect basic tee can be quite hard and I have experienced that. Sometimes you think "Oh yaas, that's the one" because it fits perfectly, the material is amazing and everything just feels right. But then you wash it and your perfect t-shirt becomes this shapeless strange thing you never want to wear again. So are you looking for a great basic that will actually last? I got you covered. 

Here's the thing. I don't like my arms to be shown but sometimes the classic basic t-shirts with short sleeves can look a bit off on me. Also I'm more into high neck type of a girl. The Weekday Past T-Shirt does everything for me (see them all together here). It has more open sleves which are kinda slanted so it makes your arms nice and small-looking. The part around neck is pretty high (which looks amazing with necklaces) and overall I think that it's super flattering! The material is a bit more heavy so it holds its shape and it doesn't go strange after you wash it. I got both the size M (in the black one) and S (in white - picture here - and grey) and I think I suit the small one way better. And yup, that's what happens when you really do love a t-shirt - you get it in every color possible (oh yes Beige, I'm coming at ya). Get it (!) here!

Where do you get your basic T-Shirts?
xx Linda



CZ
Jak už všichni víte, můj styl je (hodně) jednoduchý. Pokud mě někde potkáte, budu na sobě většinou mít volné kalhoty, basic a třeba Lukášův svetr (přesně to mám teď na sobě, když tenhle článek píšu haha). Najít to pravé jednoduché tričko není úplně hračka, sama jsem si tím prošla. Občas nějaké najdete a hned si řeknete "jupí, to je konečně ono", protože hezky sedí, materiál je super,.. jenže pak ho vyperete a stane se z něj neforemná kostka, švy jsou úplně jinde, nebo ztratí barvu. Pokud sháníte tričko, které vážně vydrží, stačí číst! 

Na to pravé basic tričko jsem měla hodně požadavků. Nemám ráda, když mi z trička ruce hodně koukají, mám radši vyšší výstřihy a tak podobně. A i když miluju naše COSí trička s kulatým výstřihem (za čtyři stovky, 100% bavlna, nejde šlápnout vedle), Weekday Past T-Shirt jsem si prostě zamilovala víc (společná fotka tady). Má víc otevřené rukávy, které jsou jakoby sešikmené a i moje ruce v nich vypadají vcelku malé a hezké, výstřih je vyšší a celkově mi jeho střih sedí. Jelikož je materiál trochu silnější, udrží tvar a po vyprání se švy nikam neposouvají. Černé mám ve velikosti M, bílé (na těle tady) a šedé pak v S, které mi rozhodně sedí líp. A jo, přesně tak poznáte, že nějaké tričko milujete - musíte mít všechny (neutrální, samozřejmě) barvy, ve které ho dělají - na béžové už si brousím zuby haha. Koupit ho můžete třeba tady

Kde kupujete trička vy?
xx Linda

6 komentářů

  1. Co u tebe jediny obdivuju je tve sebevedomi. U video clovek trikrat usne nez je konec, tady na blogu je zkopirovana smeska viviannadoesmakeup s estelalonde. Neni ti blbe patrit do elitni agentury?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že odpovídat na takový (anonymní) komentář je asi úplně zbytečné, protože byl stejně napsán hlavně proto, aby zkazil náladu. Britské blogerky mám ráda a vůbec se netajím tím, že beru Annu (na kterou tu i často odkazuji) jako jednu ze svých nejvetších inspirací, za což by se, myslím, nezlobila ani ona :)

      Vymazat
  2. Tričká sú krásne... milujem takýto minimalizmus (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavně vážně skvěle sedí :) děkuju za komentář!

      Vymazat
  3. Super tip! :) Presne niečo také potrebujem.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsou super. Basic trička/mikiny/košile se hodí vždycky. Hlavně ve dnech, kdy nestíhám nebo nemám chut vymýšlet něco "zajímavějšího" :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig