More Cushion Products?

I
I guess we all know how popular all the Korean-inspired beauty products are. Especially those that contain a cushion applicator (see this amazing video from Karima and Sharon for more). So obviously it comes as no surprise that big companies are bringing out more and more products like that. After for example Lancome & L'Oréal, Sephora is now here with their take on this trend with their Wonderful Cushion Collection


Let's talk about the negative site first. If you're a hygiene freak you're probably not gonna like this. You basically squeze the product out of the tube into the cushion, apply it straight onto you face and blend out. If you would prefer to squeze some of the product out first and apply it by a brush or something I think you would have to destroy the cushion.. which I wouldn't really recommend because I love how it actually applies the product. The Healthy Glow Cream Blush in Raspberry Splash* is a pretty muted cool-toned pink which looks really nice and natural on the skin. Same goes to the Natural Glow Face Luminizer*  which is not one of those super in-your-face highlighters. It adds more of a subtle golden/champagne sheen which is great for every day.  Both of these mentioned above are more water-y/liquid-y in texture but thanks to that you can blend it out easily with your fingers. After you apply it it doesn't stay sticky I'm super impressed with these two and would highly recommend getting at least one of them - more the blush I would say. Last thing I got from the collection is the Matte Lip Cream in Wonderful Red*. Now with this one I'm not really sure how I feel. The applicator is some type of a ball and the application is a bit strange and can be quite messy. I could see past that but one thing I'm not really keen on is the fact that it doesn't dry matte and transfer quite a lot. I guess that's ok with the lighter shades but with a bold red like this I'm not really converted. 

What do you think about these Korean-inspired products?
xx Linda


CZ
Myslím, že ignorovat současnou inspiraci korejskou kosmetikou je vcelku nemožné. "Houbičkové" makeupy, tvářenky, linky a podobně se na nás hrnou ze všech stran a také od velkých značek, jako je Lancome, L'Oréal nebo třeba Tarte. Sephora nezůstala pozadu a na jaro/léto přišla s novou kolekcí Wonderful Cushion

Dneska to vezmu opačně a napíšu první o negativech. Pokud si potrpíte na super dodržování hygieny pokud jde o líčení, pak z produktů na tvář asi úplně nadšení nebudete. Aplikace totiž probíhá rovnou z houbičky, do které se z tuby vtlačí produkt. Pokud byste chtěli produkt nejprve vymáčknout a pak nanášet třeba štětcem, museli byste houbičku zničit, což mi přijde jako zbytečný proces a celá aplikace pak působí docela jinak. A popravdě mě právě aplikace houbičkou baví a její efekt je super. Z celé kolekce mě asi nejméně zaujal  Matte Lip Cream in Wonderful Red*. Myslela jsem si totiž, že budou podobné jejich Cream Lip Stain, které zaschnout matně a ani se nehnou. Aplikátor je ale trochu zvláštní a občas může aplikaci ztížit, rtěnka navíc nezaschne do matna a dost se obtiskává. to by mi u jemnějších tónů nevadilo, u takhle výrazné to ale úplně nemusím. Z čeho jsem ovšem nadšená jsou Healthy Glow Cream Blush in Raspberry Splash* a Natural Glow Face Luminizer*. Oba produkty mají jakoby vodovou/tekutou konzistenci, která se dá jednoduše rozetřít prsty (ty fungují nejlépe, snad jako vždy). Po nanesení ale jakoby zaschnou a nijak nelepí, ani nejsou nepříjemné. Tvářenka má jemnou, trochu studenější, růžovou barvu, která na tváři vypadá hezky přirozeně. U rozjasňovače je to hodně podobně, rozhodně nečekejte žádný in-your-face efekt, tenhle dodá spíš přirozený a zdravý zlatavý lesk. Na každodenní nošení ideální a snadná aplikace je jen třešničkou na dortu. "Rtěnky" bych mohla s klidem vynechat, na tvářenku a rozjasňovač ale nedám dopustit! 

Jak vás baví tyhle produkty inspirované korejskou kosmetikou?
xx Linda


3 komentáře

  1. Veľmi ma bavia... sú krásne, len škoda, že na Slovensku nemáme Sephoru :/

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám z téhle kolekce jen dva lip creamy, Coral a Magenta a je pravda, že ta výdrž není nic moc. Ale ty odstíny jsou parádní, obzvlášť Coral teď na jaře zbožňuju! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já ten cushion lip cream miluju, ale asi to bude hodně tím, že mám světlý odstín. Souhlasim, že aplikace není úplně nejdokonalejší, když musíš produkt nanést přesně. :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig