Lazy Weekend Skincare "Routine"

I'm
I'm currently going through a wierd phase in my life. Due to all the stuff that has been happening for the past half a year I've decided to postpone my finals at school and let me tell you - I've been stressed a lot. And what's the best cure for that? Going home of course. I spent last week at my parents after quite a while and it was a blast. Because it was a last minute decision I quickly packed some skincare bits and today I'm going to show you which ones made it into my "feeling like crap" skincare routine.

There is one thing coming with all the stress and that's bad skin. At least in my case. I've been breaking out like crazy and the best help for that is of course clean skin and treatments. The Origins Super Spot Remover is my all time favorite and works great with calming those nasty things down. Apart from that I tried to keep my routine as simple as possible because I just couldn't be bothered to do anything else than watch TV so I just trew on loads of the Glossier Priming Moisturizer and their Balm Dotcom which I'm loving at the moment. Of course you should always think about moisturizing you eyes (especially if you're like me and cry all the time) - the Clinique Pep-Start* looks so fun that it always remind me to use it. Lastly I have to mention a new scent of mine which I'm loving - the Kiehl's Vetiver & Black Tea* which smells just dreamy and always puts me in a better mood. 


Which skincare products are you enjoying atm? 
Hope you're all well and remember - we all need to rest from time to time! 
xx Linda


CZ
Musím přiznat, že poslední dobou procházím takovým zvláštním obdobím. Kvůli všemu, co se poslední půl rok děje, jsem teď raději posunula státnice a popravdě jsem se kvůli tomu cítila dost mizerně. A co na takovou náladu spolehlivě zabírá? Jet domů. Proto jsem minulý víkend konečně strávila zase doma u našich. A jelikož to bylo tak trochu rozhodnutí na poslední chvíli, sbalila jsem s sebou jen rychlou "skincare routine", kterou vám dnes ukážu. 

Nevím, jak to máte vy, ale u mě stres znamená taky příšernou pleť. Poslední měsíc mi pleť docela šílela a na to nejvíc pomáhá správné čištění a pár zázračných produktů. Jedním z nich je pro mě rozhodně Origins Super Spot Remover, který pupínky zklidní a pomůže s jejich rychlejším mizením. Aby toho nebylo málo, začal se mi zase trochu vracet ekzém. Havlíků v přírodní zázrak* mám doma už nějakou tu dobu, zatím na něj ale nepřišel ten správný čas. Tedy až doteď. Musím říct, že jsem z něj byla mile překvapena, vyrážka sice nezmizela přes noc, ale všechna místa se hezky zklidnila a během tří-čtyř dnů bylo vše zase jako předtím. Zbytek péče o pleť se nesl na jednoduché (= líné) vlně, což znamená spousta Glossier Priming Moisturizeru a jejich Balm Dotcomu, který jsem si poslední dobou hrozně oblíbila. Pokud jste na tom podobně jako já a rozbrečí vás skoro všechno, určitě byste neměli zapomínat na oční krém. Clinique Pep-Start* má tak výrazné a super balení, že na něj nikdy nezapomenu. No a jako poslední musím zmínit svou novou oblíbenou vůni, která mě alespoň trochu uklidní sama o sobě - Kiehl's Vetiver & Black Tea*


Jaké produkty z péče teď baví vás?
Doufám, že se máte všichni skvěle a nezapomeňte - občas je vážně důležité trochu zvolnit!
xx Linda



2 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig