FOTD: #ALLNUDEEVERYTHING - Makeup & Nails

Light
Light & neutral - that's my kind of jam when it comes to makeup. I truly envy all of those people who are able to create more time for doing their makeup even if they're in a rush or busy. I'm one of those people who just can't be bothered and I also love that I just enhance my natural features with makeup and do not cover my face entirely. Today I'm going to show you another installation of "HiLychee goes nude" and we're gonna talk nails as well! 

I've always been a huge fan of bright lips but for the past two months or so I just can't get enough of nude/mauve shades. As I finally got around trying the Clinique POP in Plum POP* I think I have a new favorite which compliments almost everything I wear on my eyes. In those parts I used the MAC Pastels Times Nine* which is really handy for travelling and perfect for summer. For this look I mainly used the first nude-y row. Rest of my makeup is pretty simple - just a bit of the Estée Lauder Knockout Mascara* (lovin' it! expect a mascara post soon!), neutral cream blush, Glossier Boy Brow just to tame them and give a bit of definition and loads of highlight. My skin has been acting kind of crazy for the past month so there's never enough glow that can be added. If you're a regular reader you probably know how much I tend to hate my nails. They're wear and tend to break super-quickly (and even more now - I hate hangers, really). I was given the Scholl VelvetSmooth Electric Nail File* to test it out and I have to say I'm really impressed with its work. There are three "heads" to it - one even for the shine & when I don't have time to pain my nails I usually just use this tool and it makes my nails all nice and shiny. And in case you're wondering what shade that Kiko Nail Polish number is - I actually have no idea because it has no name or number on it but I LOVE IT!


What are your nude/neutral makeup & nails favorites?
xx Linda


Elite Bloggers - Content Marketing


CZ
Jemný a neutrální - přesně takový makeup mě baví. Takový, který vyzdvihne to, co má a nezakrývá to, co nemá. Abych ale byla upřímná, i když kosmetiku miluju, občas (dobře, většinu času) se mi prostě nad líčením/péčí o nehty nechce trávit tolik času a ve skrytu duše obdivuju všechny, kteří kvůli tomu dokáží vstát třeba o hodinu dříve. Dneska se tedy podíváme na další díl seriálu "Linda nosí jen nude líčení" a také se podíváme na nehty!

I když mě vždycky bavily (a pořád čas od času baví) výrazné rty, poslední dobou se nemůžu odpoutat od všech nude/mauve produktů na rty. Jelikož jsem se před několika týdny konečně dostala k Plum Pop* od Clinique, mám nového oblíbence a rtěnku, která se hodí prostě ke všemu. Líčení očí jsem dnes nechala jemné a trochu do šeda/taupe, to vše díky krásné MAC Pastels Times Nine* (používala jsem vrchní řadu). Zbytek líčení je na stejné, přirozené a jednoduché, vlně - zvýraznění řas pomocí Estée Lauder Knockout Mascara*, obočí dostalo tvar Glossier Boy Brow, na tvářích jen troška neutrální tvářenky a pak spousta rozjasňovače. Nějak se mi teď z nervů plaší pleť a je hodně vysušená a "smutná", takže rozjasnění není nikdy dost. Pokud mě znáte, pak asi víte, jak moc občas nesnáším své nehty. Mají tendenci se lámat a jsou celkově dost křehké. Taky proto jim musím často věnovat více péče. Před pár týdny jsem dostala na vyzkoušení elektrický pilník Scholl VelvetSmooth* a po několika použití si nemohu stěžovat! Pilník má tři hlavice, které můžete po opotřebování (průměrně jednou za dva - tři měsíce) - jednu na pilování, druhou na broušení a třetí na konečné vyleštění nehtů. Pracuje se s ním skvěle, nehty se méně lámou a lak díky tomu vydrží déle. Pokud zrovna nemám čas si nehty lakovat, pouze je upravím a pak vyleštím - vypadají pak krásně zdravě, což se mi dlouho nestalo. A pokud by vás zajímalo, jaký odstín má ten krásný Kiko lak, tak popravdě nemám tušení a z lahvičky to prostě nejde zjistit haha. 

Jací jsou vaši nude oblíbenci?
xx Linda




2 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig