First Look At #BenefitBrows


Brows are getting more and more trendy each and every day. If a makeup brand doesn't have a super interesting brow range at least in development, it's basically dead haha. If I should say which brand does relate the most to brows in my opinion I would probably say Benefit and Anastasia. And after this huge release I think it will all go to Benefit. In July Benefit will release an entire brow collection which consists of nine products in total all created to help you make your brows perfect. I was given four of them and today we'll take a sneak peek at them! 


  • Goof Proof Brow Pencil* - First of all let's talk about this one. The nib has a tear-drop shape which helps to both fill and define which I really like. It comes in six shades (I'm the shade 3 Medium in all the products) and contains spoolie on the other end. In my case I would prefer the pencil to be a bit more vax-y and not as creamy but the longevity is really nice so you can't really complain. I just prefer more precise pencils at the moment. 
  • Browvo! Conditioning Primer* - Now this one I can't tell you much about at this point because it requires a long-term use but it's basically a conditioner for your brows. It works both as a conditioner which fosters growth and as a base to keep other products on longer. Really excited about this one! 
  • Gimmer Brow* - Something that we've all seen before BUT. It now comes in a medium shade as well! Also you may remember me talking about this one and not being really happy about the amount of product that's on the brush. I feel like they changed something about that because the application is not that messy anymore yay!
  • Ka-Brow!* - Lastly as a no surprise comes a brow gel. Everyone is coming out with these at the moment and I was surely excited to see what Benefit has in closet. One thing that bothered me about the Anastasia Dip Brow was that the pomade was too creamy and I was kinda worried that it's going to be a same story with this one. Luckily Ka-Brow! is more thick and vax-y so there's at least some will to the application and you're able to make mistakes. I would also like to appreciate the brush that comes with product - this makes it great for travelling for sure! One of the best surprises from the collection. Comes in six shades as wel. 

I surely need to try all of these more and if I begin to love something I will for sure let you know in favorites but at this point I have to say I'm really impressed. The whole range is tought-through and well made. I like that all the products (both old and now) match together and it's easy to navigate yourelf & to choose which products will be the best for you. One thing that got me really excited as well is the clear brow gel which has an amazing brush. I hope to show you this one soon as well! 

What do you think about this new release from Benefit?
xx Linda





CZ
Důležitost obočí už asi není třeba představovat. Kosmetická značka, která nemá širokou nabídku produktů na obočí (nebo na ní alespoň nepracuje), jako by snad ani nebyla. Pokud bych měla říci, jakou značku mám s obočím spojenou nejvíce, asi bych řekla Anastasia a Benefit. A po uvedení této nové kolekce jednoznačně vyhrává Benefit. V červenci se v prodejnách Sephora můžete těšit na devět nových (nebo starých v nových obalech) produktů, které vám pomohou k vytvoření skvělého obočí. Já měla možnost vyzkoušet čtyři a dnes vám si o nich dáme takové first impressions. 

  • Goof Proof Brow Pencil* - Začneme u této nové tužky. Ta by měla obočí jak vyplnit, tak vytvarovat a to díky hrotu ve tvaru slzy (šikmý hrot použijete na vyplnění, špičatý pak na tvarování). S tužkou se obecně skvěle pracuje a i po několika použití má hrot stále stejný tvar, s čímž se nesetkáte často. Odstínů je celkem šest, já mám Medium 3, stejně jako u všech ostatních produktů. Jediné, co bych ze svého vlastního pohledu tužce vytkla, je její "krémovost". Osobně mám tužky ráda víc voskové a tvrdší, je to ovšem spíš osobní preference a s tužkou jako takovou se pracuje dobře. 
  • Browvo! Conditioning Primer* - O tomhle "kondicionéru" na obočí vám toho zatím tolik neřeknu, jelikož je pro to třeba delší používání, nicméně nápad se mi líbí. Průhledný gel by měl obočí nejen vyživovat (a posílit tak jeho růst), ale také pracovat jako báze pro lepší udržení dalších produktů. Obsahuje například keratin a sójové proteiny. 
  • Gimmer Brow* - Něco, co všichni známe, ovšem s jedním velkým ALE. Gimme Brow bude konečně také v odstínu Medium! Dostal také nové balení a přijde mi, že už se na kartáčku nezachytává tolik produktu, jako tomu bylo dříve (díky tomu byla aplikace často nepřesná a já ho kvůli tomu nepoužívala tak často, jak bych si přála). 
  • Ka-Brow!* - V kolekci samozřejmě nemůže chybět gel na obočí. Ty jsou teď obrovským trendem a má je snad každá značka. Na Dip Brow od Anastasia mi vadila jeho přehnaná krémovost, té se ale u Ka-Brow! nemusíte bát. Gel je tady víc voskový a jakoby tuhý, tudíž máte větší možnost "dělat chyby" a s obočím si vyhrát. Zatím jsem z něj moc mile překvapena, teď ještě uvidíme, jak si pohraje s teplejším počasím a podobně. Chválím také štěteček, který je zabudovaný rovnou v balení, tudíž je produkt skvělý na cestování. K dostání bude také v šesti odstínech. 

Produkty musím rozhodně ještě zkoušet a pokud se do některého z nich zamiluju, rozhodně o něm uslyšíte v oblíbencích. Celkově mě ale kolekce baví a přijde mi, že do ní v Benefitu vnesli spoustu úsilí a myšlenek. Produkty na sebe skvěle navazují, není těžké se v nich vyznat a najít ty pravé pro sebe. Sama bych asi nesáhla po Goof Proof tužce, která mě zaujala asi nejméně (z produktů, které jsem vyzkoušela), ostatní ale zatím nadšeně používám a jsem zvědavá i na zbytek kolekce - třeba na průhledný gel s úžasným kartáčkem nebo miniaturní tužku Precisely, My Brow Pencil. 

Jak se vám nové produkty Benefit líbí? 
xx Linda



3 komentáře

  1. Od Benefitu by som veľmi rada konečne niečo vyskúšala a tieto produkty vyzerajú super už len po dizajnovej stránke:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě můžu doporučit začít s Gimme Brow. Je to takový jejich kultovní produkt :)

      Vymazat
  2. woaaah ja si ich kupim snad len preto, aby som sa na ne mohla doma divat vystavene ako dekoraciu <3

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig