Overview: MAC Future Forward


There's
There's just something about those MAC limited editions. Even though I tend to prefer their permanent range mainly because I'm all about base products, things like Fix+ or Strobe Cream, from time to time I get really excited about their limited edition stuff. This time if was the Future Forward Collection that caught my eyes. Minimalistic packaging, loads of neutral and glowy tones. All I love basically. 


If you're a fan of eyeshadows you have to give this Mineralize Quad in Full Orbit* a go. It's the perfect everyday taupe palette with one light base shade and three darker coming from almost silver to dark taupe-y brown. The formula is really smooth, they all have kind of like a satin but almost metallic sheen to it and overall I think this is a fab palette. Next are lip products. I got two - the Mineralize Lipstick in Cybernaut* and Lipgloss in Telegenius.* The lipstick is the perfect pink-ish nude for all of my pale girls. Seriously, it's just right. And with a creamy comfortable formula you can't really go wrong. I like to top it with the gloss just a bit to give it even more of that lustre finish. Dreamy. Lastly there are the Lustre Drops. I wanted to try these for AGES! The shade Pink Rebel*(light pink with golden sheen) works as something between a highlighter and a blush on my skintone (on darker it would look amazing as a classic highlighter). The consistency is water-y and is best applied with a stippling brush from my experience. Overall I'm pretty chuffed with this collection and I can't recommend those products enough! 

What do you think about this collection and what is your oppinion on MAC collections in general?
xx Linda



CZ
Na těch MAC limitkách prostě něco je. I když jsem osobně spíš zastáncem jejich stálé řady, především proto, že mám ráda 'base produkty' jako Cream Color Base nebo věci jako Fix+ a Strobe Cream, občas mě nějaká jejich limitka prostě dostane. Tentokrát se to stalo s kolekcí Future Forward, ve které najdete spoustu neutrálních (a to třeba i šedých - ano, šedá rtěnka) odstínů a spoustu lesku. Takže přesně to, co mám ráda. 

Měla jsem tentokrát neskutečné štěstí na odstíny a z MAC mi poslali přesně to, co bych si sama vybrala. Pokud jste, stejně jako já, milovníky taupe odstínů (článek o tom třeba tady), musíte se podívat na Mineralize Quad v odstínu Full Orbit*. Najdete v ní jeden nude světlý odstín, ostatní tři jsou tmavší, od téměř stříbrné, do hnědo-taupe tmavé. Všechny stíny mají nádherný sheen a ve větší vrstvě vypadají skoro až metalicky. Jako další v kolekci najdete několik rtěnek a lesků na rty (právě také zmíněnou šedou rtěnku a šedý lesk). Rtěnka v odstínu Cybernaut* je naprosto ideální, pokud jste bledule jako já. Nude krémovka, ideální na každodenní nošení, právě i díky své vysoké hydrataci. Je to narůžovělá nude barva a v kombinaci s leskem Telegenius* vypadá skvěle. Posledním produktem, který jsem z kolekce dostala jsou Lustre Drops. Ty jsem chtěla vyzkoušet už věky! Odstín Pink Rebel* je (pokud se nepletu) ze stálé nabídky a na mém tónu pleti funguje spíš jako něco mezi rozjasňovačem a tvářenkou, i tak jsem ale nadšená z toho, jak skvěle se s tímto tekutým produktem pracuje. Nejlepší je rozhodně zapracování menším stippling štětem. Celkově musím říci, že mě žádná z MAC kolekcí dlouho tak nezaujala a pokud máte rádi nude líčení, rozhodně se na ni taky zajděte kouknout! 

Jak se vám tahle kolekce líbí? A jaký máte na MAC limitky názor obecně?
xx Linda 




5 komentářů

  1. Tahle kolekce má vážně nádherný spektrum barev :) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má! Rozhodně je skvěle nositelná, což mi vyhovuje :)

      Vymazat
  2. Mac som mala rada, kým nezačali testovať na zvieratách... Odvtedy ho nepoužívam.

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to s MACem trochu složitější, oni sami netestují, ale testuje se v zemích, jako je třeba Čína. Víc informací je třeba tady: http://www.maccosmetics.com/animaltesting nebo tady:http://www.crueltyfreekitty.com/does-mac-test-on-animals/ :)

      Vymazat
  3. Tak tieto neutrálne farby môžem aj ja. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig