A Whole Post Dedicated To Prague?

I've
I've always loved Prague. I was born in Prague. I went to high school in Prague. I met most of my closest friends in Prague. Most of my happiest memories are conected with Prague. But since actually moving to Prague I realized how much I enjoy everyday life in this beautiful city. 

I love going for long walks on weekends, drinking beer in our favorite pubs, exploring new parts or the city. I love how busy yet calm this city can be. These pictures were taken at Vítkov near out flat in the Zizkov area which became my favorite part of the city in the past year. Kinda dirty and smell-y but beautiful in its own way. Just how I like it. People come to me and tell me if I ever realize how amazing this city is and at this point I can finally say that I do and I'm super greatful to have the opportunity to live here. And even though I would love to travel the world all day every day of my life Prague will always have a special place in my heart.

Where are you all from? Do you love your hometown?
xx Linda


Skirt - COS (podobná tady, tady nebo tady) || Top - COS (podobný tady) || Bomber - River Island (podobný tady) || Shoes - Adidas (stejné tady, podobné tady) || Bag - Mango (podobná tady)


CZ
Prahu jsem vždycky milovala. Narodila jsem se v Praze. Na střední jsem chodila v Praze. V Praze jsem poznala většinu svých nejbližších přátel a spousta mých nejkrásnějších vzpomínek je spojeno právě s Prahou. Musím ale říct, že teprve když jsem se do Prahy na stálo přestěhovala, došlo mi, jak krásné tohle město vážně je. 

Mohla bych tu každý den strávit nekonečnými procházkami, sezením v parcích, chozením na pivo do našich oblíbených hospod, pozorováním lidí a pitím toho nejlepšího kafe v Emě nebo neustálým objevováním nových míst. Miluju, jak rušné a zároveň klidné tohle město dokáže být. Fotky, které v dnešním článku vidíte, jsme s Lukášem fotili na Vítkově, jen kousek od nás. Žižkov se stal za poslední rok mou snad nejoblíbenější částí Prahy. Špinavý (a občas i smradlavý), ale krásný, takovým tím svým vlastním způsobem, přesně jak to mám ráda. Cizinci se mě v obchodě často ptají, jestli mi vůbec dochází, jak úžasná Praha je. A já můžu konečně říct, že dochází a jsem neskutečně vděčná za to, že tu můžu žít. A i přesto, že bych nejraději cestovala od rána do večera celé roky, Praha bude vždycky tím nejlepším městem. 

Odkud jste vy? A jaký máte ke 'svému' městu vztah?
xx Linda





7 komentářů

  1. Pekne si to napísala... ja som sa narodila v Košiciach a to mesto milujem, no žijem v Bratislave, ktorá mi k srdcu neprirástla.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Totálně s tebou sdílím všechny tyhle popřistěhovací pocity ohledně Prahy a jako Lindi, ty fotky?! Ty jsou naprosto, ale naprosto perfektní! Z tý pod popisem toho, co máš na sobě, uplně umírám <3

    OdpovědětVymazat
  3. You look pretty cool!

    http://chicglamstyle.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ja v Prahe žijem len 6 rokov, ale neprejde deň, kedy by som za to nebola vďačná. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  5. Ty kokos ty fotky jsou skvělý!!! Lukáš je král.
    Mega super článek. Pocity sdílím stejné. <3

    - Mia z Kissbooku (jsem zrovna líná se přihlásit :D)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kabelka...taky o tak mám a mnohem víc, když jsem v cizině a vracím se domů. Tak se pokaždé těším a vážím si toho, jak to v té matičce máme krásné a jak se tu máme dobře :)

    OdpovědětVymazat
  7. Cool outfit!

    http://chicglamstyle.com

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig