Review: Bobbi Brown Luxe Lip Colors

Another
Another lip swatch party yay! You know I love these posts and when we're talking high-end beauty it all gets even better! Bobbi Brown is releasing one great product after another and when she names something luxe she really means it. Are you ready to make your lips feel luxurious?

This new Bobbi Brown Luxe Lip Color* formula is supposed to deeply and intensely rejuvenate your lips while giving you the strongest pigment and also boost hydrating. It all sounds nice, right? Now I am not really sure how to put this but if you apply this lipstick it really feels kinda luxurious. The formula glides on the lips like a dream, doesn't emphasis lip lines or any lip flaking and the pigmentation is really great. I have to say I much prefer those lighter shades as I don't really like my bold lip color being creamy as it can smear all over you face but even though I didn't notice any bleeding with the darkest shade. The longevity is different to every shade but in general these stayed on my lips for about six hours which is ok for a super creamy finish. Now onto the shades!

  • Pale Mauve - Favourite of the bunch. Light mauve-y nude with amazing pigmentation. The only thing I noticed about this one is that it's not as creamy as those other ones. 
  • Retro Coral - I was really surprised how this one looks on me. I usually don't like coral lipsticks but this one is just really flattering! 
  • Bright Peony - Sadly this doesn't suit me. I don't feel like I can pull this color off but if you do and you love your bright pinks then the formula is on point! 
  • Brocade - Last but not least Brocade. Ahh isn't this shade just dreamy? It didn't go patchy at all and wore beautifuly. 


What do you think of these? Have you tried any other Bobbi Brown lipsticks?
I wish you all an amazing weekend!


CZ
Hurá, další článek plný lip swatchů! To, že tyhle články miluju, už všichni moc dobře víte. No a když jde o dražší a zajímavé rtěnky, je to všechno ještě lepší! Bobbi Brown v poslední době přivedla na svět hned několik skvělých produktů a nové rtěnky slibují hned několik věcí! 

Nové Bobbi Brown Luxe Lip Colors* by měly být těmi nejluxusnějšími rtěnkami, které u Bobbi seženete. Mají hloubkově vyživovat rty, nezvýrazňovat linky či suchá místa a do toho všeho oplývat skvělou pigmentací. Zní to skvěle, že? Popravdě nevím, jak bych vám to nejlépe vysvětlila, ale tyhle rtěnky vážně působí luxusně. A to nejen obalem, ale hlavně tím, jak příjemné jsou na rtech. Pigmentace je skvělá, konzistence extrémně krémová (myšleno v dobrém) a rtěnky se tak nanáší jedna báseň. Abych řekla pravdu, zamilovala jsem  se spíš do světlejších odstínů, u tmavých krémovek se obecně bojím toho, že po chvíli nošení budou prostě všude. U nejtmavšího odstínu jsem ovšem nepozorovala žádné rozlézání barvy mimo rty, což je fajn. Výdrž se liší u každého odstínu, obecně ale na rtech vydržely okolo šesti hodin, což je na krémovky fajn. Podíváme se na jednotlivé odstín? 

  • Pale Mauve - Má nejoblíbenější! Jemná mauve nude, kterou unosím kamkoli. Jediné její mínus je to, že není tolik krémová, jako ostatní odstíny. 
  • Retro Coral - Popravdě jsme byla překvapená, jak mi tento odstín sedl. Obecně nemusím korálové rtěnky, tahle mi ale z nějakého záhadného důvodu vůbec nevadí. Možná proto, že mi připomíná Clinique Melon Pop. 
  • Bright Peony - Jediný odstín, který mi vůbec nesedl. Nějak se s tou barvou nemůžu sžít, ale pokud máte růžové rádi, konzistence je na jedničku! 
  • Brocade - Ahh, není tahle barva nádherná? Nanáší se skvěle a vůbec neflekatí. 


Jak se vám nové Bobbi Brown rtěnky líbí? A který odstín byste si vybrali? 
Přeji vám všem krásný víkend! 



6 komentářů

  1. these sound so good, all of the shades you have are lovely:-) great post:-)xx

    emjbarker.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Nooo vypadají krásně! Hlavně Brocade! Budu je muset omrknout ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Su nadherne! ♥ Ten prvy a posledny ti fakt slusi!
    Ja mam od Bobbi iba taky tien na oci v tuzke, a je fakt super! Strasne rada by som este nieco skusila, len mne tak strasne nevyhovuje, ze ma Bobbi samostatny obchod :D Ked tam vkrocim a slecna predavacka sa ku mne priblizi, hned sa citim nesvoja a odidem. Asi som na hlavu, ale keby mal Bobbi stojan napr v Sephore, tak tam nakupujem urcite viac.

    sju loves

    OdpovědětVymazat
  4. Pale Mauve a Brocade jsou dokonalé, že se na ně budu asi muset jít podívat :D. Produkty Bobbi Brown mě poslední dobou baví čím dál víc :).

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se strašně líbí ta poslední :) U Bobbi už jsem dlouho nebyla, teď by tam navíc měla být ta nová glow kolekce, pokud se nepletu, tak si budu muset udělat zase brzy výlet :)

    OdpovědětVymazat
  6. All the shades look incredible on you, but I particularly like the look of Pale Mauve! xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig