Are Bobbi Brown Brushes Really Worth The Hype?

Makeup
Makeup brushes are a huge part of the overall makeup for sure. Good quality brushes often do the work for you, blend everything out better and more seamlessly and help you makeup to look better in general. I believe in good quality brushes but often it's quite hard to tell whether you really get what you pay for. Today we'll take a look at Bobbi Brown's offering.

I wanted to try her brushes for YEARS now and as two of my favorite YouTubers (Anna and Lily) rave about them all the time I knew I have to have them. Luckily enough I was sent these from Bobbi Brown and I'm more than grateful for that because these are seriously one of the best brushes I've ever used. Let's start with my favorite which is the Full Coverage Face Brush*. First of all - this brush is so soft! It's incredible. It has synthetic bristles which makes it great for any liquid or cream products and I use it for all the 'base' work on my face - for primer, foundation, concealer, cream blush/contour/highlight. It blends everything seamlessly and also washes easily. A must-have for sure! Next we have the Eye Blender Brush* which Anna always raves about and I can for sure see why. This one has long natural pony bristles which are not all that great for applying color (even though you can get a nice wash of color with it) but it works wonders for the final blending. There will be no more unblended eyeshadow with this brush! And it works with cream shadows as well! Lastly we have the biggest one which is the Powder Brush*. This one compared to my hand is not only a fab powder brush for the final setting but also an amazing bronzer or blush brush. If fits the contours of my face well and is super soft (it's made out of goat bristles)! Well all of these are! Overall they all wash well and don't shed which is a huge plus. If you're thinking about getting high-quality brushes I would recommend checking these out! 

Which brushes are you favorite?


CZ
Štětce jsou bez pochyby obrovskou součástí makeupu. Kvalitní štětce většinou udělají všechnu práci za vás, aby vše vypadalo krásně a rozetřeně a napomůžou tomu, jak bude váš finální look vypadat. Sama mám prozatím s kvalitnějšími štětci vždy jen tu dobrou zkušenost, občas je ale těžké říci, kdy vážně dostanete to, za co jste zaplatili. Dnes se podívám na to, jak je na tom nabídka Bobbi Brown.

Štětce Bobbi Brown jsem chtěla vyzkoušet už neskutečně dlouho a díky tomu, že je milují dvě mé nejoblíbenější YouTuberky (Anna a Lilly), bylo jasné, že se ke mě jednou dostanou. Nakonec jsem měla naskutečné štěstí a dostala je od Bobbi Brown, za což bych chtěla ještě jednou poděkovat, protože musím říci, že vážně fungují tak, jak se o nich říká. Začnu mým největším oblíbencem, tedy Full Coverage Face Brush*. Tenhle štětec je neskutečně hebký, ale vážně neskutečně. Je vyroben ze syntetických vláken, tudíž je skvělý pro práci s tekutými nebo krémovými produkty a já ho poslední dobou používám na všechny produkty k těchto kategorií (na primer, makeup, korektor, krémové tvářenky/bronzery/rozjasňovače). Vše do pleti nádherně zapracuje a díky kratšímu dřevěnému 'držátku' se s ním pracuje skvěle. Rozhodně štětec, který bych doporučila nejvíce! Jako další se podíváme na Eye Blender Brush*(poník), o kterém Anna pořád básní a já už chápu proč. Nefunguje jako například MAC 217, tudíž s ním příliš barvy na víčko nenanesete (i když se to dá), skvělý je ovšem na finální roztírání stínů a k tomu, aby vše vypadalo tak, jak má. Pokud budete mít tento štětec, nemusíte se bát nehezky vypadajících stínů/kouřovek. A skvěle funguje i s krémovými stíny! Jako poslední mám Powder Brush*(chlup z kozy). Dole můžete vidět porovnání s mou rukou a asi vidíte, že díky své velikosti je skvělý nejen na pudr, ale také na bronzer či aplikaci tvářenky. Já jsme osobně spokojena s jeho velikostí, protože mi akorát sedí a ke všemu je krásně jemný! Stejně jako všechny ostatní. Štětce se také moc hezky myjí, neztrácí tvar a zatím mi vůbec nepelichají. Samozřejmě zatím nemůžu říci, jak to s výdrží bude do budoucna, zatím jsem ale neskutečně spokojená a rozhodně po delší době podám nějaká update. Pokud sháníte kvalitní štětce, rozhodně tyto mohu doporučit. Cena je sice vyšší, ale věřím, že je budu mít až do konce života. 

Jaké jsou vaše oblíbené štětce? 


6 komentářů

  1. Vypadají vážně skvěle, dost mne lákají :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jsou! Za sebe mohu nejvíc doporučit Full Coverage, je to vážně neskutečný štětec :)

      Vymazat
  2. Věřím, že budou skvělé a třeba si jednou taky alespoň jeden pořídím :). Já si teď konečně objednala nějaké Zoeva štětce, tak snad budou taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mohu jen doporučit! :) Zoevu mám taky ráda, hlavně tu klasickou černou řadu a štětce na oči, ty jsou fajn! :)

      Vymazat
  3. NAw these look so cute! I would absolutely love to try BB brushes one day but for now they aren't in my budget. Heard such amazing things about them though!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I fully understand that! I was so happy when I got them from BB! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig