Purple Haze

I
I love a good purple when it comes to my makeup. It doesn't really matter where I put it and what type of purple it is - I just feel good wearing purple. It's one of these shades I count as a neutral while it can give a nice pop of color especially for those of you with brown eyes. Here are some of my favorite picks when it comes to purple.

  • EYES: Whenever I do a smoky eyes there's suddenly purple involved. Whether it's in the crease or as a lid shade I just love a bit of that smoke-y purple. My favorite purple toned eyeshadow duo is the NARS 413 BLKR (review here) which has a smoked lilac and black with a purple shimmer. Beaut. I spoke about my love for the Urban Decay 24/7 Pencil in the shade Rockstar before but it's just so good! Dark purple with a bit of shimmer. Lastly one of the newest additions: the Clinique Chubby Lash in the shade Portly Plum* - the nicest purple mascara I've seen in a while!
  • LIPS: I love a good purple lipstick! I've done a post on some of my favorites last year so if you want to read a bit more about them just click here. My top picks are: Topshop Straight Ace (similar to MAC Heroine but less pink), Topshop Depth, NARS Audacious Lipstick in Dominique, Clinique Pop Lip Color + Primer in the shade Grape Pop* (here) and Topshop Bullet in Get Me Bodied (here). 
  • CHEEKS & NAILS: I only own one purple-toned blush but it's a good one! The Clinique POP Blushers are amazing in general but Pansy Pop* is just so unique! Beautiful purple-pink which is super flattering on light skin tones! Lastly for the nails. I got two Essie favorites to show you - the light lilac shade is Lilacism & the dark shade is Damsel in a Dress - amazing dark purple with slight shimmer. 

Are you into purples? Which color is your favorite when it comes to makeup?



CZ
Jak asi víte, hodně mě v líčení baví fialová. Nezáleží úplně na tom, zda je zrovna na rtech, očích či nehtech, hlavně, že tam je! Na jednu stranu je to barva, kterou vlastně považuji za neutrální, na tu druhou ovšem dokáže dodat ten unikátní prvek, především pokud máte hnědé oči! Tady je pár mých fialových oblíbenců.

  • OČI: Snad pokaždé, když si dělám kouřové líčení, z nějakého záhadného důvodu se v nich objeví trocha fialové. Ať už přes celé víčko, v záhybu oka nebo pro více dramatičnosti. Mými nejoblíbenějšími fialovými stíny je rozhodně duo NARS 413 BLKR (recenze tady). To obsahuje kouřovou lila barvu a černo-fialovou s fialovým třpytem. O své lásce k Urban Decay 24/7 Pencil v odstínu Rockstar jsem tu již mluvila, rozhodně ji ale musím zmínit znovu. Tmavě fialová s jemným třpytem, která je dost 'neutrální' pro běžné líčení, a přesto dodá trochu barvy. Jako poslední nesmím zapomenout na fialovou řasenku a to Clinique Chubby Lash v odstínu Portly Plum* - vážně ta nejhezčí fialová řasenka, kterou jsem viděla!
  • RTY: Fialové rty miluji! O této své oblibě jsem psala cca před rokem v tomto článku. Mezi mé největší oblíbence patří: Topshop Straight Ace (barevně podobná MAC Heroine, jen méně růžová), Topshop DepthNARS Audacious Lipstick odstín DominiqueClinique Pop Lip Color + Primer odstín Grape Pop* (tady) and Topshop Bullet odstín Get Me Bodied (tady). 
  • TVÁŘ A NEHTY: Fialovou tvářenku mám pouze jednu, vystačím si s ní ovšem skvěle! Clinique POP tvářenky jsou obecně skvělé, Pansy POP* je ovšem ještě ke všemu jedinečná svým odstínem, který na světlé pleti vypadá skvěle! A jako poslední nehty. Oba mí oblíbenci jsou Essie - světlejší pastelová lila je Lilacism, tmavá fialová s jemným třpytem pak Damsel in a Dress

Mate take radi fialovou? Jako je vaše nejoblíbenější barva v líčení?



6 komentářů

  1. Fialová je krásná barva, ale člověk na to musí mít i hezké zuby :) Každopádně tobě moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je určitě pravda, ale já se v poslední době nějak naučila žít se všemi svými nedostatky (od malička mé zuby rozhodně nejsou sněhobílé) a prostě nosím to, co se mi líbí! :)

      Vymazat
  2. I definitely love plums for F/W! I'm actually pretty excited that colored mascaras have made their way back to the makeup menus, I'll need to look into all the ones offered now. I recently picked up a violet Kiko eyeliner and I'm definitely excited to use it! Love all your picks :)

    Cindy // www.cindyhyue.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm really excited about that too! Oh I'm so angry we don't have Kiko here! Their stuff is amazing!

      Vymazat
  3. Fialová je skvělá a používám ji taky moc ráda, hlavně na očích. Mám ale v plánu si pořídit konečně nějakou fialovou rtěnku. Z tvého výběru mě moc zaujala ta Nars :).

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig