One Palette You Need This Fall

If
If you haven't noticed yet I'm quite into eyeshadows at the moment which is a huge change for me! It's all about lipsticks for me all the time but these days I can just rock a bit of light gloss or nude lips - that's how strong my eyeshadow game is right now. And this new Bobbi Brown release is just right up my (cool-toned eye lover) alley.

I feel like this new Sterling Nights Eye Palette* would be every nude eyeshadow lover's dream! I've tried a few single eyeshadows from Bobbi Brown but never owned any of their palettes, however I always loved the look of them and I basically wanted every holiday or limited edition eyeshadow palette they released. This year's holiday eye palette is quite similar to the last year's offering in terms of the packaging with on of the differences beeing the texture of it - this one is comes in a classic black compact with a silver glossy finish and I love it! It's easy to clean, quite heavy so it feel really sturdy and luxurious and has a magnetic closure which is great for travelling. In terms of the color range this one is way more cool-toned which personally works better for me and I love the color selection! There's an amazing variety of mattes, satin shades, shimmery ones and there's also one super metallic shade which - as you can probably guess - is my favourite! All of the shades are nicely pigmented even though the pigmentation depends on the texture - for example the two shimmery shades - Midnight Sparkle and Smoke Shimmer are a bit less pigmented and the glitter tend to fall out a bit so that's something to keep in mind while doing your makeup. That's probably the only downside of this palette and there are several thing I love about it for example the color selection you get, the versatility of it - you can easily use it for both day and night time and one of the best things about it is the Pewter Chrome Eye Shadow (bottom row right) which is sooo stunning! It looks more silver on the lids and is just the most perfect holiday eyeshadow! Big big love. Overall I'm super impressed with this palette as the eyeshadows for amazing together and are easy to blend. One palette to get this holiday season for sure! 

What do you think about this palette? Are you a fan of Bobbi Brown holiday releases?

(L-R) 3rd row - Midnight Sparkle, Caviar, Pewter Chrome; 1st row - Ivory, Moon Glow Shimmer Wash, Thistle Metallic; 2nd row - Dove Grey, Pink Moonlight Metallic, Smoke Shimmer

CZ
Pokud jste si ještě nevšimli, dala jsem v poslední době docela zvláštně moc přednosti stínům před rtěnkami. Celkově mně podstatně víc baví líčení očí a běžně mi teď stačí jen jemný lesk nebo nude rtěnka, tu hlavní pozornost přesouvám k očím. No a tahle nádherná nová paletka Bobbi Brown se do mé nynější nálady skvěle hodí!

Mám pocit, že se asi nenajde milovník neutrálních stínů, kterému by se nová Sterling Nights Eye Palette* nelíbila. V minulosti jsem vyzkoušela několik samostatných stínů Bobbi Brown (a třeba jejich krémovky mám neskutečně ráda, recenze tady), nikdy jsem ale nevlastnila žádnou z jejich paletek. To ovšem neznamená, že mně žádná nezaujala, vlastně jsem spíš naopak chtěla snad každou vánoční nebo limitovanou paletku, kterou vydali - jsou prostě nádherné. Letošní paletka z kolekce Stirling Nights je vzhledem hodně podobná té loňské, jen má místo koženého balení balení klasické černé s lesklým finišem. Balení je vážně krásné, nešpiní se vůbec rychle (a dá se skvěle vyčistit), je těžší, tudíž působí luxusně a kvalitně a má magnetické zavírání, takže je skvělé na cestování. Co se týče barev, je paletka spíše studenější, což mi naprosto vyhovuje! Najdete v ní mix matných, lesklých i třpytivých stínů a také jeden super metalický stín, který je mým nejoblíbenějším! Všechny stíny jsou moc hezky pigmentované, i když pigmentace rozhodně závisí na finiši stínu - například třpytivé stíny Midnight Sparkle a Smoke Shimmer jsou o něco méně pigmentované a třpytky při líčení v silnější vrstvě mohou opadávat, to je rozhodně něco, na co bych si dala v líčení pozor. Je to ovšem asi jediná špatná vlastnost, jež tato paletka má. Těch skvělých je naopak spousta, jako například barevné seskupení stínů, univerzálnost - paletka se dá skvěle použít jak na jemné denní líčení, tak i na tmavé kouřovky, no a mou snad nejoblíbenější věcí na celé paletce je Pewter Chrome Eye Shadow (pravý stín v poslední řadě). Nádherný stříbrno-šedý metalický stín, který budu nosit snad celou zimu. Celkově mám z paletky skvělý pocit a rozhodně si myslím, že se v tomto případě investice vyplatí. K dostání bude od 9.11., takže program je jasný! 

Jak se vám paletka líbí? Zajímaly by vás i ostatní produkty z vánoční kolekce Bobbi Brown?


13 komentářů

  1. Wow krásná jako všechny od Bobbi Brown. Mám pro tuto značku slabost a vlastním 3 paletky stínů a další produkty. Určitě by se mi líbilo i představení zbytku vánoční kolekce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je neskutečná, já se na ni pořád nemůžu vynadívat. Chtěla jsem tu loňskou, takže jsem teď hrozně spokojená, kvalita je úžasná! O kolekci udělám samostatné video :)

      Vymazat
  2. Tahle paletka je fakt nádherná, rozhoduju se mezi touhle a tou Greige paletkou. Obě jsou nádherný! Btw. Nemáš zkušenosti s pleťovou kosmetikou od BB? Dost o ní uvažuju, ale je to docela investice, tak nevím. Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu Greige jsem chtěla taky, ale nakonec musím říct, že se mi takhle líbí mnohem víc a vyjde levněji.. Z pleťovky mám pouze hydratační oční krém a jsem s ním moc spokojená! :)

      Vymazat
  3. Ta je fakt krásná! Zaujala mě hned, jak jsem ji viděla u tebe na Snapchatu a Instagramu ;). Já mám od Bobbi Brown jen krémové stíny a korektor a všechno super. A ráda si přečtu i o jiných produktech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla produkty BB vždycky ráda, krémovky miluju! Článek i video bude a budu mluvit o spoustě produktů! :)

      Vymazat
  4. Poslední dobou to mám úplně stejně, radši si vyhraju s očima a na rty dám jen nude rtěnku :) jinak já jsem pořád věrná Urban Decay..ale musim říct, že takhle paletka je nádherná!
    www.veshionlife.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to je ten podzim, nebo nevím :D ale ono to zase přijde ty tmavé rty :)

      Vymazat
  5. Ta paletka je uzasna.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou nádherné barvičky! Zatím jsem od Bobbi Brown nic nezkoušela, ale jak tak koukám brzy to napravím!

    Italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej! Budu dělat nějaký větší článek, ale rozhodně koukni na nové tužky na obočí, řasenku Smoky nebo krémové stíny a sticky :)

      Vymazat
  7. Ta je tak božská. Ta pigmentace, ale hlavně ten OBAL! <3 Silně o ní uvažuji.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig