Get Ready With Me: Night Out

I
I always try to challenge myself to mix things up and try to not stay in a routine. That's why I decided to film this GRWM a bit differently than usual and I have to say I'm quite happy with the result. It was my (well our - thanks Lucas!) time filming like this and the editing was way harder than I thought but I think it went ok!

The look itself is quite simple but it's my go-to 'going out' look which always contains a bold lip & winged liner. I used quite a lot of Estée Lauder products mainly because I used the new Modern Muse Le Rouge perfume which I love wearing for nights out and I kinda felt inspired by it. The perfume itself contains for example rose, raspberry, pink pepper, saffron, vanilla, jasmine or magnolia and has just the right balance between fruity, floral and oriental. It's more of a evening scent for sure but if you like stronger perfumes I would definitely give this a smell! Other than that I kept the look pretty simple and everything you need to know about the products used is listed in the info box under the video! 

Let me know if you enjoyed the video! 
Happy Sunday!


CZ
Vždy se snažím, abych neupadla do rutiny a hecovala se k lepším výsledkům. Taky proto jsem se rozhodla natočit dnešní GRWM video trochu jinak a musím říct, že jsem nakonec vcelku spokojená. Bylo to poprvé, kdy jsem (tedy jsme - díky Lukáši!) točila na dvě kamery a i stříhání bylo o něco náročnější, nakonec to ale na poprvé není snad tak špatné haha. 

Samotné líčení je neskutečně jednoduché, je to ale můj oblíbený 'večerní' look - výrazná rtěnka a linky. Jak jste si asi všimli, použila jsem hned několik produktů Estée Lauder a to hlavně proto, že jsem vám nedávno slíbila něco víc o jejich nové vůni Modern Muse Le Rouge, tudíž jsem takto vlastně zvládla dvě mouchy jednou ranou. Vůni samotnou nosím spíš právě na večer, jelikož je o silnější, než mé běžné vůně, zamilovala jsem si ji ale stejně. Obsahuje například růži, maliny, růžový pepř, šafrán, vanilku, jasmín nebo magnólii a je příjemným spojením ovocné, květinové a orientální vůně. Inspirována byla sebevědomou ženou, proto také červeně laděný obal. Veškeré info k ostatním produktům najdete v info boxu pod videem na YouTube. Pro ty z vás, které ale zaujal červený obal rtěnky - jedná se o odstín Red Ego ze stálé kolekce, převlečený do limitovaného obalu, který by již teď měl být k dostání v buticích Estée Lauder!

Doufám, že se vám video líbilo a napište mi, jaký produkt vás zaujal!
Krásnou neděli!

2 komentáře

  1. Ta rtěnka má nádherný odstín, to jsem neměla vidět :D Modern Muse jsem měla tester a taky mi přišla docela silná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásná viď! A ten obal! Já jsem sama překvapená, že jsem si ji tak oblíbila, takže úplně chápu :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig