Three Makeup Tools You NEED

You know, there are always makeup tools everyone raves and you're just like 'Nah, not for me, thanks'. But then one day you give up and try and you can't believe how stupid you were. Today I got three of these for you - three makeup tools that will change your life for sure. 

  • Beauty Blender - Now this one is the most famous sponge in the beauty world. I always felt like it was a gimmicky thing to you to blend out your foundation but man, how wrong I was. This little thing makes the application of your base, cream contour, cream blush, highlighter or just the process of blending soooo easy! It changes the way you skin looks and it truly is a life changing product. 
  • Eyelash Curlers (Tweezerman) - Why didn't I use them before??? That's the only question I can ask myself. I always thought eyelash curlers didn't make much of a difference and I can't stop laughing at myself right now. It does! Just try them, that's all I can say.
  • Stippling Brush (Sephora Pro 44) - Lastly we have a brush to discuss. Stippling brushes are one of those strange brushes that not that many people use to blend their foundation (I feel like most people use things like RT Buffing Brush etc). Now this one in particular makes your base look so flawless you'll be blown away. I usually go in with this one first and then use the BB to blend everything even more and the result is on point. 

Is there any makeup tool you couldn't live without?


CZ
Vždycky se najdou kosmetické pomůcky, o kterých všichni básní, ale vy si stále říkáte 'ne, díky, to není nic pro mě'. Pak ale jednou podlehnete a nadáváte si, proč vám to vlastně trvalo tak dlouho. Dnes pro vás mám tři takové produtky - produkty, které ulehčí a zlepší všechno.

  • Beauty Blender - První a asi nejkontroverznější kosmetická 'houbička'. Pro někoho je to je sběrač bakterií (vlastně pro většinu lidí, kteří ho zatím nevyzkoušeli), pro někoho naopak nepostradatelný pomocník. Já se řadím do druhé skupiny, proto vážně - moje pleť nikdy nevypadala tak skvěle, jako při použití BB. Pokud jste fanoušky krémových produktů (ať už na konturování, tvářenek,..) tohle je něco, bez čeho se neobejdete. U nás ho seženete v Sephoře.
  • Kleštičky na řasy (Tweezerman) - Hlavní a vlastně jedinou otázkou je - proč jsem je nepoužívala už dřív??? Vždycky jsem si myslela, že kleštičky na řasy neudělají moc parády a jsou vlastně zbytečné. Hodně hodně hodně jsme se spletla. Prostě je vyzkoušejte a uvidíte!
  • Stippling Brush (Sephora Pro 44) - Další pomůcka, u které jsem si nebyla úplně jistá. Stippling brush na zapracování makeupu? Hmm, spíš ne. To jsem si myslela pokaždé, když jsem s ním viděla kohokoli pracovat. Většina kosmetických nadšenců používá štětce jako například RT Buffing Brush nebo jeho obdobu od Zoeva a u moc lidí Stippling Brush k makeupu nevidíte. Já jsem z jeho používání ale nadšená. Většinou začnu právě tímto a vše ještě dokončím BB. A výsledek je úžasný!

Bez jakých kosmetických pomůcek si nedokážete představit život?



10 komentářů

  1. ja na makeup drive pouzivala prsty, pak jsem presla, presne jak rikas, na stetec od RT.. a musim rict ze mi vyhovuje, proto ani tu houbicku nepouzivam .. a jinak s klestickama souhlasim, krasne to ty rasy natoci a lip se pak aplikuje rasenka :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. I currently only have the Real Techniques version of the beauty blender, but this has convinced me I need the real thing.
    RavishingRoses

    OdpovědětVymazat
  3. I haven't used my BeautyBlender in way too long! I definitely need to dig it out again once I start using my liquid foundations again. xx
    Celina | The Celution | Bloglovin’

    OdpovědětVymazat
  4. Bez kleštiček si už líčení řas ani neumím představit :) A nad štětcem pouvažuju :)

    Essence novinky: Podzim 2015 + GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám sponge od RT a musím povedať že som maximálne spokojná. Vôbec to neurobí taký ten "cake face" aj keď si nanesiem veľa makeupu na tvár a dokonca veľmi dobre zapracuje aj concealer pod očami. To je produkt bez ktorého sa nezaobídem :) A potom samozrejme blending brush je naozaj must-have :))

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. BB mám v plánu si co nejdříve pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ach jo, pořád nevím, jestli ten Beauty Blender potřebuju nebo ne :D. Chci ho už hrozně dlouho, ale pořád si nejsem jistá. Kleštičky na řasy nepoužívám.. Jedny doma sice mám, ale nějak mi to s nimi nejde :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já na makeup odjakživa používám stippling brush od Real Techniques, kterej je vážně skvělej. V poslední době jsem ale přesedlala buď na bb nebo na buffing brush.. Podle mě vypadá makeup přirozenější s nima, než se stipplingem. Jinak s kleštičkama souhlasim, jsou úplnou nezbytností, kort pro někoho jako já - s úplně rovnyma řasama :D Nejlepší vychytávkou jsou ještě takový ty nahřívací kulmičky na řasy, to je taky revoluční :)

    OdpovědětVymazat
  9. Fab post hun, at first I thought the beauty blender wouldn’t live up to its hype but I was proved wrong also, it’s just amazing for applying base products :)

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat
  10. Čteš mi myšlenky. Mé top tři věci, bez kterých nedám ani ránu. Nejvíc závislá jsem na kleštičkách na řasy - a hlavně! Doporučuju investovat do kvalitních.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig