One To Try: Estée Lauder Little Black Liner

I've
I've been thinking about starting this new series on HL for quite some time. The idea is to show you the best/my favourite product of each week just so I don't have to wait for my monthly favourites to show you what's good. I'll probably feature a lot new products in this series so get excited. Shall we begin? 

First product I want to show you as the start of this series is for all of you eyeliner fans. If you ever wanted to get the Tom Ford double-ended liquid eyeliner but for a good reason you couldn't justify the almost 60USD price tag I got something very exciting for you. Estée Lauder brings out one amazing product after another and this new launch is right up my alley. Little Black Liner* is a double-ended liquid liner with strong color pay-off, precise application and super long-lasting power. The ultra-fine side is great for every-day and for creating soft and precise application, on the other hand you can create really stong line with the thin/thick side or you can easily use both for a thick line and precise wing or to create a double liner. The longevity is amazing on this one for sure - nine hours without fading or smudging - I actually took it of after this amount of time as I usually don't wear makeup longer. One of the best makeup releases of this year for sure and at almost half of the price of Tom Ford's offering it's a no-brainer. 

What do you think about Estée Lauder new releases?

Simple wing created with the Ultra-Fine side.


Statement winged liner and elongated inner corner with the Thin/Thick side.
CZ
O vytvoření této nové série článků jsem přemýšlela již nějaký ten pátek. Jejich myšlenka je taková, ukázat vám každý týden můj nejoblíbenější nebo něčím zajímavý produkt a to dříve, než se podíváme na celkové oblíbence za daný měsíc. Často se zde budou objevovat hlavně nové produkty, tudíž se máte určitě na co těšit. Tak se na to rovnou vrhneme! 

První produkt, který vám v této sérii ukážu, bude rozhodně zajímat všechny fanoušky linek. Pokud jste někdy chtěli krásné Tom Ford oboustranné tekuté linky, ale nikdy jste se nedokázali přenést přes jejich cenu - vychází téměř na 1500Kč, mám pro vás zajímavou náhradu. Estée Lauder poslední dobou přináší jeden skvělý produkt za druhým a jejich poslední novinka je něco přesně pro mě. Little Black Liner* jsou oboustranné tekuté linky se skvělou pigmentací, ultra-černou barvou a neskutečnou výdrží. Ultra-Fine konec je skvělý na vytvoření jemné a precizní linky, na prodloužení vnitřního koutku oka či na vytvoření takzvaných dvojitých linek. Thin/Thick konec je naopak určen pro vytvoření výrazné linky a skvěle se s ním zvýrazní intenzita linky. Jak jsem již zmínila, výdrž linek je skvělá, vydržely devět hodin (poté jsem je odlíčila, jelikož déle běžně makeup nenosím) bez jediné změny či blednutí barvy, nekonalo se ani žádné 'roztékání' v oblasti vnějšího koutku oka. Za mě rozhodně jeden z nejlepších nových produktů letošního roku a při téměř poloviční ceně linek Tom Ford (790Kč v buticích Estée Lauder) není o čem přemýšlet. 

Co říkáte na nové produkty Estée Lauder?

Double liner created with the Ultra-Fine side.

8 komentářů

  1. Linky vypadají skvěle, určitě se na ně zajdu podívat. Zrovna nějaké nové linky hledám, tak tyhle by se hodily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jsou! Pokud zrovna po nějakých koukáš, určitě doporučím investovat :) používám je poslední týdny pořád a žádná změna v intenzitě :)

      Vymazat
  2. Ta dvojitá linka ti neuvěřitelně sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju Kačí! Po dlouhé době si linky zase užívám :D

      Vymazat
    2. To věřím, konečně je podzim a ty linky se na tohle období hodí:) Já jsem si teď oblíbila jedny od Bobbi a snažím se spíš vypilovat ten tvar, to je věčnej boj :D

      Vymazat
    3. Já na ty tvoje právě taky koukala, jen jsem si nějak odvykla používat gelovky. Mám ty BB klasické černé a použila jsem je snad dvakrát haha.

      Vymazat
  3. dvojitá linka je top! wow, to chci taky hned zkusit :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig