Paris Throwback: La Défense

It's been far over a month since we visited Paris but I wanted to share these pictures with you ever since we took them. I'm a 'city type of person' like ever since I can remember and even though I love nature I still gravitate towards the rush of big cities. When in Paris I loved all of the old parts of the city obvs but the one I loved the most was La Défense for sure. Those huge white stairs, skyscrapers and the whole atmosphere just got me. Have you ever been to Paris? Which part is your favourite?

Are you also a 'city person' or you prefer being away? Btw have a great week everyone!


CZ
Je to sice už přes měsíc, co jsem byla v Paříži, ale tyhle fotky jsem vám chtěla ukázat už od začátku. Vždycky jsem byla městský typ a i přesto, že se občas ráda vydám někam mimo lidi, vypnout mozek a nadýchat se pořádného čerstvého vzduchu, miluju ten ruch velkých měst. V Paříži se mi samozřejmě líbila většina 'starších' částí města, ale po příchodu na La Défense bylo jasno - to je moje. Obrovské bílé schody, 'mrakodrapy' (uvozovky proto, že po návštěvě Bangkoku, Kuala Lumpur nebo New Yorku se všechny ostatní mrakodrapy zdají malé) a celková atmosféra mě prostě dostala. Byli jste někdy v Paříži? Jaké je vaše oblíbené místo tam?

Baví vás také spíš město, nebo jste rádi mimo ten ruch? Jinak na youtube je konečně nové video se Zuzi a v sobotu se můžete (konečně) těšit na oblíbence za červenec! Mějte se krásně! 

ZARA skirt, ZARA crop top, H&M Trend bomber jacket, Nike Roshe Run, Daniel Wellington watch, Topshop backpack & H&M sunnies.


2 komentáře

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig