New Thing: (Magic) Smoky Eyes With Estée Lauder



I'm always up for quick and easy beauty products. Even though I love to spend my time doing makeup from time to time on a daily basis it's all about making it fast and easy. When I first saw the new Magic Smoky Powder Shadow Sticks by Estée Lauder* I knew they'll be great. And they really are!

The basic idea of this product is to create a smoky eye in a matter of minutes. Great, right? I feel like we're always on the go a sometimes you just need a products that will do for you in the minimum time. These are not a cream as you would think at first but are actually a powder eyeshadows in a pencil form. They come in eight shades in total and different finishes which makes it even better because you can layer different ones to achieve more complexed look. There are several things I love about these but the one I'm the most excited about is the quick and easy application - you don't need any brushes, they blend nicely with your fingers and once they set the doesn't move. You can layer them to get the intensity you want and apply them both alone or with your regular eyeshadows. I've been using them for a 'soft smoky' look by applying the matte grey-ish black 01 Burnt Black all over the lid and then 03 Cool Ash (which has a glittery finish) on top in a ligth layer. I feel like Estée Lauder done really well with this one and if you're often on the go you'll find these really helpful. 

What do you think about this new release? 



CZ
Vždy mě zaujmou rychlé a jednoduché kosmetické produkty, které ovšem udělají hodně parády. I když strašně ráda trávím čas líčením, většinu dní na dlouhé líčení nemám čas a tak se snažím ten proces co nejvíce urychlit podobnými produkty. Když jsem poprvé viděla a vyzkoušela nové Magic Smoky Powder Shadow Sticks od Estée Lauder* (cena 690Kč v buticích EL) bylo mi jasné, že budou skvělé. A jsou!

Hlavní myšlenkou tohoto unikátního produktu je vytvoření kouřového líčení během několika vteřin. Jak říká sama Anne Carullo - Senior Vice President, Global Development pro Estée Lauder, dnešní ženy jsou tak vytížené, že bylo jejím cílem vytvořit produkt, díky kterému sexy líčení docílíte během chvíle. Tak se také stalo. Tyto tužky nejsou krémové, jak by se mohlo na první pohled zdát, nýbrž oční stíny v tužce s vlastnostmi klasických pudrových stínů. Díky tomu je aplikace velmi jednoduchá a to je jejich hlavní předností. Seženete je celkem v osmi odstínech a několika různých finiších, které můžete různě vrstvit pro komplexnější look. Samotná textura stínů je nádherně jemná, nezalézá do menších vrásek a lehce se roztírá. Dokonce tak lehce, že k jejich aplikaci nepotřebujete štětec (pro preciznější líčení bych ho samozřejmě použila, ale k vytvoření lehčího denního looku není třeba). Nejvíce jsem si je oblíbila právě pro toto denní líčení, kdy nanesu tmavý matný odstín 01 Burnt Black přes celé víčko a poté 03 Cool Ash (stříbrno-šedý odstín, který obsahuje třpytky). Myslím, že v Estée Lauder odvedli skvělou práci a pokud jste často na cestách nebo ve spěchu, rozhodně v těchto tužkách najdete skvělého pomocníka.

Co na tyto tužky říkáte? 




8 komentářů

  1. Ahoj Lindi,

    tyto tužky vypadají nádherně. Právě teď mám objednanou v odstínu cool ash a k tomu jejich novou rtěnku Pure colour envy liquid lip potion v odstínu fragile ego a moc se na tyto produkty těším :-)

    Pěkný článek

    Irča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Irčo, koukala jsem, že jsi s tužkami taky moc spokojená, tak super! :)

      Vymazat
  2. A této tužce slyším poprvé a vypadá naprosto skvěle! 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na ni běž podívat, stojí za to! :)

      Vymazat
  3. This shade looks so pretty on you! I love these kind of on the go products as well!

    yet another makeup blog

    OdpovědětVymazat
  4. Super nápad vytvořit takové stíny, určitě bych je využila :). Musím se už do EL prodejny zajít také konečně podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sasho, myslím, že se ti budou moc líbit! Mají i 'barevnější' odstíny, které jsou taky super a hlavně se vážně skvěle vrství :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig