Easy Sunday #31: One Day In Paris


Happy Sunday everyone! Hope you're all having an amazing weekend. For today's post I wanted to show you some of the pictures we took in Paris and also a video with (almost) all the places we visited. If you ever been to Paris let me know which place is your favourite or what we missed. We had an amazing time and I think we managed to see a lot considering we were there only for one day! So enojy!






CZ
Ahoj všichni! Doufám, že máte krásný víkend! V dnešním článku bych vám ráda ukázala několik fotek z našeho dne v Paříži a také krátké video, ve kterém najdete (téměř) všechna místa, která jsem navštívili. Byl to vážně skvělý den a myslím, že i za tak krátkou dobu jsme toho stihli spoustu! Pokud byl někdo z vás v Paříži, povězte mi, jaké je vaše oblíbené místo nebo jestli jsme něco důležitého vynechali, ať víme pro příště!















2 komentáře

  1. Včera jsem se dívala na video a stihli jste tot vážně hodně :)! Já v Paříži prakticky "vyrůstala".. dříve jsem tam jezdila několikrát ročně, ale teď, když jsem starší, tak jsem tam už dlouho nebyla (a ani neplánuju). Nějak se mi to město nelíbí a docela nerada tam jezdím. Mnohem radši mám jih Francie a jiná města :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se až divila, kolik lidí mi psalo, že jsme toho stihli skoro až moc haha. Nějak jsme to prostě asi vzali hopem a chtěli toho vidět co nejvíc :) Chápu, ono se to člověku asi i 'přejí' :) Jih Francie mám taky moc ráda!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig