Berlin Photo Diary + Vlog

Hey everyone! Today I got loads of pictures from our Berlin trip for you! We went there for a music festival called Berlin Festival and I'm so glad we finally went! We had such a great time exploring the city once again and listening to great music and I seriously can't wait to go back! We saw James Blake, GusGus, Chet Faker or Howling, went for a picnic, ate a lot of burgers and had the best time! Until next time Berlin! Lots of love. 

Have you ever been to Berlin? What is your favourite place?

Jak asi všichni víte, minulý týden jsme byli v Berlíně! Snažila jsem se toho natočit co nejvíce, ale musím říct, že vlogování je těžká dřina haha. Ani si nevzpomínám, kolikrát jsem zapomněla něco natočit a byla pak šíleně naštvaná. Nicméně doufám, že se vám bude vlog líbit a u videa najdete několik odkazů na místa, kde jsme v Berlíně byli! 

Bydleli jsme v Kreuzbergu, asi pět minut pěšky od areálu Berlin Festivalu. Pokud si chcete zajít na skvělý burger, stačí chvíli chodit a určitě nějaký v Kreuzbergu najdete. My byli ve White Trash a můžu doporučit! Pokud hledáte obchody, které u nás nenajdete, stačí dojet na Weinmeisterstraße, kde najdete COS, & Other Stories, Urban Outfitters, American Apparel či Weekday. My tentokrát úplně vynechali památky, jelikož jsme byli v Berlíně už několikrát a celý víkend strávili pouze procházením po městě, což mám vlastně nejradši, protože v Berlíně vždycky narazíte na něco zajímavého!

Byli jste někdy v Berlíně? Jak se vám město líbí? 


8 komentářů

  1. Ja jsem poprve byla v Berline letos na velikonoce, bohuzel jsem ale kvuli zapalu plic cel vylet jen prolezela.. Takze jsem videla jen par obchodu a pak jsem jela vyletnim hop on hop off busem po technejznamejsich pamatkach.. Ale moc se mi tam libilo :)


    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to tam právě miluju, chystáme se znovu v září a možná i v srpnu, no je to už trochu jako nemoc :D Tak snad se tam někdy dostaneš pořádně a bez nemoci! :)

      Vymazat
  2. Berlín je báječnej :) Naposledy jsem tam byla jako malá na mistrovství světa ve fotbale (to šlo mimo mě) a letos si tam chceme s přítelem udělat výlet v létě :) Tak určitě vyzkoušíme nějaký tvoje tipy! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je je je! Hned bych jela znovu! Určitě nezapomeň na yoli, vážně ten nejlepší froyo, jaký jsem kdy měla! :)

      Vymazat
  3. v Berlíně jsem byla zatím jednou, na takovém rychlovýletě s gymplem, kdy jsme šli primárně po galeriích a pár památkách. takže bych se tam rozhodně chtěla vydat i na vlastní pěst a poznat ho z jiné stránky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mohu určitě doporučit, Berlín je skvělý i jen na procházení se, spousta skvělých kaváren, galerií a tak :)

      Vymazat
  4. Tyy jo, Vám to s Lukášem dohromady tak sluší, hrozný roztomilouši! <3

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig