A Blue Polish That Stole My Heart

I'm loving blue nail polish once again. Blue is my weakness for the last couple of weeks when it comes to nails and it seems like it's only growing. You all know I love me a bit of NAILS INC and I was super excited when the new formula launched here in the Czech Republic. I own a few of them and today we'll take a look at Baker Street

This is what I would call an electric blue and I'm loving it. The formula of these Gel Effect polishes is super creamy and opaque in one coat yet I usually go with two. The finish is nice and glossy and really seems like a gel polish. But let's talk about the longevity. Now I'm that kind of person who's nail polish lasts for maybe a day. Max. Everything chips on me and I really mean that. This one is not an exception but it's better than majority of regular nail polishes. I'm currently on a hunt for the perfect top coat so if you have any recommendations leave them in the comments below! But I can say that NAILS INC polishes stay on my nails way longer than anything else. And that's something for me. Plus this beaut blue color = winwin for me. 

Have you tried any of these NAILS INC polishes? What do you think about this shade?
_____________________________
CZ
Zas a znovu jsem se zamilovala do modrého laku. Modrá je tak trochu má slabost, co se laků na nehty týče, a to především posledních pár týdnů. Asi víte, že mám strašně ráda NAILS INC laky na nehty a měla jsem neskutečnou radost, když se konečně objevily i v naší Sephoře! Pár už jsem jich nastřádala a dnes se podíváme na Baker Street

Pokud bych měla jednoduše popsat tuto barvu, bylo by to asi jako elektricky modrou. Konzistence těchto laků je krásně krémová a super pigemntovaná, tudíž vám klidně stačí i jedna vrstva (já ovšem vždy nanáším dvě). Finish laku je, jak by se dalo předpokládat, lesklý a vážně vypadá téměř jako gelový. Pojďme si ale říct něco o výdrži. Abych byla upřímná, jsem jedním z těch lidí, kterým lak vydrží maximálně den a to ještě přeháním. Vážně. Pokaždé se mi alespoň kousek odloupne a to mohu použít cokoli (právě sháním ten pravý top coat, tak pokud máte tip, sem s ním!). Tento lak není výjimkou, vydrží ovšem podstatně déle, než většina klasický laků na nehty. Rozhodně můžu říci, že u mě laky NAILS INC v poslední době vyhrávají na plné čáře. Co se barvy i výdrže týče. 

Vyzkoušeli jste nějaký z NAILS INC laků? A jak se vám líbí takhle krásná modrá?

14 komentářů

  1. Ja ako top coat používam od Sally Hansen Insta Dri a prakticky mi s ním vydrží takmer každý lak neporušený minimálne 4-5 dní :)
    Modrá je prekrásna! Ja mám svojho favorita opäť u Sally Hansen - Pacific Blue, úžasná farba! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, this colour looks so stunning! Definitely an eye catcher :)

    yet another makeup blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's ust stunning isn't it? An eye catcher I agree!:)

      Vymazat
  3. zrovna rozmýšlím jak budu lakovat a myslim že to bude taky modrá! takhle je vážně krásná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná barva! Právě se chystám vyzkoušet Nails INC. xx

    http://zarameredith77.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je! Nails inc mají právě z této řady ještě jeden takový víc 'bledě modrý' a ten taky stojí za hřích :)

      Vymazat
  5. Já jsem celkem konzervativní v lacích, a vyhovuje mi asi jen pět barev, které celoročně pořád střídám. Modrá se mi na nehtech tolik nelíbí, ale tahle značka mě už dlouho láká.. jen ty ceny :). Já si nově moc oblíbila laky z The Body Shopu, vydrží opravdu dlooouho. Jsou mnohem kvalitnější než třeba Essie, OPI nebo Orly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má to takhle hodně lidí, ne každému sedí na nehtech tolik barev :) Já svůj první právě kupovala v Americe, kde byla cena o něco nižší, ale kvalitou mě tak překvapil, že jsem to za ně ochotná dát, jsou vážně tak super :) a na Body Shop kouknu! :)

      Vymazat
  6. do Nails inc. jsem se také zamilovala! mám Regents Street a rozhodně nezůstane jen u něho :) na nehtech mi nic nevydrží stejně jako Tobě, ale tenhle držel fakt slušně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě taky chystám ještě na další, Porchester Square chci už stráášně dlouho! Teď spíš ale vyhrají jejich top a base coaty, ty jsou super! :)

      Vymazat
  7. Nádherný odstín, já modrou sice na nehtech moc nenosím, ale tento lak je pecka :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig