Easy Sunday #27: Life Lately

I haven't done a personal-related post in quite a while now. You may noticed that I skipped life update for last month so I should probably tell you why. The main reason is that I've been incredibly busy in the past three weeks or so. The other reason is just my laziness. I don't feel like carrying my camera everywhere with me and taking pics but let's talk about this later. In today's post I want to let you know what I've been up to, what are my plans for summer etc.! 

 - My schedule routine is just a huge mess at the moment. You may noticed I skipped a few posts this week and it was mainly because of an event we organized with my classmates. It was a success in my opinion and I'm more than happy about that! But let's be honest - it's not really easy to organize an event at the end of the semester when you have to write loads of essays and study for your exams. I'm kinda glad it's over now but the fact that exams start in a week scares me even more. 

- On a different note I got two trips (actually three) to look forward to! Firstly we're going to Berlin Festival at the end of May and I just can't wait! I love Berlin so much and I wanted to go to BF for years now. Next we're doing something equally exciting - we're going to Paris & Disneyland! I've been there before but it's going to be my little brother's first time and I can't wait to see his reaction! Also if you got any tips for what to see in Paris then let me know! And lastly we finally decided on the date for our roadtrip to Amsterdam/Brussels/Brugges/Lille and so on! We're going in August and I can't wait! So if you got any tips for this area as well, leave them in the comments below! Thank you!

- Lastly I have to say I went through a bit of a blogging crisis. I think this happens to everyone from time to time but I just couldn't get myself into blogging. I think it was mainly because of my busy schedule but I was in a frame of mind when I just wasn't happy with anything I produced. I know it sounds kinda strange but if you ever blogged you know what I mean. But I'm ready to roll again so get yourself ready! 

How are you all at the moment? Let me know if you have any tips for Paris/Amsterdam etc. or what do you do when you can't get yourself into blogging! 




CZ
Dost dlouho jsem nepřidala žádný 'osobní' článek. Asi jste si všimli, že jsem tento měsíc vynechala life update článek a to především ze dvou důvodů. Zaprvé jsem toho posledních pár týdnů měla prostě strašně moc, většinou jsem byla ráda, když jsem došla domů a okamžitě usnula. Také za to ovšem může má lenost. Poslední dobou se mi příliš nechtělo nosit s sebou všude foťák a vše fotit. Dnes vám ale ve zkratce řeknu, jak se poslední dobou mám a taky na co se těším! 

- Musím přiznat, že jsem teď organizovaná přesně nula. Tento týden jsem vynechala několik článků a to především proto, že jsme posledních několik týdnů, respektive měsíců, se spolužáky organizovali kulturní akci na propojení generací. Ve čtvrtek se všechno úspěšně uskutečnilo a můžu vám s čitým svědomím říct, že jsem vážně ráda. Přeci jen organizovat akci na konci semestru, kdy máte dopisovat všechny seminárky a připravovat se na zkoušky, není úplně ideální. No a teď zkoušky. Taky se tak těšíte?

- Teď už ale k tomu příjemnějšímu - volnu a výletům! V následujících měsících mě čekají dva (respektive tři) výlety, kterých se nemůžu dočkat! Jako první jedeme na konci května na Berlin Festival. Jelikož Berlín miluju, nemůžu se už dočkat a popravdě je pro mě BF tak trochu splněným snem (chystám se tam už asi čtyři roky a letos to konečně vyšlo. Stejně tak se ovšem těším i na další výlet - do Paříže a Disneylandu! Tam jsem již jednou byla, jedeme ovšem hlavně kvůli mému malému bráškovi a nemůžu se dočkat na jeho výraz, až to všechno uvidí! A pokud máte někdo tipy, kam zajít v Paříži, dejte mi prosím vědět. Jako poslední se v srpnu chytáme na týdenní výlet autem po Holandsku, Belgii a částečně i Francii a z toho jsem nadšená snad nejvíc. Roadtrip jsme plánovali už několikrát, nikdy se ovšem neuskutečnil, tak tedy letos! Jaké plány na prázdniny máte vy a kam byste se rádi podívali?

- Jako poslední vám musím přiznat, že jsem v poslední době měla trochu blogovací krizi. Pokud jste někdy blogovali, pak asi víte, o čem mluvím. Někdy prostě máte náladu, kdy se vám nelíbí nic, co produkujete, do ničeho se vám nechce nebo nevíte o čem psát. Je mi ovšem jasné, že to bylo z velké míry taky tím, že jsem toho měla tolik. Teď jsem ale v plné síle zpátky a co nejdříve bych taky ráda natočila nové video! A co byste třeba řekli na vlogy z výše zmíněných výletů? 

Jak se poslední dobou máte vy? Taky už se připravujete na zkoušky/na maturitu? A co děláte, pokud se k blogování nemůžete dokopat? 



8 komentářů

  1. Jako bych to psala já, sice ne aktuálně, ale úplně se v tom poznávám. Blogovací krize se v minulosti nevyhnula ani mě, říkala jsem si, že je tu přece holek spousta, jestli to teda má vůbec smysl a jestli bych spíš svou energii neměla vložit do něčeho jiného. Dala jsem si pauzu... několikrát a pokaždé zjistila, že mi to chybí, že mě to baví, a že jsem do blogu už vložila tolik práce, úsilí a volného času, že by byla škoda s tím seknout díky mé nechuti, lenosti... blbé náladě :) Takže přesně vím, jak ti je či bylo, ale neboj... ono do určitě přejde a bude zase líp :) P.S. Na vlogy z výletů se už teď moc těším :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to tak asi dopadne na každého :) Dala jsem si chvíli pauzu a teď píšu, kdy se mi to hodí :) Je to na druhou stranu dobré odreagování od učení a alespoň trochu smysluplná prokrastinace :D Moc děkuju za komentář Lucko! :)

      Vymazat
  2. Mě teď blogování a vlogování zas nějak nadchlo, když se nemužeš dokopat, tak prostě odpočinek :)♥ děláme to pro sebe

    OdpovědětVymazat
  3. V Paríži choď určite do múzeau Louvres (dúfam že sa to tak píše, nechcelo sa mi to gúgliť - lenivosť, level expert :D
    A takisto by som si tam pozrela aj Versailles! My sme bol iiba v záhradách, ale aj tie sú obrovské a nádherné! Tieto dve miesta by som nevynechala :)
    Eiffelovka ma neohúrila, skôr to bolo také že "meh", ale veľa ľuďom sa páči :) Ale hovorím, Louvres a Versaiiles na 100%!! :)

    simona-zacko.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. také v poslední době zažívám takové dost hektické období - nová práce, konec semestru a spousta nepříjemného zařizování.. Berlín si užij, také bych se tam chtěl znovu podívat :) byla jsem tam ve třeťáku se školou. na léto zatím moc plánů nemám a naprosto upřímně nemám ráda plánování :D vždycky to pak buď nevyjde nebo to není podle mých představ, takže tomu všemu dávám volný průběh. ale chceme se s přítelem podívat do Řecka a s kamarádkou do Londýna, tak uvidíme ;) s tou blogovou krizí to znám, snad to brzy přejde, protože Tvé články za to stojí! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo moc děkuju za krásný komentář a doufám, že léto nakonec dopadne skvěle i bez plánování :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig