Collective Haul



I picked up a few bits and bobs over past two months or so and in today's post I want to kinda show you which things I got. I'm slowly getting into a Summer mood which always means at least a bit of shopping in my case. So let's take a look at what I got.

I previously mentioned I got a few bits from Bobbi Brown and I'm head over heels in love with most of them. The thing I'm excited the most about is the Long-Wear Eye set which consist of two mini-sized Long-Wear Shadow Sticks, makeup remover, Intensifying Long-Wear Mascara and the Gel Liner. I already posted a look wearing the cream shadow in Velvet Plum (here) and I have to say it's still my favourite from the set. Next thing I got is the Perfectly Defined Brow Pencil which is a new release from BB. And yep, it's seriously amazing. Expect a review coming your way soon! Lastly from BB I got the Creamy Lip Color in the shade Hot Red. I have to say this one is not my favourite at all. It has a vaxy consistency which drives me crazy and it makes my lips extremely dry. Sad times.

Next I got two things to show you. These are actually a things given to me and I'm super excited about both of these. First I got the Too Faced Natural Matte Palette (review & swatches here) which is my go-to product these days. Second thing I got is the LUSH box full of limited edition products made for Mother's day. I'm seriously in love with Yummy Mummy and I'll keep you posted on that! Have you tried anything new from LUSH recently? Let me know what I should try! I'm going through a nail moment right now so I decided to treat myself to a new one(s). Topshop recently celebrated 5 year anniversary of their beauty line and they brought out a limited edition package which is just stunning. I went for the Boy Next Door nail polish which is a bright pastel pink and it looks amazing on the nails! Next I wanted something more on the neutral side and Rimmel Rain Rain Go Away is an exact description of perfect beige-y nude. Love. I also got a few fashion bit such as new Nike Roshe Run trainers in white (lovelovelove) and the ZARA navy trench coat which you could see in this outfit post!

What did you get recently? Or what is on your wishlist? 


CZ
Dnešní článek bude trochu kratší, jelikož je jeho součástí zase video! V tom jsem vám ukázala, jaké produkty jsem si pořídila (popřípadě mi byly poslány) za poslední cca dva měsíce a rozhodně toho není málo haha. Největší radost mám asi z produktů Bobbi Brown (článek s jejich stíny tady) a z Too Faced Natural Matte paletky* (recenze a swatche tady). I když co si budeme namlouvat, mám radost ze všeho! 

Čím jste si poslední dobou udělali radost vy? Popřípadě jaké produkty jsou máte na wishlistu? 
Napište mi do komentářů, jak se Vám video líbilo a na další se těšte už brzy!
(PS: Hledám novou maminku pro téměř plný Dior BB Creme v nejsvětlejším odstínu - pokud byste měli zájem, info tady!)




10 komentářů

  1. jee Lindi, ty jsi tak milá, moc krásně se posloucháš!:) Krásné kousky, bobbi brown bych taky někdy chtěla vyzkoušet, trench tiše závidím, protože jsem zatím letos na žádný přijatelný nenarazila a botky jsem si naopak taky letos koupila a jak říkáš, nemůžu jinak, než chválit!.)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elizo, moc děkuju, udělala jsi mi neskutečnou radost! :) Pokud nějaký trench sháníš, zkus se vážně podívat na tenhle do Zary, mají ho i v jiných barvách a je prostě skvělý!

      Vymazat
  2. Strašně se mi líbí ten top z Asosu, už ho mám v černé ve favourites, tak asi brzy objednám. Všechny věci jsou moc pěkné, brala bych je hned! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha taky přemýšlím, že bych si ho pořídila i v černé! Jsem ráda, že jsem byla nápomocná :)

      Vymazat
  3. Samé krásné věci a jak na to tak koukám, tak si říkám, že bych potřebovala něco voňavého od Lush :)

    Zaměřeno na: Astor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě potřebovala! Zajdi očichat Yummy Mummy produkty, z body conditioneru jsem nadšená! :)

      Vymazat
  4. ty tenisky jsou uzasny, taky nad Roshe premyslim :) ale nejdrive si asi koupim cernobile new balance, ty me lakaji vic a tak rychle se mi alespon nezaspini :))

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě rozhodovala mezi New Balance, Nike a Stan Smith pro Adidas a nakonec zase vyhrály Roshe, jsem nemocná :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig