New Thing: Clinique Turnaround Revitalizing Range


I've been on a serious skincare kick recently. I'm trying out a lot of stuff from Clinique (which I'm really excited about) and there's one thing (or range I should say) that stood out for me the most. Some of you may already know the Turnaround range from Clinique which went through a makeover recently and today I'm going to show you two products I thing are worth trying out.

The range itself should revitalize stressed skins (that's why the range is now called Turnaround Revitalizing), add moisture as well as energy, renewal skin and make it all healthy and glowy! There are six products in total in this new range, some of them are brand new (such as the Lotion, Treatment Oil and Daytime Moisturiser) and some of them were 'only' re-formulated (Overnight Moisuriser, Serum and Instant Facial Mask). 

Turnaround Daytime Revitalizing Moisturiser*
I'm super excited about this one as it's not your average day time moisturiser. It comes in two 'shades' - Rosy Glow and Golden Glow and yes, it has a slight tint to it but nothing like a tinted moisturiser. It's not really visible in the picture below but I own the shade Rosy Glow which has just a slight pink tint to it and it really makes your skin look super healthy. It's oil-free and regulates the creation of oil but hydrates as well. 

Turnaround Overnight Revitalizing Moisturiser*
This one on the other hand is a overnight type of product which should help to revitalize your skin overnight. It's quite a thick cream which I like and it also adds a lot of moisture to my dry skin. I can honestly say that my skin looks amazing the day after, it's soft and plumped and doesn't feel dry or dull at all. 

I've been using those it for almost three weeks now and I really can see the difference in my skin. It feels incredibly soft to touch, is hydrated and even though I got a lot of stuff to do and I'm a bit stressed at the moment it doesn't show up on my skin which is amazing. Over all I'm super impressed and I would love to try out the serum because it sounds amazing as well! 

Have you tried anything from this range? What do you think about Clinique skincare?




CZ
Poslední dobou mě zase hrozně baví zkoušet všemožné produkty z péče o pleť. Mám jich teď několik od Clinique (za což jsem velmi ráda, jelikož DDML+ miluju) a dnes vám řeknu něco o produktech (nebo spíš o řadě produktů), které mě moc baví! Někteří z vás možná znají Turnaround řadu, která ovšem nedávno prošla malou proměnou a já vám ukážu dva produkty, které dle mého stojí za pozornost. 

Celá tato nová řada by měla podporovat přirozený proces buněčné obnovy kůže, jež se může v důsledku stresu či únavy zpomalit. Výsledkem je pak zdravá, projasněná a zářící pleť. Proto je také nový název řady Turnaround Revitalizing. Celkově v této řadě najdete šest produktů, z nichž některé jsou úplnou novinkou (Lotion, Treatment Oil a Daytime Moisturiser) a některé 'pouze' prošly proměnou (Serum, Overnight Moisturiser a Instant Facial Mask).

Turnaround Daytime Revitalizing Moisturiser*
Musím hned říci, že na vyzkoušení tohoto denního krému jsem se neskutečně těšila. Lehký tint (zabarvení) z něj totiž dělá něco víc, než váš klasický krém. Koupíte ho ve dvou odstínech - Rosy & Golden Glow, já mám Rosy Glow a i když to na fotce není příliš vidět, má lehký růžový tint a krásně září. Je oil-free a také reguluje samotnou tvorbu kožního mazu, na druhou stranu ale pokožku nevysušuje, čehož jsem se se svým sušenkovitým obličejem trochu bála. Mimo jiné obsahuje kofein, který pleti dodá energii a kyselinu hyaluronovou, která zadržuje vodu a působí tak jako 'zásobárna vlhkosti'. 

Turnaround Overnight Revitalizing Moisturiser*
Toto je naopak klasický hutný noční krém, které mám osobně nejraději. Měl by během noci pomoci s obnovou kůže a učinit ji tak hebkou a zdravou. Díky své hutnosti dodá pleti i hydrataci a musím říci, že ráno vypadá má pleť vážně krásně a je neskutečně jemná a hebká! 

Oba produkty používám už téměř tři týdny a rozhodně mohu říci, že vidím rozdíl. Pleť je hydratovaná, neuvěřitelně jemná a vypadá zdravěji (a to i přesto, že toho mám v poslední době vážně hodně a trochu se stresuju). Celkově jsem moc spokojená a přemýšlím nad vyzkoušením séra, které zní také skvěle! 

Vyzkoušeli jste něco z této řady? Jaký máte názor na péči od Clinique? 

7 komentářů

  1. Značku Clinique mám moc ráda, tyhle krémy jsem ale zatím nezkoušela. Každopádně vypadají zajímavě a klidně bych je časem zkusila :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si dojdi aspoň pro vzoreček a vyzkoušej, jak ti sedí! Já jsem z nich nadšená :)

      Vymazat
  2. Z Clinique bohužel nic nemám, ale hrozně mě láká jejich péče. Moc ráda bych něco zkusila, teď jsem někde viděla jejich nové masky a ty vypadaly perfektně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá! Jejich tři kroky používám posledních pár týdnů a jsem moc spokojená! :)

      Vymazat
  3. I was actually looking at this range yesterday in House Of Fraser! I tried the moisturiser but found it a bit too light for me! The overnight cream sounds amazing though so maybe I'll give that one ago!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. ten denní krém mě docela zaujal, protože mi tvým popisem trochu připomíná mé oblíbené sérum Skin Perfection od L'Oreal - také má takový lehký růžový tint. péči od Clinique mám ráda, stejně jako Ty nedám dopustit na Dramatically Different ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za tipy :-) Od Clinique jsem zatím nic nezkoušela, ale je to značka, ke které mám důvěru.
    Láká mě noční krém (po Tvé recenzi). Pořádná výživa pleti je teď po zimě rozhodně potřebná.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig