Life Update #3: Blog Stuff, Girls Stuff & New Beauty



It's April yay! This should mean spring but it's not really happening here in the Czech Republic. The weather is going mad right now and it doesn't feel like spring at all! But let's take a look at March now. Are you interested in what I've done during this past month? 

_________________________________
CZ
Máme tu duben! Ten by měl znamenat především příchod jara, ale jako vždycky si z nás duben spíš dělá legraci. Počasí je posledních pár dní šílené a jaro tedy necítím ani trošičku. Tak se pojďme radši podívat na to, jaký byl březen! Zajímá vás, co všechno jsem dělala?



Let's start from the end today. On Tuesday I met with my lovely Mia & I also met Leni for the very first time. I enjoyed every second of our time together and I'm more than glad to have friends with same hobbies! We went to Paul, had an amazing salad, shopped a little bit and it was seriously great! 
_________________________________
CZ
Začněme dnes trochu jinak - od konce měsíce. V úterý jsem se znovu viděla s Miou a konečně jsem taky poznala nejmilejší Leni! Měly jsme se skvěle, zašly na super oběd a musím říct, že je vážně skvělé mít kamarádky, které zajímá to samé. 


I also went to Clinique to get my skin analysis. It's basically a test which tells you which products should work best for you etc. We've done a lot of fun stuff such as the 'tape test', I tried a lot of products, got my makeup done and so on! I seriously fell in love with the whole Clinique's brand identity and the way they communicate with their customers. But more the produts next time!
_________________________________
CZ
Byla jsem také v Clinique na své první konzultaci. Během té vám udělají analýzu pleti, díky které vám pak poradí, jaké produkty jsou pro vaši pleť nejlepší. Byla to vážně zábava, zkusila jsem si slavný tape test (ten můžete vidět v koláži nahoře - pravý dolní roh) - ten vám poukáže na to, kolik odumřelé kůže a nečistot na pleti máte. Také jsem se nechala krásně nalíčit, vyzkoušela nový makeup a krásný rozjasňovací Chubby Stick, ale o tom zase jindy! Musím ovšem říci, že jsem se zamilovala do toho, jakým způsobem Clinique komunikuje se svými zákazníky a také do celého konceptu značky!



I went to a few beauty/blog related events during March and you could already read a bit about them. There was a LUSH Easter Collection Preview (here), Lancome event for International Women's Day (here) and the Sephora Summer 2015 Press Confrence (here). I feel blessed to attend such events!
_________________________________
CZ
Byla jsem také na několika blogových/beauty akcích a o všech jste si již mohli přečíst. Jako první to byla Velikonoční kolekce LUSH (tady) , Lancome event k MDŽ (tady) a jako poslední Sephora letní tisková konference (tady). Občas nemůžu uvěřit tomu, že se takových akcí vážně mohu zúčastnit! 

We went to Electronic Beats 2015 as well! I saw my favourite Warpaint again and it was all fun! Have you ever visited Electronic Beats Festival?
_________________________________
CZ
V březnu jsme taky zašli na Electronic Beats 2015 a bylo to zase super! Viděla jsem své nejoblíbenější Warpaint! Byli jste někdyna EB Festivalu?



Last but not least I got my second Daniel Wellington watch this month! I love my Classic Sheffield to death and I've been wearing it for the past three months non-stop but I thought it would be nice to have something different for spring/summer. I got the men's Classic Oxford in Silver and I love them! You can now use the discount code for 15% off 'hilychee' on www.danielwellington.com! They're seriously stunning.

So that's it! What about you? Did you enjoy March?
_________________________________
CZ
A jako poslední se mi rozšířila má Daniel Wellington rodinka. Své první Classic Sheffield miluju už tři roky a vlastně jsem je skoro ani nesundala z ruky. Jako další jsem ale chtěla něco trochu jiného, a tak jsem se nakonec rozhodla pro Classic Oxford ve stříbrné. A jsem z nich nadšená. Pokud přemýšlíte o koupi DW hodinek, můžete teď využít kód 'hilychee' pro 15% slevu (na stránkách www.danielwellington.com). 

Tak a je to! Jaký březen jste měli vy? 

8 komentářů

  1. Ta analýza pleti by mě moc zajímala, muselo to být skvělé si takhle nechat příjemně poradit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na analýzu se můžeš bezplatně objednat také :) V Clinique jsou moc milí a rádi ti poradí! :)

      Vymazat
  2. Je vidět, že sis březen opravdu užila, tiše závidím :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsi mela skvely mesic :-) Ta analyza pleti zni zajimave :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Určitě se tam zajdi také podívat, slečny jsou moc milé :)

      Vymazat
  4. OOO super článek! :)
    Nad Wellingtonkami přemýšlím dost dlouho, takže jsi mě teď navnadila jěště víc :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Tak to mám radost, za sebe je můžu rozhodně doporučit a nenechala bych se odradit ani tím bloggerským hypem, mám je tři roky a neměnila bych :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig