Beauty Talk w/ Nicole


Beauty Talk w/ Lucy was I think the second one here on Hi Lychee. And it kinda comes as no surprise that I wanted to do a beauty talk with her sister Nicole as well. We've been friends for around four years now and I can honestly say Nicole is the nicest person ever. She's always smiling and instantly puts you into good mood & knowing her is just a blast. But let's take a look at her favourite makeup and skincare! 

When it comes to skincare Nicole follows the rule less is more. Her favourite makeup remover is (of course) the Bioderma Sensibio which is just amazing. I think you don't really understand the hype unless you use it yourself. As a daily moisturiser she's a huge fan of the Kiehl's Multi-Corrective Cream which is uses both morning and evening as it sinks quite quickly so she can use it under her foundation. But the product I was the most curious about is the Kiehl's Ultra Facial Cleanser which Nicole told me is her favourite one for traveling as you can even take off your makeup with it. All over products like this!

Now onto the fun part - the makeup! Nicole's makeup is neutral most of the days but she usually have fun with lipsticks but I'm gonna talk about this at the end. This part may seem like a bit of UD advertisment but as she recently had a chance to try quite a few of their products she fell in love with them. Especially with the Naked Skin Weightless Ultra Definition Makeup which works great for her as it's lightweight. Another thing she loves from them is the Naked 2 Palette which I now want to get even more than the original one because of the Verve eyeshadow. She uses the Primer Potion as well to make them stay on longer and she's really happy with both of those products! Lastly from the eye department the Rouge Bunny Rouge Raven Glaze eyeliner made it to Nicole's daily routine thanks to its precise nib. And what would A Cup of Style beauty talk be without the MAC Warm Soul Blush

But let's talk lips now. Nicole used to never wear a lipstick back in the day but ever since she got the MAC Ruby Woo she's really into bright and bold lips. I was quite surprised when she pulled out the MAC Silly which is just a bright bright pink (Nicole is wearing it in the picture above). But the one I personally love the most is the Bobbi Brown Port. Such an amazing shade! As you may noticed all of them are matte and yes, that's the finish Nicole loves the most! So that's it! Nicole's beauty bag upside down!

Hope you enjoyed this post! Which product caught your eye?



CZ
Beauty Talk w/ Lucy byl jedním z prvních, které jsem na blogu měla. Proto asi není velkým překvapením, že jsem chtěla vyzpovídat i Nicole! Jsme kamarádky už cca čtyři roky (hmm, letí to haha) a tak vám mohu s klidným srdcem říct, že Nicol je asi nejhodnějším a nejmilejším člověkem, jakého jsem kdy poznala. Vždycky vás dobije pozitivní energií a vlastně s ní ani nejde mít špatnou náladu. Teď už ale zpátky k její kosmetické taštičce!  

Co se pleťové kosmetiky týče, Nicole se řídí heslem méně je více a její pleti to jen pomáhá. Jejím nejoblíbenějším odličovačem je (samozřejmě) Bioderma Sensibio a mám pocit, že ten 'hype' nepochopíte, dokud ji nevyzkoušíte také. Jaké běžný (denní i noční) krém Nicole používá Kiehl's Multi-Corrective Cream, který se díky své lehčí textuře dá použít i pod makeup, nejraději ho ovšem má po odlíčení a dočištění pleti. Produkt, který ovšem nejvíc zaujal mě, byl Kiehl's Ultra Facial Cleanser, a to proto, že se dá použít i k odlíčení, což z něj činí skvělý produkt na cestování. 

Teď už ale k té zábavnější části - dekorativce. Nicole líčení je většinu času v neutrálních tónech, ráda ho ovšem oživí výraznou rtěnkou, o kterých se budeme bavit na konci. Už při focení jsme se smály, že tato část bude působit jako reklama na Urban Decay, Nicole je ovšem s jejich produkty vážně spokojená. Nejvíce si oblíbila Naked Skin Weightless Ultra Definition Makeup, který má lehkou texturu a jemně sjednotí (víc krytí Nicole ani nepotřebuje). Stejně tak si oblíbila kultovní paletku Naked 2, kterou teď chci snad ještě víc než tu první a to především kvůli stínu Verve! Pod stíny používá i Primer Potion a přiznala, že se jí s ní občas stíny až těžko odličují! Poslední zastávkou u očí jsou Rouge Bunny Rouge Raven Glaze linky, které si oblíbila díky jejich tenoučkému hrotu. No a co by to bylo za A Cup of Style oblíbence bez MAC Warm Soul tvářenky.

Jak už jsem zmínila, Nicole si poslední dobou oblíbila výraznější rtěnky. Dříve je nenosila vůbec, potom co objevila MAC Ruby Woo se ovšem všechno změnilo. Sama vtipně dodala, že by se její vztah k rtěnkám mohl dělit na dobu před a po Ruby. Byla jsem popravdě trochu v šoku, když Nicole vytáhla MAC Silly, což je (trochu šílená) výrazná růžová, skoro až takový zvýrazňovač haha. Nakonec jsem ji tak trochu donutila si ji vzít a posuďte sami. Já jsem z ní na Nicole nadšená! Nejvíc se mi ovšem líbí Bobbi Brown Port, no není krásná? Jak jste si asi všimli, všechny tyto rtěnky jsou matné a ano, je to její nejoblíbenější typ rtěnek. A já ji chválím za to, že je všechny nosí! 

A je to! Další kosmetickou taštičku máme za sebou! Doufám, že se vám článek líbil!
Čí kosmetickou taštičku byste rádi viděli příště?



14 komentářů

  1. Niky jsem měla možnost vidět dvakrát na jejich workshopu a musím s tebou souhlasit. Je to strasne mila, pozitivne naladena slecna! :)
    Moc hezky blog, objevila jsem ho nedavno a palec hore :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je! Je to zlatíčko, vždycky mě hrozně dobije :)
      Moc moc děkuju!

      Vymazat
  2. já to tušila! :D :)) Sensibio micelárku jsem si konečně také pořídila a zatím z ní mám samé pozitivní dojmy. ta její kosmetická taštička je úžasná <3 Naked Skin make-up mě začíná hodně lákat, všichni o něm mluví, sakra! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju nejdřív koupit menší, mají je třeba v Palladiu v lékárně za zvýhodněnou cenu :) Haha taky bych ho nejradší vyzkoušela, když já mám ale těch make-upů tolik! :D

      Vymazat
  3. Niky je super, hrozně sympatická :). A ten makeup od UD je super. Koupila jsem si ho před týdnem a uplně si ho zamilovala! A matné rtěnky od MAC jsou nejlepší. Pořád bych si kupovala nové :P ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano a hlavně je naživo úplně stejná, jako působí přes články či vlogy :) Tyjo už o tom make-upu nechci slyšet, jinak pro něj taky poběžím :D

      Vymazat
  4. Nikča je sympaťačka, a ta růžová ji vážně sekne =)

    OdpovědětVymazat
  5. Zachvilku mi dojde micelárka, tak přemýšlím co nového pořídím- tak asi vyhraje Sensibio!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji za sebe můžu doporučit! Zkus si nejdřív koupit menší balení, pokud by ti náhodou nevyhovovala, nedáš za ni aspoň tolik :)

      Vymazat
  6. Nikča je strašný sluníčko! :) A výraznější rtěnky jí moc slušej :))
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  7. Po zkušenosti s paletkou Vice 3 nemám na cokoliv od Urban Decay odvahu - mně ta paletka nesedla:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Je to možné, já ji nezkoušela a chápu, že ti mohla nesednout, přeci jen je kosmetika pro každého hodně individuální :)

      Vymazat
  8. Ahoj, super článek! :)
    Ještě jsem se chtěla zeptat odkud máš šablonu - design? moc se mi líbí! Mohla by jsi mi dát tip na podobnou?? Děkuji a pěkný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! Design mi dělal přítel podle svého návrhu, takže ti bohužel nepomůžu :(

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig