Review: L'Oréal True Match Foundation

I have another review for you today! I haven't done one on foundation in quite a long time so this might be interesting. The one I want to share with you today is the L'Oréal True Match which everyone seems to love at the moment. I love it & hate it at the same time and here's why.

Let's talk about the hate situation first. I bought this one in the US last year and I was super happy to see their amazing color range. I couldn't really find a match for me here in the Czech Republic as my skin is really fair (I'm using Soft Ivory Neutral 1 - yes there were several shades with a different undertone). But here's the thing. This packaging (I mean no pump) drives me crazy! If you take a look at the picture below you can see how messy it gets and I'm also wasting a lot of product all the time! But let's talk about the good stuff now which is basically everything about this. It's not my usual foundation choice (as you may know I love my dewy ones) because on me it has more of a semi-matte finish. The coverage is what I would call medium but can be build up to almost full. It also has an SPF of 17 in it but it still photographs really nicely. It's one of those thicker foundations so I would recommend using stiffer brush with it as it's gonna really buff it in to the skin. The longevity of this one is spot on amazing - it looks the same when you get to take off your makeup in the afternoon! And makes your skin look flawless (#iwokeuplikedis). I only wish this shade would come in a pump form. 

Have you tried this one? What is your go-to foundation at the moment?

CZ
Už dlouho jsem pro vás neměla recenzi makeupu, tak je na čase to napravit! Makeup, o který se s vámi chci dnes podělit je asi všem dobře známý L'Oréal True Match, který se teď objevuje v nejednom článku či videu. Já s ním mám trochu love & hate relationship a hned vám řeknu proč. 

Pojďme si nejdřív říct něco k té špatné stránce. Není vlastně nic tak zásadního, ale z balení tohoto makeupu doslova šílím. Jak můžete na fotkách vidět, nemá pumpičku a už chápu všechny, kteří si stěžovali na balení Sheer Glow! Pořád nemůžu najít ten správný systém, abych neplýtvala moc produktu a taky neušpinila všechno kolem. Jak ale vidíte na fotce, balení čisté vážně nevydrží. Kupovala jsem ho v New Yorku a tam mají skvělou barevnou škálu (já používám Soft Ivory Neutral 1 - ano, mají několik odstínů v různých podtónech!!!!), ale to balení. Kéž by u nás (protože co vím, všechny evropské verze mají pumpičku) byl taky nějaký odstín pro nás Sněhurky. Teď už ale k tomu lepšímu, což je vlastně všechno ostatní! Není to makeup, který bych obyčejně preferovala, jelikož má dá se říci semi-matte finish a já preferuji dewy. Je na něm ale něco, co jsem si zamilovala. Pleť po něm vypadá nádherně, nevysušuje a má skvělé krytí (dá se ale použít i ve slabé vrstvě a i tak zakryje všechny nedokonalosti - mám ho tak dole na fotce bez jakéhokoli dalšího produktu, tedy krom řasenky). I přesto, že v sobě obsahuje SPF 17, na fotkách to není poznat a nijak neodráží blesk. Skvělá je i jeho výdrž. Pokaždé, když ho odličuju, jsem překvapená, jak skvěle vypadá i po celém dni nošení! Pořád si jen přeju, aby tenhle odstín udělali s pumpičkou.

Zkoušel ho někdo z vás? Jaký je váš oblíbený makeup?

Wearing True Match only + a bit of mascara!

14 komentářů

  1. tenhle jsem nikdy nezkoušela, i když jsem po něm už několikrát koukala. Trable s balením chápu, mám takhle dva od Bobbi Brown a těžce se z něj makeup dostává (a co teprve, když už je na dně..).
    Z levnějších mám ráda Rimmel True match, používám ho teď skoro denně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perfect Match od Rimmel mám taky a jsem s ním moc spokojená! Trochu se s tímhle balením pořád trápím, když ten finish je tak super!

      Vymazat
  2. To balení mi příjde fakt hloupý. Kvůli tomu už jsem vzdala X makeupů, po kterých jsem toužila. Teď chci ten sheer glow, a myslím, že se k němu už dá dokoupit pumpička.
    Jinak běžně používám makeupy od Rimmel a Estée Lauder Double Wear Light.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K Sheer Glow se pumpička koupit dá, ale pak na něj zase nesedí víčko :D Věčné drama!

      Vymazat
  3. Ty jo, na fotce vypadá fakt skvěle. ;) Já po večnym stěžování si všech youtuberek, kupovala Sheer Glow rovnou s pumpičkou, ale třeba ten můj milovanej Revlon Colorstay ji taky nemá a dělám to tak, že dám prst na hrdlo, otočím tu skleničku vzhůru nohama, pak zpět a to, co mi zůstane na prstu, nanesu na obličej a je to úplně v pohodě, nikde nic upatlanýho.;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už jsem taky zkoušela, ale i tak jsem z toho naštvaná :D u makeupů s pumpičkou po pár použitích prostě přesně vím, kolik použít :)

      Vymazat
  4. Lahvička vypadá sice moc hezky, ale praktičnost teda nikde. Ale na pleti vypadá moc hezky :-) Já teď používám make-up od Rimmel lasting finish 25 nude, je celkem fajn, ale přemýšlím, že si pořídím spíše tu verzi ve skle s pumpičkou, i když oproti tomuhle je balení v tubě paráda :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení v tubě mi vůbec nevadí, mám tak svůj nejoblíbenější NARS Tinted Moisturiser a moc mi vyhovuje, jen tohle není úplně extra praktické no.. :)

      Vymazat
  5. balení by mi asi vůbec nevadilo. mám doma svůj milovaný Revlon ColorStay, který taky pumpičku nemá, takže vždycky otvor zacpu prstem a protřepu ho. z prstu pak make-up nanáším přímo na pleť :) kéž by se tak ten výběr odstínů dostal i k nám! myslíš, že ten True Match, který se prodává v našich drogériích, s ním má něco společného?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že je to úplně ten samý, jen máme prostě evropské balení a odstíny :)

      Vymazat
  6. Barva vypadá vážně použitelně, to je co říct! A máš krásnou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Si taková moc bledoucka s tim mu.jinak líbí se mi i balení :) ale bude kapek nepraktické :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha to já jsem pořád, jen to na některých fotkách tolik nevypadá:D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig