HL Birthday Week: Giveaway

I'm doing my first ever giveaway yay! I've been thinking about doing one for quite a long time but after all I decided to save it for HL's first birthday as I thought it would be a nice way to say thanks to all of you who support HL. I collected quite a lot of stuff for this giveaway and I can't even tell you how excited I am about it! So let's take a look what you can win!

There will be two boxes (so two winners) full of amazing products! Box I contains: set of three Kiehl's deluxe miniatures, Lush Bunch of Carrots (with two carrots only, I saved one for myslef, sorry haha), Sephora Nail Polish, Benefit They're Real! Mascara miniature & Sephora Energizing mask! Box II contains: set of three Kiehl's deluxe miniatures, Lush Big Blue (made by me!), L'Oréal Nail Polish, Sephora Makeup Bag & Sephora Eyeshadow Stick! I'm pretty excited about both of these and I think they make a really nice gift box! So what you have to do for the chance to win one of these boxes?

How to enter:
1 // Follow HL on Facebook.
2 // Follow HL on Instagram.
3 // Follow HL on Bloglovin'.
4 // Write me a comment below with all of your social media details, email
& tell me what do you like about Hi Lychee! 

Winners will be picked completely at random, ends in three weeks time (on April 17th) 
and is open internationally. 

Good luck!

WINNERS: téra & Lucienne Rouge

CZ
Juchů je tu má první giveaway! Chtěla jsem ji udělat už nějaký ten čas, ale nakonec jsem se rozhodla ji nechat až na první narozeniny blogu. Takže ji berte jako takové poděkování za to, že na Hi Lychee chodíte, píšete mi krásné komentáře a prostě za veškerou vaši podporu! Posledních pár týdnů jsem sbírala věci, které bych do balíčků dala, tak se pojďme podívat, co jsem si pro vás připravila! 

Vyhrát můžete dva balíčky (budou tedy dva výherci) plné skvělých produktů! První balíček obsahuje: set tří miniaturek Kiehl's, Lush Bunch of Carrots (jednu mrkvičku jsem si nechala pro sebe), Sephora lak na nehty, Benefit They're Real! miniaturka řasenky & Sephora Energizing maska. Druhý balíček obsahuje: set tří miniaturek Kiehl's, Lush Big Blue (tu jsem vyráběla já!!), L'Oréal lak na nehty, Sephora makeup taštička, Sephora Eyeshadow Stick. Jsem s balíčky moc spokojená a doufám, že udělají radost i někomu z vás! Teď už ale k tomu, jak je můžete vyhrát. 

Podmínky: 
1 // Sledujte HL na Facebook.
2 // Sledujte HL na Instagram.
3 // Sledujte HL přes Bloglovin'.
4 // Do komentářů mi napište kontakt na váš profil na sociálních sítích (abych 
mohla všechno v případě výhry zkontrolovat/pokud nechcete veřejně sdělovat tyto údaje, budu vás v případě výhry nejprve kontaktovat mailem), email a také
proč se na Hi Lychee rádi vracíte!

Výherce vyberu přes random, GA bude otevřená po dobu tří týdnů (do 17.4.) 
a je otevřena pro čtenáře z celého světa!

Hodně štěstí a budu se těšit na komentáře!

VÝHERKYNĚ: téra & Lucienne Rouge 



*Děkuji zastoupení Kiehls CZ za poskytnutí produktů do giveaway! 

71 komentářů

  1. To je úžasnná soutěž! :) opravdu ráda bych vyhrála.
    Na hi lychee chodím proto, že ti vyhovují stejné produkty (většinou), píšeš blog osobitě, nic neurážíš a působíš děsně mile!
    Držím palce, ať blog roste a roste!
    lucie.hartmannova@gmail.com
    instagram: luciehartmann_

    OdpovědětVymazat
  2. This is such a lovely giveaway, so sweet that you're going to have two winners! The thing I love most about hi lychee is your photos! I'm always drawn in to read your posts because of your photos but the content is always good too!

    Facebook: Amy Eade
    Instagram: @eadeyamy
    Bloglovin: Amy Eade

    Amy x

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojda! No já poctivě sleuju všude a taky se moc ráda připojím! :) @lukynkovalenicka na fb i na bloglovinu Lenka Stránská, krásná soutěž

    OdpovědětVymazat
  4. Blog má moc hezký vizuál, minimalismus, hezká barevnost a kompozice fotografií. Taky je mi sympatické, že píšeš bilinguálně a cílíš na širší spektrum čtenářů. ))

    fb & bloglovin: Sellnerova Veronika
    instagram & twitter @veronikajsk

    OdpovědětVymazat
  5. O tvém blogu jsem se dozvěděla až nedávno, díky Mie a hned jsem projela všechny tvé příspěvky. Líbí se mi minimalistický vzhled, krásné fotky, produkty značek které používám taky a tvůj klobouk na profilovce :D
    instagram: @katerina.tobolak
    bl: Katherine
    fb: Katerina Tobolakova

    OdpovědětVymazat
  6. Máš fakt nejlepší český beauty blog!
    Fb: kristýna michálková
    Insta: kristynami
    Kitkami@seznam.cz sleduju pres blogspot :)

    OdpovědětVymazat
  7. Narazila som na teba nedávno a velmi kvitujem kvalitu fotiek a vyber kozmetiky :)
    fb: Katarína Žuchová
    instagram: @puregingeria
    katka.zuchova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Super vyhry, krasne sestavene, obe. Ja uz jsem to psala v gratulacnim postu do komentaru, libi se mi styl blogu, zajimavy vyber produktu, hodne jedinecnych o kterych nikdo jiny nepise. Hezke fotky i design blogu jako takoveho (i kdyz ja vsechno ctu pres feedly teda :) ), a obdiv za dvojjazycnost, zabere to o to vic casu to psat ve dvou jazycich.

    A o tak super ceny si rada zasoutezim.
    FB https://www.facebook.com/anja.vatulya
    Instagram: http://instagram.com/anja_vatulya/
    vatulya.anna@gmail.com

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - skvělá výdrž a úžasná barva od Estee Lauder

    OdpovědětVymazat
  9. Aah lovely giveaway Linda :) I loooove your photos and your variety of posts. I also really appreciate that you write your posts in two languages haha! I'm sure it takes up a bunch of time, so thank you. My instagram is @shiwashiful, bloglovin' and facebook name is Tasha Yat!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  10. FB a Bloglovin- Karolína Wittková
    instagram- wittkova_karolina
    karolina.wittkova@gmail.com

    Sledovala jsem tě už když jsi měla starý blog,pak jsem stalkovala jen přes IG a teďka jsem našla útočiště tady. :) I když dražší kosmetiku nepoužívám,tak mě tento blog baví a to především kvůli fotkám! Ty jsou prostě skvělé!

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. ahojky na instagramu Tě sleduji pod terkalovescoffee, zbytek v případě výhry sdělím do mailu :) krásné narozeniny. já tenhle Tvůj blog objevila nedávno, ale sledovala jsem Tě už dříve, když jsi psala blog jiný a pak jsi najednou zmizela, to bylo méně kosmo a víc lifestyle ještě :) tess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Fb: Klára Bílková
    Instagram: clairabi
    Bloglovin: klara.bilkova@volny.cz

    Hlavně kvalita článků a skvělé fotografie i design. Navíc jsi hrozně moc sympatická :)

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj sleduju tě teprve chvíli ale jsem nadšená, ono totiž co doporučí Mia nemůže být špatné, máš krásné fotky a skvělý styl psaní, ani příliš faktů ani příliš omáčky, prostě super
    FB a bloglovin: Bára Zulkovská
    insta: barzoolka
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. To jsou supr dárky Lindi.:) Mně se nejvíc libí, že jsi svá a promítá se to jak do stylu psaní, tak do osobitých fotografií. A navíc jsi <3 i na živo, takže nejde tě nezbožňovat! :-P

    underthesheats@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Úchvatná soutěž!

    Tvůj blog se mi líbí moc. Skvělé články doplňující nádherné fotografie, to je prostě radost. Hlavně pokukuji v poslední době po dražší kosmetice, takže zde samozřejmě sbírám i potřebnou inspiraci. :)

    Sleduji jako Michaela Mihulková na fb a bl, na ig jako Missynka_cz
    Michaela.Mihulkova(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Úžasná soutěž :). Blog mám ráda kvůli nádherným fotografiím a ojedinělém stylu psaní! Moc mě baví :).

    FB, bloglovin: Lucka Kolodziejová
    Insta: lucik.kol
    mail: Kolodziejova.l(zavinac)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Vracím se zde především pro inspiraci. Navíc máš super fotky, které mě baví. Česká beauty scéna je rozhodně tvoje :)
    Jen tak dál!

    mail:kveselska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. FB, bloglovin - Veronika Skoupá
    insta: Vertab
    nika.skoupa@gmail.com

    Sledovala jsem už tvůj předchozí blog a vždycky jsem obdivovala (a budu obdivovat) jak jsi krásná! Potom se mi taky líbí super fotky a že všechnu kosmetiku dokážeš popsat přesně takovým způsobem, abych věděla jestli to bude něco pro mě nebo ne :D

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji přes Bloglovin jako Lucie, na FB jako Lucie Martináková a na Instagramu jako Rise and shine sleepy heads :) A vracím se sem proto, že máš skvělé články a jsi mi moc sympatická :)
    lucie.martinakova@email.cz

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  21. FB: Simona Žáčková
    IG: simona-zacko
    Bloglovin nemám, tak teraz neviem či sa môžem alebo nemôžem zapojiť :/ Dozvedela som sa o tebe cez blog Kissbook a hneď sa mi zapáčili (najskôr) fotky a po rozkliknutí článku aj štýl akým píšeš a že zbytočne neobkecávaš omáčky okolo ale povieš to jasne a stručne :)
    email: s.zackova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K Bloglovinu se dá když tak jednoduše připojit přes Facebook :) a moc děkuji za krásný komentář! :)

      Vymazat
  22. Panejo, už rok existuje tenhle boží blog a já se o něm dozvěděla teprve nedávno díky Mie a jsem za to ráda:) Sleduji i na fb, ig i bloglovinu jako kacajaresova, email: kada.jar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Tvůj blog miluju, protože je úplně jiný než většina českých beauty blogů. články mají šťávu, jsou doplněné krásnými fotografiemi a objevuje se tu opravdu široké spektrum značek od essence až po Dior. vždycky se moc těším na další článek, tak doufám, že se Tobě a blogu bude dařit ještě dlouho, dlouho, dlouho! :))

    jinak vše splněno, FB - Karolína Berešová, IG - karolina_bery a BL - Karolína B.

    beresovakarolina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Lovely giveaway! I'm following on Facebook as Heather Nixon, Instagram as heathernixon4 and Bloglovin as Heather Nixon. I love your Instagram, I've been following for a while :) x

    Heather | Of Beauty & Nothingness

    OdpovědětVymazat
  25. Jé, ty jsi opravdu štědrá, samé úžasné produkty :-) Tvůj blog jsem objevila náhodně před pár měsíci a první, co mě na něm zaujalo, byly rozhodně fotky, protože ty jsou bezesporu krásné a skvěle nafocené. No a když jsem si přečetla tvoje články, tak se mé nadšené pro tvůj blog jenom stupňovalo. Je vidět, že se na blogu moc snažíš, tvoje články jsou čtivé, upravené a je skvělé, že píšeš dvojjazyčně, když mám náladu, tak si u tvých článků občas procvičím i angličtinu :-) Přestože bych si většinu tebou zmiňované kosmetiky sama zatím pořídit nemohla, tak mě moc baví o nic číst :-) Takže všechno nejlepší k prvním narozeninám blogu a přeji ti spoustu úspěchů do dalších let :-)

    FB : Žaneta Kovářová
    IG : zanetkov77
    BL : Zaneta Kovarova
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. This is such a lovely giveaway, so sweet that you're going to have two winners! I love most about hi lychee is everything about u ur too cute!

    Facebook: ida mendonca
    Instagram: @mystical_jade
    Bloglovin:ida mendonca

    OdpovědětVymazat
  27. Tvůj blog se mi moc líbí hlavně kvůli tvému stylu a osobnosti, která se pak odráží v tvých článcích, textech a hlavně fotografiích. Ty jsou vážně krásné a originální. Prostě jsi úžasná a tvým stylem psaní mi přijdeš vážně milá a sympatická. A abych nezapomněla, tak taky miluju tvůj instagram. Občas tam totiž přidáš i fotky, na kterých jsou vidět tvé outfity a tvůj styl je přesně to, co mám ráda. Kromě toho máš naprosto úžasné tetování! :O Blogu přeji všechno nejlepší! :))

    fb - Julie Dvořáková
    ig - julidvorak
    bl - Julie Dvorakova
    dvorakovajulie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Tvůj blog se mi moc líbí hlavně kvůli tvému stylu a osobnosti, která se pak odráží v tvých článcích, textech a hlavně fotografiích. Ty jsou vážně krásné a originální. Prostě jsi úžasná a tvým stylem psaní mi přijdeš vážně milá a sympatická. A abych nezapomněla, tak taky miluju tvůj instagram. Občas tam totiž přidáš i fotky, na kterých jsou vidět tvé outfity a tvůj styl je přesně to, co mám ráda. Kromě toho máš naprosto úžasné tetování! :O Blogu přeji všechno nejlepší! :))

    fb - Julie Dvořáková
    ig - julidvorak
    bl - Julie Dvorakova
    dvorakovajulie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Proč se sem ráda vracím? Protože jsi skvělá sympatická slečna, kterou jsem měla ráda už v době tvého osobního blogu. Máš stejný vkus jako já a už několikrát jsi mě hodně inspirovala :)

    fb - Doumí Chládková
    ig - zrzeckadoumie
    bl - Dominika Chladkova

    email - dominkamina@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Doufám, že se mi konečně po půl hodině podaří odeslat ten komentář. Máš nádherný fotky a píšeš anglicky a vše, co už tu bylo řečeno :)


    ig plus fb:lillykrijt
    bl: lillykrijt@google.com

    OdpovědětVymazat
  31. Protože mě hrozně bavíš a jseš moc sympatická! Sledovala jsem tě i na tvém předchozím blogu a moc se mi líbily fotky.

    hanca.holasova@seznam.cz
    FB, BL - Hana Holasová

    OdpovědětVymazat
  32. Už dlhšie sledujem blog veronikad.com. Ked sa tam objavil odkaz na rozhovor s nou na tomto blogu tak som sa sem zatúlala. Na moje milé prekvapenie som toho objavila viac ako som čakala. Krásne fotky, príspevky v 2 jazykoch a inšpirácie na novú kozmetiku. Do teraz ma NARS až tak veľmi neoslovil ale čím viac sa chodím pozerať na tento blog tým viac mám zaujem niečo vyskúšať :) j.dankova91@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  34. fb: Kristýna Barotová
    in: slecnadolnickova
    blogin: Kristýna Dolníčková
    Ty ceny mi doopravdy vyrazily dech, jde vidět ,že nejde jen o to udělat gw, ale dala jsi si na tom dost záležet. Díky Mii z Kissboku jsem tě objevil a každý tvůj článek hltám, co to jde nejvíce jsou super tvé fotky ta úprava a kompozice je úžasná, akorát bych třeba ocenila i nějaký random či jiné fotografie ze života, protože jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
  35. ha sleduju tě všude protože jsi prostě fájn :) a tohle jsou teda luxusní dárečky!
    insta - alicealice_miller fb - Jana Alice Millerová a na bl nevim jak jsem ale jsem :D
    alicealiceknows@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. sleduju tě od úplného počátku, zaujala si mě pro mě nedostupnější high-end kosmetikou, kterou jsem si však tebou mnohem rozšířila v otázce chtění :/ máš příjemné fotky a nic rušícího navíc. sleduju každý příspěvěk.. velmi vhodně používáš ke tvé tváři kosmetické produkty, líbí se mi stále ta jemnost (a to i přestože zrovna nosíš fialové odstíny) a ne-klaunovskej obličej, jak můžeme vidět u mnohých blogerek..

    fb: tereza paterová
    blogovin: tereza p
    ig: stringsofmybreath

    mail: terezapatero@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji - FB - Michaela Cahlová, IG - Michellesquee, BL - Michaela Cahlová.
    Na blog se ráda vracím kvůli novinkám hlavně z kosmetiky, ráda jsem v obraze a na blogu mě baví jak skvělé fotky, tak také popisky k novým produktům :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Na tvůj blog jsem narazila náhodou (přes ig), ale už tě mám ve čtečce na pc, takže nikdy nepropásnu nový článek :-) Máš super fotky, hezky píšeš a tvůj styl je osobitý, což se mi líbí.
    Mail tefka(at)seznam.cz (info o sledování kdyžtak tam) ;-)

    OdpovědětVymazat
  39. Tvůj blog sleduju už dlouho a to ty beauty tolik nesleduju. Tvůj mi přijde takový jiný než tradiční beauty blogy, které tu jsou a to je rozhodně dobře. Je krásně psaný, přehledný a hlavně vkusný což se o každém říct nedá. Krásně fotíš a máš dobrý čich na kosmetiku, nalákala jsi mě už na spoustu produktů a za to tě miluju :D (i když moje peněženka pláče). No prostě pokračuj v tom co děláš, jsi super:) P.s. skvělé produkty v obou balíčccích, rozhodně skvělá soutěž.

    Na fb tě sleduji už dlouho - Johana Koliandrová
    instagram - Joannakey
    Bloglovin - Johana Koliandrová

    OdpovědětVymazat
  40. Ty dárky jsou úžasný:) Na tvůj blog sem narazila někdy na začátku roku a strašně jsem si ho oblíbila. Beauty blogů je dneska velká spousta ale ten tvůj je prostě jiný, originální, a vždycky mě nalákáš na tolik kosmetických produktů:) jen tak dál, tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších:)

    Na fb: Deniska Halfarová
    Instagram: denihalfarova
    Bloglovin: Deniska Halfarová

    email: deniska.halfarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Sleduji vsude :) jmeni na fb tu vkladat nebudu, tak kdyztak emailem napisu :) tvuj blog jsem objevila teprve nedavno a to pres instagrmam. Tam tvuj profil sleduji uz delsi dobu a tve fotky me vzdy vyvadeji z miry. Sem na blog jsem zavitala nahodou a uz tu asi zustanu :D tve kosmeticke tipy a ty fotky! :) to vse je uzasne. Preji mnoho uspechu a at te blogovani stale bavi a delas nam tak radost. :)
    Sweet.rozarie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Narazila jsem na tebe přes instagram,kde jsem obdivovala tve fotky a po naslednem badani jsem navstivila i tvuj blog,ktery me laka hlavne kvuli kosmetice.
    e-mail: itskateen@seznam.cz
    fb: Kata Novotna

    OdpovědětVymazat
  43. tvůj blog se mi líbí jak po obsahové stránce, tak po vzhledové. moc se mi líbí jednoduchý design stránek, především jsou moc pěkně udělané ty odkazy nahoře nad logem a vlastně celkově je vzhled blogu moc hezký :) i když kosmetice moc neholduje, tak vždycky hltám každý článek a těším se na každý nový příspěvek. a máš fakt moc pěkné fotky, jak tady, tak na instagramu a celkově působíš moc sympaticky :)
    jinak sleduju všude, ale tady uvedu jenom email b.sochrova@gmail.com
    ahoj a měj se pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  44. Sleduji tě sice chvilku, ale velmi mě tvůj blog zaujal. Máš moc pěkný blog. Narazila jsem na tebe díky Mii. :-)
    Fb: Lucie Müllerová
    Insta: lucinda.suede
    Bloglovin : lucindasuede88 (Lucy Lucinda Müller)
    e-mail: mullerovalucie@yahoo.com
    a rozhodně se zde zase brzy vratím :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Úžasná GA! A je skvělé, že je pro čtenáře z celého světa.
    FB: Netty Pleštilová
    Insta: nettyvanity
    Bloglovin: Netty
    netty.vanity@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Na Tvůj blog se ráda vracím, protože máš skvělé fotky a celkově články. Jsi jedna z blogerek, které sleduji pravidelně.:)
    simonasmrcko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Tvůj blog jsem objevila až nyní, ale po pročtení několika článků se stávám věrnou čtenářkou. :) Budu se sem vracet především kvůli příjemně napsaným článkům s velice elegantními fotografiemi. Držím palce, ať se čtenářská základna stále jen rozšiřuje. :))

    FB: Ema Antošová
    Instagram: emaantosova
    Bloglovin: miraculousstyle
    email: ema.antosova(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Hrozně se mi líbí tvůj realistický pohled i vzhled - blog není zbytečně načančaný a posty jsou věcné, pěkné a příjemné :)
    Lajk ode mě máš všude ;)
    annier@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Líbí se mi tvoje články a pěkně uspořádaný blog. Přeji hodně úspěchů !!:), cebryc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ráda se si sem chodím pro skvělé kosmetické tipy a zajímavé počtení po moření ve škole a práci ^^
    fb: Tereza Červenková
    ig: cervenkovatereza
    bl: Topsy Turvy T.
    studentkat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Líbí se mi kvalitní fotky, design i náplň blogu. :)
    fb: Anna Genserová
    instagram: annalittlesweater
    mail: anna.genserova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Vždycky tu najdu něco zajímavého a jsou tu hrozně krásný fotky :)
    Fb: Anička Bezuchová
    IG:_ANN_B_
    bl: Anna Bezuchová
    anna.bezuchova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Mám tě rada jsi super a ty napady ☆★☆★ porad pis a pokracuj ... jsem tva verna ctenarka Email .. zorinaM@seznam.cz Facebook .. Romana Mikešová

    OdpovědětVymazat
  54. Blog je jedním slovem top, a to hned několikrát. TOP produkty, TOP vzhled, protože minimalismus je často víc než ostatní, TOP fotky, a hlavně TOP holčina. Působíš velmi mile a skromně, což je mi moc sympatické. Ať se dále daří ;)
    vrbicka.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Tvůj blog jsem začala sledovat nedávno (díky A cup of style) a jsem moc ráda, že jsem ho objevila. Tvé příspěvky mě moc baví a těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  56. Fb: Nikča Petráčková
    IG: nikca.petrackova
    bl: Nikča Petráčková
    mail: nikola.petrackova@gmail.com
    Tvůj blog mám moc ráda, těším se na další příspěvky :)

    OdpovědětVymazat
  57. FB / Klára Zemanová
    Instagram / zemakla
    BL / Klara
    email: zemanova.klarka@gmail.com
    A sleduji Tě jednoduše proto, že jsi NEJ :)

    OdpovědětVymazat
  58. Čauky mňauky! Tvůj blog sleudji, protože jsi hrozně sympatická slečna a líbí se mi ( a sdílím) většinu tvých názorů :)
    Johanna Ulrichová na fb a email johannaisawesome1@gmail.com
    Krásný den a gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  59. Ráda se k tobě vracím, protože jsi má nejoblíbenější beauty blogerka!!:)
    FB: Andrea Lekešová
    Instagram:aaudryl
    email: andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Čauky, na Tvůj blog se ráda vracím, protože mi ho doporučila kamarádka a mě se začal líbit, protože mi přináší inspiraci.

    Fb: Vendy Vojtová
    instagram: @vvendulka
    mail: vendy.von.vojtova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Čauecc, o tvém blogu jsem se dozvěděla nedávno a musím říct , že je úplně krásný. Líbí se mi na něm jeho jednoduchost, a velmi krásné fotky a příjemné články.
    FB: Šárka Kleiblová
    IG: sarka_kleiblova
    mail: sarka.kleiblova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Čauky!
    Tvůj blog se mi moc líbí! Když potřebuji načerpat inspiraci z nejen kosmetických úlovků, jdu právě sem!
    FB: Natálie Strážnická
    mail: nataliestraz@gmail.com
    IG: natalie.str

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoooj :)

    Máš skvely blog, plny zaujimavych vecí :) stále si ho rada pozriem.

    FB: Simona Petrigalová
    mail: s.petrigalova@gmail.com
    IG: simona_petri

    OdpovědětVymazat
  64. FB: https://www.facebook.com/terezka.malkova.9
    MAIL: MalkovaTerka@seznam.cz
    INSTAGRAM: malkova_terka

    Sem na tento blog se ráda vracím, vždy když si potřebuji odpočinout nebo nějaký způsobem načerpat energii. Vím, že zde mě nic nezklame! :o)

    OdpovědětVymazat
  65. Čauky mňauky! :)
    Na tvůj blog jsem narazila teprve nedávno (úplně náhodou jsem ho objevila a díky bohu za to), hned jsem si tě oblíbila a musela jsem si přečíst všechny tvé publikované články! Fakt mě baví jak píšeš a ty fotky!! Nádhera :)) Jsi mi sympatická a sdílím s tebou většinu tvých názorů. Jen tak dál :)
    můj email: nikol.zarubova@gmail.com
    Měj se krásně <3

    OdpovědětVymazat
  66. Facebook: Zuzana Tranova
    Instagram: zuzanatran
    zuzana.tranova@gmail.com
    Nejradsi mam tve kosmeticke prispevky, recenze a kvalitu fotek.

    OdpovědětVymazat
  67. Lindo! Je to tady hrozně moc inspirativní, máš krásné fotky a je milé vidět nepřeplácaný vkusný blog s takovým tím uklizeným designem! A to bych ti řekla i kdyby tady nebyla ta možnost získat they're real! :D Fakt! Kája (frankova.karolina@gmail.com)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig