HL Birthday Week: The First Ever Outfit Post


Wow is this really happening? When I first started blogging around five years ago (oh sweet times) I was kinda trying to pull off a fashion blog. But let's be honest. I'm not that person who looks neat all the time or who can wear anything. On the other hand my style has developed during this past year and I have to say I'm quite happy about it now! So why not to share it with you from time to time, right?

I love simple pieces and my wardrobe consist mainly black/white/grey/denim color scheme these days. I'm one of these people who used to buy colorful clothes all the time and then ended up not wearing it at all. So now I try to control myself and buy only stuff I will really wear - yep like a staple pieces I can wear together. Enough said, let's take a look at the outfit. The main piece is the ASOS High Neck Tunic Tee which I'm in love with! I wanted a nice fitted white tee which wouldn't look boring but still looked simple. I paired it with my favourite bomber jacket from Forever 21 and just to add a bit more texture I chose my ZARA leather pants (that's another thing, I love mixing different materials & layering. And what would a life be without a great pair of slip-ons. I found my perfect ones in the H&M x Isabel Marant collection and I love them to the moon and back!

What do you think? Are you a fan of minimal outfits or not? Btw I hope you liked those pics because I love them!



CZ
Tak a je to tu. Můj první outfitový post. Kdysi ve svých blogovacích začátcích (asi před pěti lety) jsem se snažila vést víceméně fashion blog. Ale buďme k sobě upřímní, nejsem zrovna z těch, kdo vypadají pořád skvěle a mohou na sebe navléknout všechno. A popravdě jsem občas i líná se na oblečení zaměřit a vezmu si na sebe prostě cokoliv. Je ovšem pravda, že se můj styl za poslední rok vcelku pozitivně vyvinul a musím říct, že mám sama ze sebe radost (proč se jednou za čas nepochválit, že). Proto jsem se rozhodla se s vámi čas od času o své oblíbené outfity podělit! 

Mám ráda jednoduché kousky a můj šatních se poslední dobou skládá jen z černé, bílé, šedé a džínoviny. Dřív jsem si kupovala spoustu barevného a občas i šíleného oblečení, které jsem nakonec absolutně nenosila a o pár měsíců později se ho snažila prodat svým kamarádkám. Proto se teď hlídám a kupuju si pouze ty kousky, které se hodí k tomu, co doma mám a u kterých vím, že je unosím. Snažím se si prostě vytvořit takový šatník, ke kterému budu moci ráno přijít a cokoli z něj vyndám se k sobě bude hodit. To už by ale stačilo a o mém šatníku zase někdy jindy, teď už k dnešnímu outfitu. Hvězdou téhle show je rozhodně ASOS High Neck Tunic Tee, které jsem si zamilovala. Je jednoduché a přitom zajímavé! Tričko jsem doplnila svým nejoblíbenějším bomberem z Forever 21 a aby to všechno nebylo tak obyčejné, přidala jsem kožené kalhoty ze Zary. Mám ráda mixování zajímavých a odlišných materiálů, stejně tak jako vrstvení. No a co by byl tenhle outfit bez párů slip-ons. Já ty své pravé našla v H&M x Isabel Marant kolekci a už se nemůžu dočkat, až nebudu nosit nic jiného!

Jak se vám outfit líbí? Máte raději jednoduché kousky, nebo si potrpíte na ty výraznější? A doufám, že se vám líbí fotky, já jsem z nich totiž nadšená!

I'm wearing: ASOS High Neck Tunic (here), Forever 21 Bomber Jacket, Zara Leather Trousers, H&M x Isabel Marant Slip-Ons, Primark Sunglasses




16 komentářů

  1. perfektní outfit! ty slipony jsou úžasný :))

    OdpovědětVymazat
  2. :) je to supr oživení blogu, těším se na další..

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý styl fotek, myslím si, že se to hodně povedlo. A máš super tetování, taky do toho krásně zapadlo :)

    Nový velmi speciální článek na blogu Small Everyday Joys - nálož super barevných fotek s UD Electric Palette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za krásný komentář, udělala jsi mi radost :)

      Vymazat
  4. Vypadas perfektne! ♥ Ja mam taky radeji spise neutralni kousky, ktere se daji dobre kombinovat a vznikne z nich potom super outfit :-) I kdyz ja si ted koupila kvetinove saty, ale to proste neslo je tam nechat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha některým věcem se prostě nedá odolat! :) Moc děkuju :)

      Vymazat
  5. super fotky a fakt ti to sedí! bavíš mě nejen co se kosmetiky týká! :)

    OdpovědětVymazat
  6. perfektní! tričko s bomberem vypadá úžasně a ty slipony to krásně podtrhávají!!:)

    OdpovědětVymazat
  7. perfektní! tričko s bomberem vypadá úžasně a ty slipony to krásně podtrhávají!!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Seven winners shall be chosen from each drawing to win their share of $1,000 FREE PLAY! Winners shall be introduced on the Casino4Fun website and notified through their email tackle on file. One random drawing will happen between 10AM EST and 3PM EST on the first Monday of every month in 2017. All free slot play which You redeem should be performed by You within thirty days of the redemption date, or it'll mechanically and completely expire. We could obtain details about you from different sources and combine or hyperlink that with data we now 우리카지노 have about you.

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig