Fantastic Five: March

It's monthly favourites time once again. These posts remind me so much about how time flies and that's the one and only reason why I don't like them! On the other hand I love reading/watching them on other blogs/channels and I always enjoy seeing what others love. So what I've been loving during March? 

You may remember from this post that I've been enjoying simple and fresh looking makeup a lot recently. That's why I love the new Lancome Miracle Cushion* (review here) so much. It has a light coverage, evens out the skintone and looks fresh and natural. Another product which looks really fresh and natural is the Clinique Sculptionary Cheek Blush in the shade Defining Nudes. Oh my God, this stuff rocks. I've done a post on this one as well (here) with all the swatches and everything but really, it's amazing! Lastly from the beauty department comes the Clarins Instant Light Lip Perfector (here). I think everyone and their mum should have this one as it's the easiest lip products ever (and I'm really curious about their new lip balms as well). Tool wise I finally got myself a pair of eyelash curlers. I owned one from drugstore back in the day but I wasn't really happy about it. I also wanted to buy the Shu Uemura one but I don't feel like spending a fortune on eyelash curler. So after all I bought the Tweezerman Eyelash Curler and I'm really liking it so far! And lastly I came back to my beloved Oribe Dry Texturising Spray which I'm sadly running out of. The smell of this one is to die for and it gives your hair a lightweight hold which is amazing! 

What have you been loving this past month?

CZ
Tak za sebou máme další měsíc, což znamená další oblíbence! Vlastně jediný důvod, proč tyto články nerada píšu je ten, že si vždycky vzpomenu na to, jak moc čas letí. Na druhou stranu jsou to ale jedny z mých nejoblíbenějších článků a baví mě sledovat, co se líbí ostatním! Zajímá vás, co jsem nejčastěji používala já?

Jak jste si mohli všimnout v tomto článku, nedám poslední dobou dopustit na jednoduchý a svěže vypadající makeup. Také proto jsem si moc oblíbila nový Lancome Miracle Cushion*(recenze tady)! Má krásnou lehkou texturu, hezky sjednotí pleť a vypadá přirozeně. Dalším produktem s velmi přirozeným a svěžím efektem je Clinique Sculptionary Cheek Blush v odstínu Defining Nudes. Aaah jak já se do téhle tvářenky zamilovala! Psala jsem o ní samostatný článek, kde najdete i swatche a veškeré důvody, proč jsem si ji tolik oblíbila - tady. Jako poslední z dekorativky tu mám Clarins Instant Light Lip Perfector (tady). Tenhle lesko-balzám by měl vlastnit snad každý, jelikož je to ten nejpříjemnější a nejjednodušeji-se-nanášející produkt na rty! Mám pro vás novinku - konečně jsem si pořídila kleštičky na řasy! Jedny z drogérky jsem měla už před několika lety a absolutně mi nevyhovovaly, tak jsem na ně úplně zanevřela. Před nějakou dobou jsem přemýšlela o těch od Shu Uemura, ale komu by se za ně chtělo dávat tolik! Tak jsem se nakonec rozhodla pro tyhle od Tweezerman a zatím jsem s nimi moc spokojená! A jako poslední produkt tu mám svůj milovaný Oribe Dry Texturising Spray, který mi začíná neúprosně docházet. Miluju jeho vůni a to, že vlasům dodá krásně nadýchaný (ale pořád lehký) efekt! Takže už začínám přemýšlet, kde seženu nový. 

Jaké produkty jste v březnu nejčastěji používali vy?

14 komentářů

  1. Lindo, kde jsi sehnala ten Oribe? Ja ho mam na wishlistu, vim ze se Oribe prodava na net-a-porter, ale nikdy tam nemaji zrovna tento sprej.

    Clarins jsem pouzivala v breznu taky porad, stve me na nem jenom to, ze ho skoro hned po naneseni snim kvuli tomu, jak je sladky :)

    Nový velmi speciální článek na blogu Small Everyday Joys - nálož super barevných fotek s UD Electric Palette

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho kupovala v NY v americké pobočce Space.NK, mají ho ještě na anglických stránkách, ale popravdě nevím, jestli posílají k nám :( Haha to mám podobně, vážně krásně voní! :)

      Vymazat
  2. Looove the Clarins gloss as well. It's really making me want to try their new balms which everyone has been raving about! The Clinique blush palette looks so pretty as well!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's amazing isn't it? I already tried those and they're stunning as well!

      Vymazat
  3. Už dlouho si říkám, abych si konečně také pořídila nějaké kleštičky na řasy, tak snad se k tomu konečně už dostanu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si říkala to samé, ale popravdě na ně pořád zapomínám :D Jsem v tomhle prostě hrozná!

      Vymazat
  4. Ta tvářenka vypadá hezky. Já si na každodenní nošení na tvář oblíbila bronzer Terracotta Light od Guerlaina, odstín Sun Blondes. Vypadá na mně jako takový přirozený šmrnc:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, na ten se určitě zajdu podívat. Od Guerlain ještě nic nemám, tak je na čase to napravit :)

      Vymazat
  5. Ten sprej vypadá zajímavě, cokoli co udělá objem a přidá vlasům texturu - sem s tím!;) Jinak po Clarins lescích toužím hrozně moc.:-P Já jsem tento měsíc podlehla matné paletce theBalm - Meet Matte a vlasové řade Brazil Keratin, obojí naprostý must haves.;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to ti udělám seznam do Londýna! :D Ta paletka! Už se těším, až ji taky konečně uvidím naživo! :)

      Vymazat
  6. Úžasná kosmetika!
    Zrovna jsem narazila na tvůj blog a jsem nadšená! Jen tak dál! (:



    xo www.thekawaiiplanet.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé moc děkuju za komentář, udělala jsi mi obrovskou radost! :)

      Vymazat
  7. já jsem si zamilovala třeba řasenku Wonderfull od Rimmelu nebo Pout Polish od Sleeku, který jsem po sto letech znovu vyhrabala :) tyhle tvářenky se Clinique opravdu povedly, jsou krásné! tenhle sprej od Oribe jsem sice neměla možnost vyzkoušet, ale všichni o něm neustále básní, takže když se mi někdy poštěstí a budu mít možnost si ho koupit, nebudu váhat ani minutku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco od Sleek bych chtěla vyzkoušet, tak na Pout Polish určitě kouknu :) Určitě neváhej, jednou asi umřu z té nádherné vůně <3

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig