Benefit Goes Blue?

If there's one color I can rock eye-makeup wise it's blue. I love the way it looks with my skintone as well as with my eye color. I previously mentioned the Dior Addict IT-LASH in Blue (review here) and funny enough there's a new blue mascara in my life (and it's actually new you us all!). 

The Benefit They're Real! Mascara is one of the most hyped up mascaras in the beauty industry at least in my humble opinion. So it won't come as a surprise that they recently extended their They're Real! family - there's the famous Push-Up liner & the eye makeup remover. But the newest addition to this family has a bit of color to it which is more than exciting! The mascara will come in two more shades - blue and brown & the liner will also be available in blue, brown, purple and grey (in stores in June I think). I got my hands on the blue mascara so let's take a look at it!

I've tried the classic black version before in a sample size and I wasn't a fan at all. It made my lashes look clumpy and didn't really do anything else to them. Per usual I got mad that something everyone love doesn't work for me. But for some reason this Beyond Blue Mascara* full size version is a total love. It curls, adds volume, length, separates and doesn't look clumpy AT ALL! Plus it has even more pigment to it than the Dior one which is just amazing. In the picture of me below you can see it after around six hours - and one hour of sleep/powernap (and yep I'm not wearing any other makeup, this is how I roll these days) and as you can it still holds the curl and looks pretty good in my opinion. Of course it looks even more brighter and blue in real life but this is one thing that you can't really capture on camera. But I get so many compliments wearing this! I guess I'm converted now! Great job Benefit!

What do you think of this one?


CZ
Už několikrát jsem tu zmínila, že pokud je jedna barva (barva jako barva, ne nude barva, což je pro mě třeba hnědá, fialová apod.), kterou na očích můžu, je to rozhodně modrá! Mám ráda, jak modrá vypadá v kombinaci s mou barvou pleti i jak zvýrazní barvu mých očí. Již před nějakou dobou jsem zmínila Dior Addict IT-LASH v odstínu Blue (recenze tady) a teď se mi do života dostala další modrá řasenka (a je to vlastně novinka pro nás všechny)!

Benefit They're Real! řasenku zná asi každý z vás a dle mého názoru je to jedna z nejznámějších řasenek vůbec. Proto nebylo žádným překvapením, když se They're Real! rodinka rozrostla i o Push-Up linky a odličovač. Nejnovější rozšíření téhle rodinky je ovšem o hodně barevnější a já jsem z něj nadšená! They're Real! řasenku si nově budete moci pořídit v modré a hnědé a  Push-Up linky pak v modré, hnědé, fialové a zelené (v prodejnách Sephora by se všechny varianty měly objevit v průběhu června, bližší info o datu dodám). Já mám doma tu modrou, tak se na ni pojďme podívat.

Klasickou černou verzi téhle řasenky jsem zkoušela již před nějakou dobou v podobě mini vzorečku a musím přiznat, že mi absolutně nesedla. Vlastně jediné, co s mými řasami udělala bylo to, že je neskutečně slepila a já byla otrávená, že mi zase nevyhovuje něco, co všichni milují. Tahle full size verze Beyond Blue Mascara* je ovšem něco úplně jiného. Nevím, jestli je to trochu jiným složením, nebo tím, že je to klasické balení (já už těm miniaturkám řasenek prostě nevěřím haha), ale jsem z ní hned od prvního použití absolutně nadšená. Řasy natočí, prodlouží, dodá objem a ani trochu neslepí! A ještě k tomu všemu je víc pigmentovaná, než ta Dior, což mě vážně překvapilo. Na fotce dole ji můžete vidět po šesti hodinách nošení plus hodině spánku/powernapu (a ano, nemám na sobě žádný jiný makeup, takhle teď já funguju haha) a dle mého názoru vypadá stále víc než dobře. Ve skutečnosti je samozřejmě ještě výraznější a více modrá, tohle je ovšem jedna z těch věcí, kterou na foťák úplně dobře nezachytíte. Můžu vám ale říci, že mi mé okolí nikdy řasy tolik nechválilo! Chválím Benefit, skvělá práce!

Jaký je váš názor na barevné řasenky?



12 komentářů

  1. Já jsem na černou klasiku, ale ta modrá může fajn na léto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě takovéhle věci ráda, proč jednou za čas nevytáhnout něco takového :)

      Vymazat
  2. Super článek! Já se těším na hnědou. :) TAR řadu miluju, takže super. Též jsem nadšená z rozšíření, hlavně asi linerů. Modrá je na mě moc extravagantní, ale líbí se mi, že ty se toho nebojíš. A sluší ti snad vše. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale! Vyzkoušela jsi ji už vůbec? :) Určitě ti bude moc slušet!

      Vymazat
  3. Já používám zásadně černé řasenky, ale hnědé bych se vůbec nebála a myslím, že by mohla vypadat i fajn :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta hnědá bude určitě taky skvělá! Já se moc těším na ty hnědé linky :)

      Vymazat
  4. Juhuuu, tak to se mi zrovna hodí! Už jsem strašně dlouho hledala dobrou hnědou i modrou řasenku na jaro / léto! Černá na mě vypadá hrozně tvrďácky. Jdu pro ně. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak hurá! Určitě se ti budou líbit, jen bude asi těžší vybrat kterou :D

      Vymazat
  5. Modra je krasna k hnedym ocim. Ja se svetle modrou ji muzu jenom v lete k opaleni, bych potrebovala vzdy mini pidi baleni na leto :)

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - skvělá výdrž a úžasná barva od Estee Lauder

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se toho nakonec nebála ani k modrým očím! A hlavně, Benefit má spoustu miniaturek, tak si třeba vyhraje i s těmito :)

      Vymazat
  6. barevné mě baví, loni jsem měla fialovou od Rimmel a určitě si nějakou barevnou pořídím znovu.. uvažuju zase nad fialovou nebo nad zelenou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad fialovou jsem taky uvažovala, tak jestli nějakou v drogérce najdu, jdu do ní! :) Zelené bych se už asi bála, ale tobě bude určitě strašně slušet!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig